Három a magyar igazság.
57. fejezetAkikben esetleg felvetődött egy olyan ötlet, miszerint Mine kiválásával, Tatsumi majd máshol keres boldogságot, azok most biztos csalódottak. Egy szó, mint száz, Mine és Tatsumi kapcsolata be lett biztosítva a manga végéig, szóval senki ne reménykedjen abban, hogy szét lesznek robbantva. Korántsem biztos, hogy túl fogják élni, de nem is fognak hivatalosan szakítani és Tatsumi se lesz hűtlen hozzá, ez biztos. ^^
Bekövetkezett az, amit vizionáltam, vagyis Incursio elkezdte "felfalni" Tatsumi testét. Ez ugyebár azt jelenti a doki szerint, hogy maximum még 3-4 alkalommal használhatja Tatsumi, aztán meszeltek neki. Mivel elég specifikus ez az számadat, ezért szerintem be is fog következni a tragédia, vagyis nem számítok happy endre, legalábbis, Tatsumi részéről. A Tatsumi név, egyébként azt jelenti, hogy "Alvó Sárkány", ha nem tévedek. Véletlen lenne?
A Susanoo ütőkártyájáról való beszélgetést nem értem. Suu már réges-rég meghalt, ráadásul Esdeath elpusztította a "szívét". Akkor mégis, hogy akarják használni az ütőkártyáját?
Akame x Leone OTP!
Szegény Najenda az egyetlen, aki tényleg "egyedül" maradt. Most látszott rajta talán először, hogy igazán megviselte egy tag elvesztése. Mégiscsak szerette Lubbockot a szíve mélyén. ;_;
A Birodalom titkos fegyvere remélhetőleg nem egy gigantikus mecha lesz, amit a császár képére mintáztak. -_-
Wave a békés úton, Run módszerével, belülről akarja megváltoztatni a birodalmat. Nem lesz könnyű feladat.
Kuromét pedig, Takahiro próbálja aranyosnak feltüntetni azzal, hogy Wave körül játssza a waifu szerepét. Pechére, a Chelseavel történteket nem fogja tudni egy életre elfelejtetni velem.
A legértelmesebb ex-Wild Hunt tag, Dorothea végre akcióba lendül. Látszólag, Dr. Tuckeröst játszott Cosminával.
----------
58. fejezethttp://mangafox.me/manga/akame_ga_kill/v12/c058/1.htmlAz április elsejei, troll változat:
https://www.sendspace.com/file/3h9y8xElőször is, mit látunk az első, színes borítón? Tatsuminak vörössé vált a jobb szeme, Incursio miatt. És, hogy hová akarok ezzel kilyukadni? Természetesen, a manga címére. Akame ga KILL! - A vörös szemű gyilkos/Akame öl. Az első változat volt mindig is az elfogadott, szóval a vörös szem behozatalával már nem kell vitatkozni azon, hogy ki is az igazi főszereplő, Tatsumi és Akame közül. Eddig is Tatsumit gondolta a többség a főszereplőnek, szóval most, hogy a címszereplői státusz rá is igaz lehet, így én mindenképpen maradok ennél az álláspontnál.
Cosmina és Izou szép kis mészárlást rendeztek a csatatéren. Látszólag, meggyűlhet a Night Raid baja velük, nem beszélve Dorotheáról, aki nyugodtan elfalatozgat.
Suzuka él és virul. Ezek a mazochisták elpusztíthatatlanok!
Dorotheáék tettek egy újabb sétát, de a Night Raid már várta őket, azonban Akame nagy bánatára, a Bölcsek Köve megmentette Cosminát az egyvágásos haláltól.
#AlkímiaFTW Az Akame vs. Izou nekem egy picit csalódáskeltő volt. Egyrészt örülök, hogy Lubbock meg lett bosszulva, de Izoutól ennél sokkalta több ellenállást vártam. Vagy, Akame ennyire erős lenne, főleg azok után, hogy kijelentette, ő nem volt soha kardforgató?
Kialakultak a meccsek:
Tatsumi vs. Cosmina(3 Incursio aktiválás maradt Tatsuminak )
Leone vs. Dorothea
Akame vs. Terraformálók
----------
59. fejezethttp://mangafox.me/manga/akame_ga_kill/v12/c059/1.htmlA havi fejezet elég rövidkére sikeredett, szóval ezt nem igazán tudom részletezni.
Dorothea eddig simán alázza Leonét. Elmondása szerint, a Wild Hunt tagjai közül neki van a legnagyobb fizikai ereje, de a kinézete miatt hajlamosak átsiklani efelett. A szájkarate alatt, Leone szépen regenerálta magát és készen áll a második menetre az alkimista ellen.
Nos, Akame tényleg piszkosul erős. Murasame nélkül, puszta kézzel képes volt lerendezni néhány Terraformálót. Nem szabadott volna megkérdőjeleznem az erejét és arra gondolnom, hogy Murasame nélkül semmit sem ér. ^^"
Hát, szerintem ennyi történt a hónapban...