Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 14 okt 18, 20:53:05 » |
|
Én is próbálok vele haladni, de így, hogy nem magyar, én meg nem vagyok valami penge angolos, nem haladok sokat, mert elmegy tőle a kedvem. Most éppen ott járok mikor találkoznak Kingel, viszont azt nem értem, hogy miért Ban bűne derült ki legelőször :O Én sokkal jobban szerettem volna, ha Meliodas bűnét tudom meg elsőként.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #46 Dátum: 14 okt 18, 21:59:04 » |
|
Arra még mi is várunk 70 fejezettel később, szóval ne reménykedj nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #47 Dátum: 14 okt 18, 22:34:42 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/006/14Nagy szavak Gil, nagy szavak. Gil az egyil legjobban kidolgozott lovag a szériában. Én baromira megkedveltem mostanra. (Mármint, ahol a manga most tart.)
Én meg pont a haverját, Hausert komálom. Egy arc a fickó, főleg amit a Byzel-i harci fesztiválon lejátszott. Csapjuk hozzá még Guilát és kész a top 3 Szent Lovag listája.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 14 okt 19, 02:12:04 » |
|
Arra még mi is várunk 70 fejezettel később, szóval ne reménykedj nagyon De nem lett volna logikusabb előbb az ő bűnét megtudni? Hiszen ő a főszereplője az egésznek.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #49 Dátum: 14 okt 19, 03:06:31 » |
|
Ezt most mért is húztad ki? Semmi olyan nem volt benne, ami új lenne ^^ (Bár asszem selytem) Ez a téma kezd kicsit úgy kinézni a sok kihúzással, mint valami titkos földölkívüliekről szóló majestic 12 ügyirat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #50 Dátum: 14 okt 19, 09:00:33 » |
|
Ezt most mért is húztad ki? Inkább biztosra megyek, és ha valami olyan dologról kérdezek, vagy esetleg mondok valamit, ami még nem volt, véletlenül se akarok spoilerezni semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #51 Dátum: 14 okt 19, 21:21:02 » |
|
...
De nem lett volna logikusabb előbb az ő bűnét megtudni? Hiszen ő a főszereplője az egésznek. Pont ezért. Valszeg kicsit nagyobb horderejű lesz, mint a többieké. Bár utalást már kaptunk rá, amikor láttuk egy visszaemlékezést az öregtől a Byzel-i harci fesztiválon.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 14 okt 20, 20:44:35 » |
|
Dianénak aztán jó cincogos hangja lett az animéban. Azt hittem egy fokkal azért mélyebb lesz neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #53 Dátum: 14 okt 21, 17:31:12 » |
|
Dianénak aztán jó cincogos hangja lett az animéban. Azt hittem egy fokkal azért mélyebb lesz neki.
Grat a 3000. hsz-edhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #54 Dátum: 14 okt 22, 18:04:42 » |
|
Ez is igaz, de sikerült elég "kislányosra" is megalkotniuk, miközben a mangások tudják, hogy már több, mint 700 éves. Azért remélem, hogy a komolyabb szövegeknél majd nem "cincog" ennyire, mert az picit komolytalanná teszi majd. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #55 Dátum: 14 okt 23, 17:55:19 » |
|
Olvasom folyamatosan a magyar részeket, de elégge felületesen. Csak úgy átfutottam őket. Se a történet (lovagi környezet), sem a rajzolás nem jött be, viszont a rajzolást megszoktam, megszerettem, és a mai epizódban pedig végre elindult valami. Egyrészt, nagyon bejött a Melodias vs mostnemjuteszembeaneve (de amúgy nagyon bejön) lovag csatája, ez az oda-vissza arogancia De főleg a vége. Az óriás csaj nagyon nem jön be, nagyon klisés a karaktere. Persze a lovag elrepítése azzal a szöveggel menő volt Szóval a végén a harmadik bűn azonnal megkedveltette magát velem. Egyrészt amilyen brutálisan tartják, meg maga a fazon, a szakállával nagyon bejön Hát még amikor elkezdett dúdolgatni Hatalmas. Valamiért úgy érzem kedvelni fogom... Szóval a manga eddig elég felemás. Melodias túlzott perverzitása nem jön be, a malacnak sem látom túlzottan értelmét (a humoron kívül, viszont néha má az is erőltetettnek tűnik), Elizabeth nyafogása sem jön be. Sőt Melodias sem annyira. Viszont a hét bűnre, és a további harcokra (amennyiben ilyenek lesznek) kíváncsi vagyok. Szóval eddig felemás, majd meglátjuk. De köszi hogy fordítjátok
