24 nov 26, 18:59:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fate/Stay Night - Unlimited Blade Works  (Megtekintve 66554 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
klosinho
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #60 Dátum: 14 dec 02, 10:48:05 »

A tanár úrra már gyanakodtak eleget, ha jól emlékszem Kuzuki volt a neve, ő akár lehet az a személy, akin meglepődött Shinji. Caster is az iskolán belül volt, ergo, ha Kuzuki mester, akkor simán lehet, hogy Caster az ő szolgája. De az, hogy egy ember legyőzzön egy szolgát így, hát hm... Mosolyog
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #61 Dátum: 14 dec 02, 10:51:38 »

Jó, de mondjuk Caster esetében, aki (hiper szuper dúrva) mágus, ráadásul sokkal erősebb, mint bármelyik mai mágus és meg merem kockáztatni, hogy egyes varázslókat is megizzasztana, neki nem akkora nagy szám átmenni egy akadályon. Plusz neki ugye csak az árnyéka volt ott.

És bár a leggyengébb fizikumó szolga is elviekben elég erős, hogy egy átlagembert legyőzzön puszta kézzel, feltéve, hogy egyikük sem jártas semmilyen harcművészetben, azért azt nem hiszem, hogy Caster lekaratézná Ridert, aki viszont látszólag hülyére volt verve.

Amúgy azoktól kérdem, akik nem vágják melyik szolga ki még korábbról. (Pl: deen-es anime, VN stb)

Mit gondoltok ki kicsoda? Mármint a valódi neve a szolgáknak. Casterre volt egy benga nagy utalás a 7. részben.
Lancert már ugye tudjuk. Csak rá kell googlezni arra, hogy "irish child of light" vagy arra, hogy "Gae bolg".
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 10:56:44 írta Exkirion » Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #62 Dátum: 14 dec 02, 12:52:16 »

Egyre jobban tetszik a történet.. Kitől sz*rt be ennyire Shinji? >.<# Mekkora szája volt, és most mennyire beparázott te jóisten..
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #63 Dátum: 14 dec 02, 13:27:52 »

Na igen, Shinji... Az egyik legidegesítőbb karakter, akit én csak görényként tartok számon. >.<#

Ha megnézzük, hogy Kamiya Hiroshi milyen népszerű karaktereknek adja/adta a hangját, akkor Shinji eléggé kilóg a sorból:
- Otonashi Yuzuru (Angel Beats!)
- Araragi Koyomi (Monogatari széria)
- Orihara Izaya (Durarara!!)
- Akashi Seijuro (Kuroko no Basuke)
- Yato (Noragami)
- Levi (Shingeki no Kyojin)
- Trafalgar Law (One Piece)
.
.
.
- Matou Shinji. LOL. ^^""

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 13:28:30 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #64 Dátum: 14 dec 02, 13:36:26 »

Én mondjuk pont azért szeretem Shinji karakterét, mert nem kedvelem, ha ez így érthető egyáltalán. A Fate/-ben majdnem mindenkit birok, még a rosszfiúk is szerethetők valami miatt (egyedül Kirei-t utálom, de őt is csak azért mert valamilyen szinten magamat látom benne és nem tetszik,a mit látok. Persze én nem vagyok elmebeteg tömeggyilkos, de ha valamelyik karakterre hasonlítok a Fate/-ből az ő.).
Shinji viszont egy abszolút unszimpatikus kis nyomorék görény és ez teszi szerethetővé, mert lássuk be sokszor leginkább úgy reagálnánk, mint ő helyzetekre. (Leszámítva, hogy nem erőszakolnánk meg a mostohahúgunkat stb.)

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 15:34:04 írta Exkirion » Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #65 Dátum: 14 dec 02, 14:27:35 »

Na igen, Shinji... Az egyik legidegesítőbb karakter, akit én csak görényként tartok számon. >.<#

Ha megnézzük, hogy Kamiya Hiroshi milyen népszerű karaktereknek adja/adta a hangját, akkor Shinji eléggé kilóg a sorból:
- Otonashi Yuzuru (Angel Beats!)
- Araragi Koyomi (Monogatari széria)
- Orihara Izaya (Durarara!!)
- Akashi Seijuro (Kuroko no Basuke)
- Yato (Noragami)
- Levi (Shingeki no Kyojin)
- Trafalgar Law (One Piece)
.
.
.
- Matou Shinji. LOL. ^^""

Ő az egyik kedvenc szinkronom, bár nem láttam tőle mindent amit felsoroltál. Csak a KnB-t, SnK-t, és a OP-t. És akiknek ő adja a hangját azt valahogy a történet során mindig nagyon megkedvelem. Pl Law-t. Őt nem igazán kedveltem, de a mostani mangás részek után egészen megkedveltem. Na ez Shinjivel nem esik meg.. egy undorító kis féreg.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #66 Dátum: 14 dec 02, 15:14:28 »

...

