Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #30 Dátum: 14 okt 17, 19:27:21 » |
|
Én is gondoltam rá, hogy az Artúr király legendában is van Merlin, talán ő az itt is. http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/003/55. szövegdoboz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 19:32:18 írta Secret-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #31 Dátum: 14 okt 17, 19:40:59 » |
|
Amúgy tudtátok, hogy indult ebből egy ilyen spinoff, ahol ilyen sulis környezetben vannak a karakterek? Kb, mint a Narutonál a gakuen den ova. Abba az a csapat neve, hogy "Nanatsu no Taizakuihan" vagyis "A hét iskolai szabályszegés" A szent lovagok meg az iskolai morális bizottság
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 19:42:15 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #32 Dátum: 14 okt 17, 19:52:43 » |
|
A spin-off-ról hallottam és képeket is láttam, de fejezetet nem találtam belőle. Elérhető esetleg valahol? Most, hogy az az a Merlin-e, aki az Artúr király legendában van-e az más kérdés, csak gondoltam megemlítem Ugyan miben is különbözhetne? Magát Artúr királyt sem ábrázolták még soha, semmilyen más történetben a legendától eltérő formában.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #33 Dátum: 14 okt 17, 20:06:56 » |
|
Nem tudom tudod-e, de az összes fontosabb szereplő a sztoriban, beleértve a 7 bűnt is valamelyik lovagról kapta a nevét a Camelot mondakörből. Sir Gowther például Artúr király egyik rokona elvileg az eredetiben, itt pedig még csak utalás sincs rá eddig, hogy ilyesmiről lenne szó. És ez a sztori nem is Camelotban játszódik, hanem liones-ben.
Nem tudom, hogy amit írtam, az spoilernek számít-e szóval biztos, ami biztos kihúztam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 20:08:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #34 Dátum: 14 okt 17, 20:41:38 » |
|
Erről tudtam. Ban király például Sir Lancelot apja volt.
Liones viszont szerepel a Trisztán és Izoldában a Lyonesse változattal, mint egy ország. Meliodas pedig Trisztán apjaként volt ismert.
Az Artúr király utalás, azért leesett? Excalibur!
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 14 okt 17, 20:50:02 » |
|
Ezt inkább szerintem mindkettőnk és Chakra projectjének tisztele érdekében itt folytassuk: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8519.0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 20:51:23 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #36 Dátum: 14 okt 17, 21:05:58 » |
|
Egyébként Merlin lesz a bujaság bűne? Remélem hogy egy csaj lesz Egyre jobb a manga, mondjuk így 5 fejezet után közel sem tetszik annyira mint az uq holder vagy hoshi no samidare, de így is nagyon jó. ^^ "Most, hogy az az a Merlin-e, aki az Artúr király legendában van-e az más kérdés, csak gondoltam megemlítem Nevet Ugyan miben is különbözhetne? Magát Artúr királyt sem ábrázolták még soha, semmilyen más történetben a legendától eltérő formában. " off: Viszont én ismerek egy elég érdekes feldolgozást. (Mondjuk ott arthurt csak megemlítik, de merlin és morgana elég nagy szerepet játszik). Bövebben stargate 10. évad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #37 Dátum: 14 okt 18, 17:19:23 » |
|
Remélem Elisabethnek is lesz valami képessége, hogy ne csak megmenteni kelljen majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 14 okt 18, 17:58:54 » |
|
Úgy érzem hogy bitang erős lehetett a fő szentlovag, ha így végeztek vele. Örülnék annak. A mangaka bárhogy meglephet, mert nem tudok semmi féle képességet elképzelni most Elisabethnek.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 14 okt 18, 18:33:28 » |
|
Ha van neki persze.
De annyira nem kell őt félteni, a sarkára tud állni, ha kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 14 okt 18, 20:02:54 » |
|
Amúgy tudtátok, hogy indult ebből egy ilyen spinoff, ahol ilyen sulis környezetben vannak a karakterek? Kb, mint a Narutonál a gakuen den ova. Abba az a csapat neve, hogy "Nanatsu no Taizakuihan" vagyis "A hét iskolai szabályszegés" A szent lovagok meg az iskolai morális bizottság Nem tudtam, de nagyon érdekesen hangzik!! :O Akkor abban is ugyanúgy Meliodas meg Elizabeth meg a többiek vannak? És a beszélő malac az ott micsoda?
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #41 Dátum: 14 okt 18, 20:17:03 » |
|
Úgy érzem hogy bitang erős lehetett a fő szentlovag, ha így végeztek vele. ... Majd ez is kiderül. 6. fejezet: http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/006/9Aha, egy ilyen fej alapján csupa jó szándék a fickó. ^^ http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/006/11Azért trükkös. Elfocizta Hawk-ot, ezzel Elizabeth-et is eltávolította a közelből. A többin igazán nincs sok kommentálni való. Meliodas kicsit átverte Gilthundert, hogy legalább 2 másik Bűnös hollétét megtudja. De azért nem lehet kellemes, amikor az ember hátán végigvágnak egy villámmal töltött karddal... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 14 okt 18, 20:24:21 » |
|
Gil az egyil legjobban kidolgozott lovag a szériában. Én baromira megkedveltem mostanra. (Mármint, ahol a manga most tart.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #43 Dátum: 14 okt 18, 20:33:29 » |
|
Én meg pont a haverját, Hausert komálom. Egy arc a fickó, főleg amit a Byzel-i harci fesztiválon lejátszott.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #44 Dátum: 14 okt 18, 20:49:27 » |
|
Tehát tényleg erős lehetett a fő szent lovag. Gilthunder trükközéséből látszik hogy azért picit érdekli a hercegnő sorsa, de a bosszú s a bizonyítási vágy mindennél fontosabb. Kíváncsi vagyok, az önteltsége meddig fog tartani a következő fejezetben.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
|