Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 14 szep 24, 19:41:07 » |
|
Elnézést! Teljesen jogos amit írsz! Hát... csúnyán eltévesztettem úgymond a házszámot. Amúgy nem olvastam az itteni hozzászólásokat, és most már nem is fogom, főleg, hogy most figyelmeztettél rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #31 Dátum: 14 okt 17, 21:46:46 » |
|
BASSSSSSSZSZZZZZZKIIIIIIII!!!!! Csak most olvastam az 52/2-es fejezetet! NEEEEEEE Lubock! Most komolyan? Csak így? Mindezek után az a faszjóska csak így levágja és sosem lesz esélye szerelmet vallani a főnöknek? Ez kegyetlenség Takahiro-sensei!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #32 Dátum: 14 okt 21, 18:05:33 » |
|
Tatsumit meg mentik , végre. Tök jó pofát vágot Esdeathnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #33 Dátum: 14 okt 22, 10:07:32 » |
|
Hol olvastad az új fejezetet? Pü-ben küldj már egy linket légyszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #34 Dátum: 14 okt 22, 11:31:12 » |
|
http://www.mangahere.co/manga/akame_ga_kiru/c053/A fejezet OLTÁRI VOLT! Mine megint nagyon epic volt. Azt rohadt most hogy fogom kibírni a következő fejezetig? Mine nem poweruppolt, hanem fejlődött az előző harcában és ugyanazt a mozdulatot szépen elsütötte anélkül, hogy túlmelegedett volna Pumpkin. Érzésekből táplálkozik Pumpkin és ezek valódi érzések, amiket ő komolyan is gondol, mint Tatsumi mondta. Legjobb páros eddig, amit láttam. Esdeath pedig most elég Butthurt. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de szerintem megússzák. Wave ha nem itt fog átállni, akkor sehol. Talán ő lesz az oka, amiért megmenekülnek. szerk: Ideje van akaménak bevetni a végső trükkjét. Ha nem is áll át Wave akkor hogyan meneküljenek meg a 2 legerősebb elől?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 22, 13:09:02 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #35 Dátum: 14 okt 22, 16:02:19 » |
|
Mine ismét bizonyította a vagányságát. Beleépíteni Budo-t a falba és szétporlasztani Esdeath technikáját?! Badass. Amint belépett az arénába, minden oldalnál azt mondogattam, hogy "csak meg ne halj a következő oldalon". Lubbock után nem szeretnék még egy tagot elveszíteni egy huzamosabb ideig. Könyörülj rajtam Takahiro-sensei! http://bato.to/read/_/279613/akame-ga-kill_v11_ch53_by_psylocke-scans/18Budo-t továbbra is bírom. A birodalom oldalán áll, de nem fogja hagyni, hogy Honest a végletekig szétbarmolja azt. http://bato.to/read/_/279613/akame-ga-kill_v11_ch53_by_psylocke-scans/19#1: Látni szeretnék egy Budo vs. Esdeath harcot. #2: Nekrofil Esdeath megerősítve?! http://bato.to/read/_/279613/akame-ga-kill_v11_ch53_by_psylocke-scans/21Az a vigyor, azzal a tekintettel... Emlékeztet egy bizonyos, 5-ös szintű esperre. http://bato.to/read/_/279613/akame-ga-kill_v11_ch53_by_psylocke-scans/28Fekete villám? http://bato.to/read/_/279613/akame-ga-kill_v11_ch53_by_psylocke-scans/35Az "Igazság hasítója" újra elsül.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #36 Dátum: 14 okt 28, 14:50:16 » |
|
http://bato.to/read/_/280745/akame-ga-kill_v1.5_chex1_by_psylocke-scansExtra "kötet" az anime első DVD-je mellé. Az elején lévő seiyuu poén nagyon nagy.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #38 Dátum: 14 dec 01, 14:13:28 » |
|