Azt az utolsó zárójeles megjegyzést szerintem töröld, mert ha jól rémlik ez még így nem lett megemlítve az animében. Nevet

Am. maga a rész megint csak hihetetlen jó lett. Az a rész ahol Shirou megidézi Saber-t, valami hihetetlen látványos lett. o.O Az edzés is tetszett az elején, Shirou fejlődését már szimplán a harc animációjából is le lehetett szűrni. Mosolyog
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #67 Dátum: 14 dec 02, 15:32:28 »

Azt az utolsó zárójeles megjegyzést szerintem töröld, mert ha jól rémlik ez még így nem lett megemlítve az animében. Nevet

Az a heaven's feel-ben van, szóval a jelen sorozat szempontjából lényegtelen. Mire meg az a film kijön, addigra úgy is elfelejti mindenki. Mellesleg olvassa ezt a témát vagy 5 ember (legnagyobb sajnálatomra csak kb ennyi), szóval olyan nagy tömegek úgysem látják. Harmadrészt meg, úgy is kicenzúzárrák a HF filmből majd ezt, szóval csak többletinformáció.

De azért kihúzom feketével.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 15:34:20 írta Exkirion » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #68 Dátum: 14 dec 02, 15:38:53 »

Én mondjuk pont azért szeretem Shinji karakterét, mert nem kedvelem, ha ez így érthető egyáltalán. A Fate/-ben majdnem mindenkit birok, még a rosszfiúk is szerethetők valami miatt (egyedül Kirei-t utálom, de őt is csak azért mert valamilyen szinten magamat látom benne és nem tetszik,a mit látok. Persze én nem vagyok elmebeteg tömeggyilkos, de ha valamelyik karakterre hasonlítok a Fate/-ből az ő.).
Shinji viszont egy abszolút unszimpatikus kis nyomorék görény és ez teszi szerethetővé, mert lássuk be sokszor leginkább úgy reagálnánk, mint ő helyzetekre.  (Leszámítva, hogy nem erőszakolnánk meg a mostohahúgunkat stb.)

Örülök, hogy felhoztad Kirei-t. Mosolyog

Részemről van az a kategóriájú negatív karakter, aki tényleg olyan szinten irritál, hogy nem tudok róla semmi jót mondani. Esetünkben ez most Shinji. Való igaz, hogy a helyzetekre "reálisan" reagál, de ettől még szerintem nem lesz a negatív karakterek közül kiemelkedő, főleg nem szerethető. Van egy alap arrogáns stílusa, amit megspékel az idióta nevetésével, amit látszólag néha ok nélkül erőltet. Ehhez jön még a répelési fétise. Tökéletesen betölti a "csak utálni lehet" típusú karakter szerepét.

A másik kategóriát olyan negatív karakterek alkotják, akik rendelkeznek bizonyos karizmával, tekintéllyel és személyiséggel. Függetlenül attól, hogy melyiküknek milyen véres a keze, a összetettségük miatt lehet velük szimpatizálni. Kirei-t mindenképpen ebbe a kategóriába tenném. Abszolút nem egy sablon gonosztevő. Kirei = Király.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 15:40:05 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #69 Dátum: 14 dec 02, 16:41:54 »

Saber nagyon gyanakodott az egyik tanárra. Szerintem ő az egyik mester.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #70 Dátum: 14 dec 02, 17:22:53 »

Elsőre nem rossz gondolat, de kérdés, hogy egy tanár le tudna-e verni egy szolgát.

