BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 15 jún 27, 09:24:47 » |
|
Igen. Máshol is írtam már de pl ha skarlátot kapott, akkor az rámászhat a látóidegekre és romolhat tőle a látásod. van még 1-2 hasonló betegség, ami lázzal jár.
Már csak azért is gondolom ezt, mert Sakura elaludt az ágyánál, ami azt jelenti, hogy valószínűleg ott volt végig vele, azaz valami komolyabb betegsége lehetett, mint a megfázás/nátha.
Ez egy jó gondolat, de nekem úgy rémlik, hogy már a betegsége előtt is volt rajta szemüveg; de nemtudom, hogy milyen idősorrendben voltak a flashbackek.
|
|
|
Naplózva
|
"Minden jutsunak van gyenge pontja. Ennek a jutsunak éppen... én vagyok!"
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 15 jún 28, 10:13:03 » |
|
Lehet, h hülyeség, de elképzelhető, h Naruto meghal a végén? Vagy a trailer lett jól megcsinálva, de ezt sugallja, amikor Sasuke-nak mondja, h rábízza Boruto-t, utána egy nagy robbanás, de csak Sasuke-t mutatják, h megmenti a hetedik fiát. Plusz az egész arról szól, h Boruto elfogadja az apját, mint Hokage és h túlszárnyalja.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 15 jún 28, 10:17:37 » |
|
Valószínűleg azért mondta Sasukénak hogy rábízza Borutot hogy akkor ő fogja edzeni.Nem hinném hogy kinyírnák Narutot a filmben.Meg amúgy alapból.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 15 jún 28, 16:40:40 » |
|
Minimum népfelkelés törne ki, ha ezt megcsinálná, hogy kinyírja.  Mondjuk érdekes irányba vinné el a történetet, ha Narancs meghalna, de könyörgöm, erre kb. annyi esély van, mint hogy felfelé esik az eső. 
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 15 jún 28, 16:41:57 » |
|
Valami hasonlóra számítanék mint amikor megölték Robb és Catelyn Starkot  Teljesen kizárt hogy valaha bejátszák ezt 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 15 jún 28, 20:14:53 » |
|
néztem a borutos képeket. sasuke ott van mögötte? tudja a kage bunshinokat?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 15 jún 28, 20:16:21 » |
|
ja meg rasengant és chidorit is nagyon badass lett a srác 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 15 jún 28, 20:45:56 » |
|
ja meg rasengant és chidorit is Megmondom őszintén szerintem ez már egy csöppet túlzás.  Hódító hakit esetleg nem akarnak adni a gyerkőcnek? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 20:47:07 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 15 jún 28, 20:47:25 » |
|
Kakashi is tudta mindkettőt.Akkor meg miért olyan furcsa ha Boruto és képes ugyanerre? Narutotól örökölte a szél elemet,Hinatától meg a villámot.Adott az atom chakra kombó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 15 jún 28, 22:23:59 » |
|
Kakashi felnőttként használt rasengant (legalább is nincs megerősített info arról, hogy kölyökként használt volna) . Amúgy pedig, a sima alap rasenganhoz, sima elem nélküli chakra kell. A rasenshurikenhez kell már a szél elem is. Így nem biztos az, hogy örökölte az apjától a szél elemet. Ráadásul ha már chidorizik, akkor a chakra természete Borutonak a villám. (Persze később még feloldhatja a szelet). Én túlzásnak tartom egy picit, hogy ennyire táposak a kölykök. Kage bunshin + Chidori + Rasengan az már szerintem túlzás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 29, 06:00:47 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 15 jún 29, 06:34:04 » |
|
Nincs ezzel semmi baj.Végül is ő Naruto fia valamit mutatnia kell különben mindenki hülyének fogja nézni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 15 jún 29, 14:03:36 » |
|
no meg ott vannak a mesterek akiktől könyebb eltanulni utmutatás alapján mintha saját magának kellene rá jönnie.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 15 jún 29, 14:07:50 » |
|
Pontosan ha valakit zseninek tartanak vagy csak rendesen tanítják akkor simán tudhat rasengan+chidori kombót Ennyi időden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 15 jún 29, 19:04:56 » |
|
Mondjuk azért érdekes, hogy vajon mi hajthatja előre őket? Mert ugye Narutoéknak anno ott volt az Akatsuki, Orochimaru, nem volt éppen szilárd béke sem, de most...  Azon kívül, hogy azért az emberek többségében benne van a bizonyítási vágy a szülővel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
|