MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 15 júl 02, 21:46:29 » |
|
CapacRaimi http://38.media.tumblr.com/tumblr_m85e8mw00m1rqfhi2o1_250.gif Király!!! Ez tetszik. Meg van rá az esély. Off: Viszont, ha Sasuke Boruto mestere, de még nem találta meg Kaguya seregét, hogy került vissza Konohába? 1, Naruto direkt erre hívta vissza, hogy tanítsa a fiát, 2, idő közben elvesztette a nyomokat, 3, ami szerintem a legvalószínűtlenebb, hogy tárgytalanná vált a sereg, és a movies gonoszok Kaguyától függetlenek leszenek. Persze az is lehet, Sasuke egymaga lerendezte a sereget, mikor megtalálta őket, és mint aki jól végezte dolgát ment vissza Konohába
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 02, 21:47:17 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #121 Dátum: 15 júl 03, 06:32:56 » |
|
Megtalálta a bajok forrását,hazament suttyomban szólni Narutonak de Boruto már ugrott is hogy tanítsa.Én erre tippelnék.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #122 Dátum: 15 júl 03, 10:41:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #123 Dátum: 15 júl 03, 13:52:51 » |
|
Ez szuper kis fanmade kép a Boruto filmbeli Himawariról http://img15.deviantart.net/be6d/i/2015/183/5/c/himawari_by_sunny_anju-d8zm201.jpgAmúgy remélem a filmben látunk majd legalább egy közös családi reggelit, vagy hasonlót. Az uchiha családból megkaptuk az adagunkat a gaidennel, szóval Uzumakiéktól is jó lenne a filmben látni legalább egy 10-15 percnyi anyagot vagy az elején vagy a végén, vagy ami mégjobb lenne, az elején és a véhén is, hogy lássuk a külömbséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
|
« Válasz #124 Dátum: 15 júl 03, 14:08:05 » |
|
Nem értem miért kell erőltetni ezeket a pulcsikat... gondolok itt Hinatára, agy Himawarira. Ki lehetne találni sokkal helyesebb ruhákat is. Értem én, hogy otthoni ruha meg minden, de miután láttam Hinata ruháját a Last-ban, kicsit megnőttek az elvárásaim Ráadásul Borutón pedig tréningruha van, bár az előzetesben felvette Naruto ruháját, ami nekem nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
"Minden jutsunak van gyenge pontja. Ennek a jutsunak éppen... én vagyok!"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #126 Dátum: 15 júl 03, 14:34:44 » |
|
Nem értem miért kell erőltetni ezeket a pulcsikat... gondolok itt Hinatára, agy Himawarira. Ki lehetne találni sokkal helyesebb ruhákat is. Értem én, hogy otthoni ruha meg minden, de miután láttam Hinata ruháját a Last-ban, kicsit megnőttek az elvárásaim Ráadásul Borutón pedig tréningruha van, bár az előzetesben felvette Naruto ruháját, ami nekem nagyon tetszik Szerintem semmi gond nincs Hinata otthoni ruhájával.Totál szexi így is.Az meg hogy milyen volt a Last moziban... Azé ha megnézed Naruto meg Sakura civil ruhája is eléggé minimalista.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #128 Dátum: 15 júl 03, 21:10:40 » |
|
Ősszel kamos,az azt jelenti hogy kb jövő év tavaszán lesz kint DVD-n. Nembaj megnézzük kamosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #129 Dátum: 15 júl 03, 21:35:15 » |
|
Ja, vár a retek 1 évet a dvd-re. Ha lesz rendes camos én is megnézem azzal. pláne, hogy ez ezúttal nem csak interlűd, hanem rendesen a The end felirat, szóval köszi, de ha már magyarba nem jön, akkor én nem várok rá 1 évet, ha nem muszáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #130 Dátum: 15 júl 03, 21:46:30 » |
|
Amúgy rohadtul nem vágom miért húzzák a japánok ennyire a megjelenéseket.Nálunk nyugaton 5-6 hónap max a mozi és a dvd megjelenés között...ezeknél majdnem egy év...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #131 Dátum: 15 júl 03, 22:48:19 » |