A fejezet nagyon jó volt. KIRÁLY! Nem tudom szavakban le írni. 1.-nek beszéljünk Tatsumi evolve-járól. Nagyon király lett kinézetre is és most már egy szinten mozog Esdeath-el. A baj, hogy Esdeath képes még mindig teigu nélkül felvenni vele a harcot, de kell a jég hogy Tatsumit le tudja verni most már. Maximum a kondíció jöhet még szóba. Esdeath pedig edzettebb. Ne felejtsük el, hogy Najenda se tudjuk mit csinál még. Lehet valami köcsögségre készül. Ha valakit most is elvesztünk az szerintem nem Mine lesz most. Túl egyértélmü lenne. Bocs az ékezetek miatt de suliból csak így tudok írni. Holland a billentyüzet. Esdeath-nek megint van valami új technikája. Ez szerintem már túl erös. Kell még legyen valaki az ellenálók oldalán, aki Esdeath/Budo szinten van. Ezek szörnyetegek. Bulat szegényke sajnos nem él. Képzeljétek már el öt ebbe a formába. És akkor még nem is láttuk Akame és Incursio végsö képességeit. Bulat tuti képes lenne le 1v1-ezni Esdeath-et ebbe a formába. Itt mindent be kell vetni. Nem ússzák meg másképp. Jönnie kell még valakinek erösítésként. Akame és Budo ismeri egymást. Nem szeretek ranglistát állítani, de most muszáj lesz. 1. Esdeath/Budo / Evolved form Bulat? 2. Bulat 3. Evolved form Tatsumi 4. Wave 5. Akame etc... Ami engem a legjobban érdekel, hogy miért nem láttuk a végsö képességüket eddig. Murasame és Incursio-ét. Talán mert egy legyözhetetlen wombo combo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 14 dec 01, 17:03:21 » |
|
Oltári nagy rész volt, Tatsumi kezére kerüljön a Tyrant teljes ereje és mellé az új skin nagyon fasza lett Szabikával egyetértek, kondiciókat tekintve ha Bulat barátunk rendelkezne ezzel az Incursio-val, akkor simán tudna 1v1-ezni Esdeeath-szel, vagy Budou-val. Kíváncsi vagyok, hogy Wave eljut-e arra a pontra, hogy ő is átvegye a Grand Chariotban lévő Danger Beast teljes erejét, vajon az milyen kinézetet hoz magával? Egyszerűen imádom a Demon Armorokat Egy ide nem tartozó vélemény: ha az anime követné a mangát, akárcsak a Naruto (nem muszáj a filler, csak kövesse, annyi pont elég), akkor ebből a fejezetből (nem mintha az előzőekből ne lett volna) egy baromi jó anime rész lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #40 Dátum: 14 dec 01, 19:14:04 » |
|
Incursio fejlesztett formája magába foglalja a Tryrant teljes erejét, Grand Chariotnál is lehetséges akkor szerintem egy groteszkebb formában lesz. A páncél típusú Teiguk (birodalmi fegyverek) közt a benne lévő Danger Beast adja az erőt és a használója saját erejével formálja ezt hogy korlátait felszabadítsa vagy inkább a lénynél is nagyobb erőt szabadítson fel. A páncél típusúak közt max 3-4 fajta lehet, vagy csak 2 van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #41 Dátum: 14 dec 01, 19:37:58 » |
|
Ha már Bulat szóba került, akkor íme az ő extra chapija: http://bato.to/read/_/286018/akame-ga-kill_v1.5_chex2_by_psylocke-scansA fejezet egyébként oltári volt! Remélem nem volt mérgezett a drót, ami Incursio köré volt téve. A következő fejezetben esedékes lesz a következő Akame ga KILL! Karácsony: 2012: Chelsea feje karón végezte. 2013: Suu távozott, mint egy BOSS. 2014: ? Vajon megszakad ez a sorozat? Én örülnék a legjobban, ha megszakadna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 19:38:40 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #42 Dátum: 14 dec 02, 07:00:03 » |
|
Szerintem ezúttal Leonétől fogunk elbúcsúzni. Gondolom Mine kapná a halálos ütést ő meg majd beugrik elé azzal, hogy "azok után, hogy már nem lehet övé Tatsumi, legalább azt nem engedheti, hogy Minét elveszítse".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #43 Dátum: 14 dec 02, 18:01:10 » |
|
Én is így gondoltam hogy Leonétől búcsúzunk el, de ott van még Najenda. Esdeath végezhet vele ha sor kerülne. Talán feláldoza magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #44 Dátum: 14 dec 20, 14:07:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|