Lehidalok!!!! Boruto tök cuki, és végre mindenki megnyugodhat, hogy Hinata vére is csörgedezik benne ami a technikákat illeti.
Sarada nagyon jól nyomja, a hangja külön kitűnt nekem is, elég egyedinek tűnik.
Biztos a családokkal indít, és a szereplőket is végre megismerhetjük, mármint az összes többi karaktert, amit sokan hiányoltunk a gaidenből.
Arra számítok, a végére befutnak a fő gonik.
Beköszönnek, leverik őket, aztán mehet tovább a konohai élet.
Viszont most az összes trailert újra nézve elgondolkodtatott, vajon Sasuke azért lett-e Boruto mestere, mert Naruto gáz helyzetben van, és ezzel segít, vagy még előtte Naruto kérte meg rá?
Akármelyik lehet a trailer alapján. Én arra tippelnék, hogy lemennek a vizsgák, beüt a mennykű, Naruto veszélybe kerül, Sasuke Borutot tanítja, mert csak így lehetnek esélyesek, és ketten mennek Narutonak segíteni, a végén pedig lesz a tipikus NarutoSasuke felállás, és együtt zúznak. ...... Vagy nem
Boruto karaktere meg egyre szimpatikusabb.
Féltem, hogy esetleg idegesítő lesz a számomra, mint anno Naruto az alap sorozat első 5-10 részében, de Boruto kezd szimpatikus karakter lenni, tele érzelmekkel, érzésekkel ,olyan jó lelkű gyereknek tűnik. (Ne kérdezzétek, ezt miből szűrtem le.....
)
Amúgy Boruto harcstílusa nekem ilyen "Mindenből tud kicsit, de semmiből sem kiváló"-nak tűnik. Tud valami félkegyelmű Juukent, egy mini rasengant, valószínűleg a chidorija sem lesz az igazi.
Szóval nagy választékban lesz képes dolgokra, de semmiből sem lesz profi, hasonlóan Kakashihoz.
Hát, nem tudom, én ezt úgy látom, hogy persze, mivel még elég fiatal ezért mindenből tud egy kicsit, de nem tökéletes, viszont ha megfelelő edzést kap, tarolhat, és akkor felül tudná múlni az apját. (persze Kurama miatt ez még így is necces...
) Szerintem később mindent tökélyre fejleszthet, és bitang erőssé fog válni. Viszont én úgy vettem észre, attól a kis kezdetleges Rasengantól a Chidori ütősebb a trailer alapján, ami azt jelenti, vannak Borutonak specialitásai
, de a többit is tudja, amikből idővel király kombók lehetnek.
https://pbs.twimg.com/media/CIQYyTQUcAAaCEE.jpghttp://comicsystems.fr/images/Toho/Boruto-Naruto/boruto-chidori.gif - persze a chidoris rasenganos elméletemet ezek alapján bárhogy bele lehet magyarázni, de nekem úgy tűnik, a chidori a villám eleme miatt fejlettebb, mint a rasenganja.