---------

Akik esetleg szeretnének teorizálgatni, azoknak összeraktam a szolgák kilétére utaló eddig mutatott legjobb nyomokat.
-Ha szeretnél a segítségem nélkül rájönni ezekre a nyomokra, akkor ne nyisd meg őket!-

Saber, Archer, Lancer, Rider, Caster

Assassin ugye közli, hogy ő ki, Berserkerről meg még nem adtak ki semmi olyan infót, ami különösebben nyomravezető lehetne.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 17:25:58 írta Exkirion » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #71 Dátum: 14 dec 02, 22:01:40 »

Asszem a régi Fate Stay Night animében volt egy olyan jelenet, ahol Caster mágiával felerősítette a "tanár úr" fizikai képességeit, aki mellékesen elég jó közelharcos volt. Nem tudom, hogy az csak filler volt-e, de hirtelen csak ez ugrik be a mellett, hogy a "tanár úr" gyalulta bele a falba Ridert.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #72 Dátum: 14 dec 02, 23:22:16 »

Oké, hogy a tanár úrnak megvan a fizikai ereje, hogy megölje Ridert egy meglepetés támadással, de ilyen pusztítást szerintem nem okozna.

A pusztításról nekem az jut az eszembe, amikor a Rider a régi animében használta Bellerophont az iskola épületében. kb az hagyott "hasonló stílusú" pusztítást. Így lehet hogy fura, de olyan, mintha Rder ellen fordították volna a nemes illuzióját

Valaki megtámadja Ridert, miközben Saber megöli Caster Riderré változott klónját. Van ebben összefüggés? Valami élő kapcsolat mágia féle dologra gondolok.

Aki (vagy akinek az alakjában volt) megtámadta Ridert, az szerintem egy diák lehetett.

Visszatérve rá ott van a pusztítás Rider holteste körül. Az szerintem pont akkor történhetett, mikor Rin felrobbantott egy drágakövet.

S az, hogy ez egy időben történhessen, olyan valaki kellett, aki mindkét helyszínt megfigyelte illetve ott volt.
Habár szerintem az időzítés az véletlen.

Még egy utolsó tipp/spekuláció Casterhez
Van egy oylan érzésem, hoyg az ismeretlen vs Rider harcban maga Rider próbálta meg aktiválnia  nemes illuzióját. Ok, hogy az Androméda miatt volt hozzá elég manájá, de ez sem járja teljesen, mert egy "ember" ellen szerintem nem vetné be.
Viszont, mivel talán Rider realizálta, hogy talán az ellenfele Caster egyik szolgája, így ez okot adhatott a Bellerophon használatára.
Azt tudom, hogy igazából nem a ló a nemes illuzió, hanem a kantárja (tévedést Exkirion javít) Tehát a kantár tekinthető egyfajta szerződésnek. S ha jól rémlik Caster Rule Brakerje pont az ilyesmiket tudja elpusztítani. (úgy mint pl a Reiju-t)
Ha ez megtörtént, akkor Pegazus valószínűleg megvadult és megölte a gazdáját.

Egyáltalán most hogy Rider feldobta a pacskert, spoilernek számítanak a vele kapcsolatos információk?

Szerk.
Nem teljesn jó az elképzelésem, mert ha jól rémlik pont a kötőfék miatt vadul meg az amúgy szelíd állat.
Másik hogy a szülő gyermek kapcsolat miatt kissé kétséges a szembe fordulás. Habár mivel Rider harcra kényszeríttte a kötőfékkel, vagy mert ezzel a tettével kitudta őt hoznia (menekíteni) a Grál Háborúból, van rá egy kis esély.

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 23:46:02 írta Shiro » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #73 Dátum: 14 dec 03, 05:54:14 »

Asszem a régi Fate Stay Night animében volt egy olyan jelenet, ahol Caster mágiával felerősítette a "tanár úr" fizikai képességeit, aki mellékesen elég jó közelharcos volt. Nem tudom, hogy az csak filler volt-e, de hirtelen csak ez ugrik be a mellett, hogy a "tanár úr" gyalulta bele a falba Ridert.

Az nem volt filler elvileg. Ha jól rémlik, akkor annak ebben az útban benne kéne majd lennie nem olyan nagyon sokára.

Egyáltalán most hogy Rider feldobta a pacskert, spoilernek számítanak a vele kapcsolatos információk?

A kiléte, meg a hougui már szerintem nem, de az, hogy ki és hogy ölte meg az igen.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #74 Dátum: 14 dec 03, 11:10:15 »

Exkirion, a válaszod valamiféle utalás akart lenni?
Csak azért, hogy közöljem, nem még nem olvastam a VN-t.
Oké, belekezdtem párszor, de ha van némi ismeretem az azért van, mert egy bizonyos információ(csoporttal) tele van szórva net.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins