Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 okt 08, 20:35:18 » |
|
Chakra mért nem kényszerítettél korábban rá, hogy olvassam ezt? Megnéztem az anime első részét és azóta rá vagyok cuppanva a mangára. Majd az irigység bűne lesz a komoly arc ^^ Kicsit amúgy olyan ez a sztori, mintha fognánk a dragonballt, megnövelnénk a karakterek IQ-ját duplára, meghintenénk egy csipet Full metal alchemist-el és beleszórnánk egy középkori brit fantasy világba Kifejezetten tetszik, hogy a női karakterek milyen jók itt és, hogy a főhősök nem épülnek semmilyen különösebb sablonra. Nagyon jó kis manga. Még nem hoztam be magam, de eddig jelölt nálam a shounen fight dobogóra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 08, 20:36:17 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 okt 08, 21:12:21 » |
|
Az irigység bűne(Szerkesztés: a kapzsiság bűnére gondoltam) a legjobb arc. Nem tudom, hogy hol tartasz Exkirion, de a manga jelenlegi történéseitől garantáltan el fogod dobni az agyad. Egyesek akkora "showműsort" csinálnak, hogy az már undorítóan jó. Már kinn is van magyarul a 3. fejezet? Villámsebességgel haladtok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 17:45:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 okt 08, 22:45:00 » |
|
34.-nél, most van a köves harcos dolog meg a a gombás rész. De szerintem a többit majd a szezonos anime/manga témába beszéljük ki ^^ Szerintem holnap estére ledarálom. Amúgy csak én olvastam Melodias-nak eleinte Meliodas nevét? Azóta csak Melódiás-nak becézem magamban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 08, 23:15:33 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 okt 08, 22:59:17 » |
|
Miután beértem a mangát felmentem a wikiára és szembe jött velem, hogy Meliodas. Mondom ez meg kicsoda? Rámegyek erre bedobja a főszereplőt. Akkor esett le, hogy egészen addig Melodiasnak olvastam. Szóval túlteljesítettem rajtad.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #19 Dátum: 14 okt 11, 12:46:36 » |
|
Amúgy csak én olvastam Melodias-nak eleinte Meliodas nevét? Azóta csak Melódiás-nak becézem magamban Ez vicces! Én is többször el kellett olvassam a nevét, hogy megértsem, hogy az nem Melodias hanem Meliodas
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 okt 12, 14:31:25 » |
|
4. fejezet http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/2Meliodas jó kis "kapaszkodókat" talált magának, hogy le ne essen. http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/4Meliodasnak szerencséje van, hogy Elizabeth ilyen jámbor teremtés, mert akkor már rég rövidebb lenne egy karral... vagy alacsonyabb egy fejjel. ^^" http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/9Középen, hátul van egy örülten vigyorgó "Elizabeth". Hát azt már művészet ki nem szúrni, hogy az egy hamisítvány. http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/11Az őrült másolat visszatér, minden képkockán a jobb szélső. A valódi pedig valszeg balról a második. ^^ http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/16Azt a villámkezet! Egészen pályát tévesztett a fickó. http://naruto-kun.hu/manga/Nanatsu_no_Taizai/004/17"Kislány".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 16:43:51 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 okt 12, 20:09:32 » |
|
Ez a manga fantasztikusan jó! Egyenlőre nagyon tetszik, remélem ilyen jó is marad! Már alig várom a következő fejezetet!!
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 okt 13, 00:11:29 » |
|
Leszámítva a mostani főellenséggel való harc utolsó pár fejezetét, szerintem egész végig ilyen jó. Az is csak azért nem szerintem, mer úgy érzem a mangaka egy csipetnyit túlzásba esett + az edigiekkel ellentétben úgy adott az egyik karakternek erőt, hogy nem volt felvezetve. Az összes bűn hatalmas arc, de a kabzsiság bűne és a bujaság bűne mindenkin túltesznek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 13, 00:12:36 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 okt 16, 17:25:10 » |
|
A kabzsiság bűnénél járok éppen, szóval őt már megismertem, és hát tényleg valami eszméletlen tag Mennyivel utána jön majd a bujaság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 okt 16, 18:09:09 » |
|
Rohadt sokkal. Úgy 50-60 fejezetnyivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #25 Dátum: 14 okt 16, 19:16:15 » |
|
Rohadt sokkal. Úgy 50-60 fejezetnyivel.
Huh.. akkor belehúzok! Szerk: Úgy látom, nem valami híres ez a manga itt Alig jönnek ebbe a topicba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 14:51:31 írta animefanta »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 14 okt 17, 17:05:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 14 okt 17, 17:53:17 » |
|
Az, hogy mért gyerek, az majd ki fog derülni, de, hogy miért felnőtt a plakáton az nem igazán. Valószínűleg arról van szó, hogy azért, mert 10 éve rejtőzik és azóta nem látták, aztán akik csinálják a plakátokat úgy gondolták, hogy így nézhet ki 10 év után kb.
Amúgy olvassátok el a plakátokon lévő neveket. Van köztük egy elég híres ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 17:54:45 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 14 okt 17, 19:05:04 » |
|
Az, hogy mért gyerek, az majd ki fog derülni, de, hogy miért felnőtt a plakáton az nem igazán. Valószínűleg arról van szó, hogy azért, mert 10 éve rejtőzik és azóta nem látták, aztán akik csinálják a plakátokat úgy gondolták, hogy így nézhet ki 10 év után kb.
Amúgy olvassátok el a plakátokon lévő neveket. Van köztük egy elég híres ^^
Merlinre gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #29 Dátum: 14 okt 17, 19:06:22 » |
|
Yup. Rá bizony ^^ Most, hogy az az a Merlin-e, aki az Artúr király legendában van-e az más kérdés, csak gondoltam megemlítem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 19:07:39 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|