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #56 Dátum: 14 okt 23, 19:55:08 » |
|
A Kapzsi róka bűne, Ban egy hatalmas arc. Ennyit talán elárulhatok. Ezidáig (manga 99. fejezet) ő az a Bűnös, akin még mindig nem tudok mindig kiigazodni. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 14 okt 23, 21:04:13 » |
|
Olvasom folyamatosan a magyar részeket, de elégge felületesen. Csak úgy átfutottam őket. Se a történet (lovagi környezet), sem a rajzolás nem jött be, viszont a rajzolást megszoktam, megszerettem, és a mai epizódban pedig végre elindult valami. Egyrészt, nagyon bejött a Melodias vs mostnemjuteszembeaneve (de amúgy nagyon bejön) lovag csatája, ez az oda-vissza arogancia De főleg a vége. Az óriás csaj nagyon nem jön be, nagyon klisés a karaktere. Persze a lovag elrepítése azzal a szöveggel menő volt Szóval a végén a harmadik bűn azonnal megkedveltette magát velem. Egyrészt amilyen brutálisan tartják, meg maga a fazon, a szakállával nagyon bejön Hát még amikor elkezdett dúdolgatni Hatalmas. Valamiért úgy érzem kedvelni fogom... Szóval a manga eddig elég felemás. Melodias túlzott perverzitása nem jön be, a malacnak sem látom túlzottan értelmét (a humoron kívül, viszont néha má az is erőltetettnek tűnik), Elizabeth nyafogása sem jön be. Sőt Melodias sem annyira. Viszont a hét bűnre, és a további harcokra (amennyiben ilyenek lesznek) kíváncsi vagyok. Szóval eddig felemás, majd meglátjuk. De köszi hogy fordítjátok Gilthunder egy elég komplex karakter, csak még nem volt ideje kibontakozni. A manga egyébként rohadt jó, de mint minden shounen fight lassan indul. Ha például a Ktekyou hitman reborn-t szeretted vagy a dragon ballt, akkor ez is be fog jönni, mert mindkettőre köröket ver. A DB-re jobban, mint a rebornra mondjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DelcoRemy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 14 okt 23, 21:59:32 » |
|
Helló Mindenkinek! Ez az első hozzászólásom itt a fórumon. Ez a manga nagyon ott van, nekem borzasztóan tetszik. Ban a legnagyobb arc benne. Szerintem van olyan komplex mint, Gilthunder. És... hát... nem akarok rabszolga hajcsárnak tűnni... de... nem lehetne az hogy heti 5 fejezetet fordítanátok. Már elolvastam a jelenlegi fejezetekig, nem vagyok túl jó angolos, de azért értem miről beszélnek és magyarul azért sokkal érthetőbb. Köszönöm a munkátokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 14 okt 23, 22:13:56 » |
|
Én úgy vagyok, hogy már az első fejezete nagyon megfogott a mangának. Meliodas perverzsége eleinte engem is nagyon zavart, de megszoktam s most már úgy gondolom, teljesen hozzá tartozik a karakteréhez, jól áll a fiatal külsejéhez is, na meg élvezem a hatalmas lazaságot amit előad. Ez a viselkedése pont ellentétben áll azzal amilyen a bűne szerint kéne legyen, ahogy valaki fentebb leírta, viszont számomra így ad valami komor, kissé hátborzongató kisugárzást is, mintha elfolytja magában azt a rengeteg dühöt amit érez s ha ez kitör akkor ajjajj. Persze lehet nem így van. A külsejére visszatérve, örülök hogy nem annyi éves, mint amennyinek látszik, hanem jóval idősebb, mert így legalább nem egy tapasztalatlan kölyök a főhős. Szóval én kedvelem Meliodas figuráját. A mai fejezet után ismét nagy izgalommal várom a következőt, főleg Ban miatt. Kíváncsi vagyok rá ha már ilyeneket írtatok róla, persze nem csak ezért is.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
|