Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #165 Dátum: 15 júl 16, 17:37:18 » |
|
Meg előtte ugye dícsérte Tsunade melleit is mikor megszöktek a szigetről Nem baj nálam Hinata a legfőbb
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #166 Dátum: 15 júl 16, 17:40:28 » |
|
Ami amúgy engem egy kicsit zavar, hogy csomószor írják, hogy Borutoék majd így-úgy felülmúlják Narutoékat, ami nyilván abszolút lehetetlen. Nem azt mondom, hogy soha nem fog ez bekövetkezni, mert azért legyünk őszinték az új generáció elég jó pedigrékkel rendelkezik, de biztosan nem 12-13 éves korukban fogják ezt elérni geninként egy 1,5 órás film alatt. Szóval remélem ezt nem gondolják komolyan és csak frankó szlogenszöveg a dolog. ---- Nem tudom honnan sikerült ilyen hamar előásniuk, de itt meghalgatható a boruto mozi főcímzenéje a diver: https://www.youtube.com/watch?v=OsbO-Vr4Bfg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 16, 18:46:20 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #167 Dátum: 15 júl 18, 08:50:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 18, 08:55:01 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #168 Dátum: 15 júl 18, 12:32:41 » |
|
Az a "zsidó" rémesen hasonlít egy orvorsa, de érdekes hogy külön artworköt kapott. Talán Sakura főnöke a kórházban vagy valami hasonló. Amúgy hogyhogy Shinki már olyan harci dzsekiben van? Az elvileg nem olyas valami, amit csak Chuunin+ rangú emberek hordhatnak? Konoha rejtett városa elég keményen néz ki. Tiszta ilyen mini Tokió lett belőle Az meg a két középső képen csak nem az Ichiraku rámenes? Egyébként nagyon tetszik, ahogy Kishi megoldotta ezt a modernizációs dolgot. Tényleg modernnek meg fejlettnek hat, de mégis megvan az az autentikus Narutos régies érzése még mindig az épületeknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #169 Dátum: 15 júl 18, 13:55:40 » |
|
Az meg a két középső képen csak nem az Ichiraku rámenes? De az Ichiraku azóta komplett franchiset épített ki ingyen reklám volt neki a shippuu legújabb endingje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 15 júl 18, 18:07:47 » |
|
Szerintem Naruto pénzeli az Ichirakut szóval nem csoda hogy ekkorára nőtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #171 Dátum: 15 júl 18, 21:30:58 » |
|
Az a "zsidó" rémesen hasonlít egy orvorsa, de érdekes hogy külön artworköt kapott. Talán Sakura főnöke a kórházban vagy valami hasonló. Érdekes lenne, hogy Sakurának a háború után még főnöke legyen..... Inkább ő lehetne a kórházban a fő góré, és ő taníthatna mindenkit, elvégre Tsunadetól tanult, és azért Tsunade elég komolyan nyomta, Konohában nem volt hozzá hasonló módszerben. Persze, lehet másik faluból jött ez a hapsi....Konoha rejtett városa elég keményen néz ki. Tiszta ilyen mini Tokió lett belőle Az meg a két középső képen csak nem az Ichiraku rámenes? Egyébként nagyon tetszik, ahogy Kishi megoldotta ezt a modernizációs dolgot. Tényleg modernnek meg fejlettnek hat, de mégis megvan az az autentikus Narutos régies érzése még mindig az épületeknek. Baromi jó lett szerintem is. A hangulat megmaradt, de haladtak a korral. Nekem a mangáan furák voltak a végén azok a felhőkarcolók, kíváncsi vagyok a filmben ezt hogy fogják mutatni, mert ezeken a képeken baromi jó a modernizálás.
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #172 Dátum: 15 júl 19, 09:23:47 » |
|
na a zsidó neve Katasuke,és a fegyver fejlesztési részlegen dolgozik.Ja és Konohamaru tanította meg Borutonak a rasengant.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 09:24:37 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #173 Dátum: 15 júl 19, 11:50:46 » |
|
És ezeket honnan tudod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #174 Dátum: 15 júl 19, 12:29:44 » |
|
Az egyik face oldalon volt kint.Nem kamu mert az összes képhez helyes infókat írtak.Vagy legalábbis nem hiszem hogy kamu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #175 Dátum: 15 júl 19, 14:33:37 » |
|
na a zsidó neve Katasuke,és a fegyver fejlesztési részlegen dolgozik
Akkor már érthető az a hülye feje a középső képen... Nekem nagyon bizarr a pasas.
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 15 júl 19, 16:17:04 » |
|
a neve Katasuke
Amúgy ez a név valószínűleg egy szóvicc arra, hogy "Katazuke", ami azt jelenti "Elintézni, Feltakarítani, Lerendezni" és egy elég agresszív szó, ami egyben a "Megöl" szinonímája is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 15 júl 21, 01:24:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 03:14:42 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #179 Dátum: 15 júl 21, 11:41:53 » |
|
Hogy ezek a képek milyen királyak!!! Miért is nem élek Japánban? Egyébként tudom hogy lerágott csont, de engem tényleg egyre jobban idegesít, hogy Sasukenak nincsen bal karja. Most komolyan..... Konohamaru meg tök jól néz ki felnőttként. Asumara hasonlít. Himawari tök cuki Itt pedig Sasuke utolsó előtti fejéről nekem piszkos gondolataim támadtak. https://41.media.tumblr.com/374c2f714c91e89e679dc8532ff5c619/tumblr_nro462OjPg1tzyls4o1_1280.jpg Annyira szép lesz a grafika!!! Jó azért, hogy kapunk pár morzsát a megjelenés előtt. Ennyivel kell beérnünk. De én komolyan megnézem ha kell arab felírattal is Exkirion tudsz egy olyan oldalt küldeni, ami hiteles a movieval kapcsolatban, mind hírek terén, mind képek terén? Ezeket a képeket amúgy hol találtad?
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
|