|
Szomorú vagyok... Viszont itt Boruto nagyon kemény az új trailernél. Ezek szerint előbb sajátította el a rasengant, és így ötvözi a villám elemét, és lett a chidori. Lehet egyszerre szél és villám elem használója? Ősszel kamos,az azt jelenti hogy kb jövő év tavaszán lesz kint DVD-n. Nembaj megnézzük kamosan Én ilyen szempontból igénytelen vagyok. A Lastot is a youtubos verzióként néztem meg, ahol a kamera folyton mozgott. Élvezhetetlen volt.... (Oh, azok a nosztalgikus idők.. ) Aztán kínai szinkronhanggal néztem meg, viszont elég jó volt a fordítás. Én nem féltem magam. Ha japánban augusztusban lesz premier, akkor én itthon meg fogom nézni augusztusban. Ha arab felirattal, akkor úgy. http://s422.photobucket.com/user/K9Thefirst1/media/BRUHAHAHA_zps9de655cd.gif.htmlhttp://33.media.tumblr.com/tumblr_m0ux8sw9zW1qaxevco1_500.gifNem kaptok el élve, így nincs bennem emiatt szégyenérzet. Bruhahahhaa!!! http://images6.fanpop.com/image/photos/35800000/GIF-Light-Yagami-s-Evil-Laugh-Death-Note-anime-35890756-320-180.gifhttp://roxannemodafferi.net/RBlog/wp-content/uploads/2014/11/laughing-anime-gif.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 03, 22:55:26 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 15 júl 04, 01:05:55 » |
|
Amúgy rohadtul nem vágom miért húzzák a japánok ennyire a megjelenéseket.Nálunk nyugaton 5-6 hónap max a mozi és a dvd megjelenés között...ezeknél majdnem egy év... Pont azért húzzák amiért az Amcsik is. A sok warez miatt. Aki nem bír várni ugye kénytelen megnézni moziban. Meg is látszik hisz rengeteg film dupla annyit vagy még többet hoz vissza a cégeknek. Régen az amcsi mozik 2 hónap után már megjelentek kb DVD-n ma fél év majdnem. Japánoknál ugye ez még durvább. Érthető mondjuk csak hát aki nem él Japánban az megszívta mert oké hogy most a Naruto mozikat adják szerte a világban de ez nagyon ritka eset. Ja, vár a retek 1 évet a dvd-re. Ha lesz rendes camos én is megnézem azzal. pláne, hogy ez ezúttal nem csak interlűd, hanem rendesen a The end felirat, szóval köszi, de ha már magyarba nem jön, akkor én nem várok rá 1 évet, ha nem muszáj.
Dettó! Amúgy nem vágom. Minden szar mozit leadnak magyarban de a Naruto mozikat nem. Pedig lenne rá igény bőven. A Szél támad anime mozit is sokan megnézték pedig ha jól tudom az még szinkronos is volt. Feliratosan meg fele annyiba kerülne a licence szóval ja. Tipikus magyar hozzáállás. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #133 Dátum: 15 júl 04, 07:11:34 » |
|
Nem merik leadni mert Félnek attól hogy a film bevételei nen térítenék vissza a költségeket hogy itt is leadhassák. Mondjuk egy Corvin moziban simán játszhatnák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sordoran
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 15 júl 04, 09:51:20 » |
|
Dettó! Amúgy nem vágom. Minden szar mozit leadnak magyarban de a Naruto mozikat nem. Pedig lenne rá igény bőven. A Szél támad anime mozit is sokan megnézték pedig ha jól tudom az még szinkronos is volt. Feliratosan meg fele annyiba kerülne a licence szóval ja. Tipikus magyar hozzáállás. ^^'
Ez a tipikus magyar hozzáállás dolog akkor helyes, ha a többi európai ország leadja, és csak mi nem. Viszont tudtommal ez nem áll fenn. Meg hát a forgalmazó szemében, mivel hivatalosan itthon történet szempontjából le vagyunk maradva, nem is értenénk a történetet, ezért se gondolkoznak ilyeneken szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|