Rikka
Vendég
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 07 okt 06, 09:40:46 » |
|
Engem már menthetetlennek könyveltek el :-X. Anya, ha a géhez akar jutni, akkor megkérdi mit töltsön és lehúzza helyettem (én meg csak élvezem). Húgom... hehe ő Inuyasha fan, de sajnos a legrosszabb fajtából. ;D Uncsitesóimat beoltottam és elég jó az izlésük is, ha nálunk vannak állandóan a gépemen lógnak. A család többi fele csak gyerekesnek tart, de nem szólnak már meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 07 okt 06, 22:39:00 » |
|
Otthon nem nagyon érdekel senkit, zavarni sem nagyon szoktak. Bár tesóm, néha beszól és felidegesít  Az osztályban terjesztem, már 4 embernek adtam kölcsön, és mindenkinek tetszett  Azzal szórakozunk, hogy a többieknek magyarázzuk a dolgokat, amiből semmit sem értenek. Szóval negatív megítélés nincsen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 06, 22:39:33 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 07 okt 06, 22:48:45 » |
|
Nekem egyik oszt társam meglátta órán az anime képes füzimet, azt mondja h ezek tök jók. Tökre meglepődtem.  Aztánmeglátta a füzet hátuljában a maradék képeket, amik nem fértek már rá a füzetre. Aztán aszongya, h neki adom-e. xP Mondom tőlem nyugodtan. Aztán bnőm is megkérdezi tőle, h tetszik-e neki aztán aszongya oszt társam h nem, aztán meg azt h tök jó. X.X Szal nem nagyon tudtam kiigazodni rajta, de a Kiddi Grade-es képet beragasztotta az egyik füzete belselyébe. xD De tökre örültem neki, amikor aszonta először, h tök jók. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 07 okt 06, 22:54:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 06, 23:04:21 írta Necro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 07 okt 06, 23:22:54 » |
|
Hát néh én is meg lepődőm rajta, hogy hány anime fan van. Főleg mióta elkezdtem japánra járni. Akivel ott beszéltem kivétel nélkül mind fan volt.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
ayumi-chan
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 07 okt 07, 10:13:15 » |
|
Nekem is a dragon ball volt az első animém. Aztán jött a többi... De igazán a Naruto óta vagyok nagy anime fan. 
|
|
|
Naplózva
|
あゆみ
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 07 okt 07, 11:02:05 » |
|
a tavaszi conon vettem egy narus nyakláncot. hazaérek, anya rámnéz és megszólal: de jó ez a nyaklánc! nagy szemeket meresztettem, hogy ő aki mindig dedós hülyeségnek tarotta az animéket ezt monta. egyszer fel is vette  persze tudta hogy nem egy áltagos ékszer, de teccett neki. a mostani conon meg egx L-es nyakláncot vettem és az is teccett neki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 07 okt 08, 13:28:01 » |
|
Nos, ha jó kisfiú voltam, éjfélig nézhetem az animaxot!  De ha holnap nincs iskola 1-ig, nyáron kettőig is.  8)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 07 okt 11, 19:32:04 » |
|
Pár évvel ezelott a VIVA-n este mentek ghost in the shell szeru animek nah akko odaszegezett a képernyo moge a hajnali órákban  a wolf rainre emlekszem meg valami cyberpunk animere ja es az elfen lied 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 07 okt 21, 13:44:19 » |
|
Jó neked nekem az anyám bejön és azt mondja na most megint átment süket némába mert ha leülök a tv elé animét nézni nincsn az az ember aki onnan elhuzna.jól van legfejjebb ha égne a ház.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Rikka
Vendég
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 07 okt 22, 05:17:45 » |
|
Elsőre a Sailor Moon-t vágnám rá, de amikor jobban belemerültem, akkor kiderült, hogy voltak már előtte jópáran. A kedvenceimről sorra derült ki, hogy animék. (Anyumék annó még automatából vették a videokazettákat és volt köztük pár kincs: Csizmáskandúr, Vad Hattyúk stb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 07 nov 05, 17:43:44 » |
|
Hát van néhány haverom aki elfogadja a "anime/manga mániámat"  tesóm az elutasítja, nemkomálja egyszóval anyám nem is törődik vele a többi pedig nem törődik az én mániámmal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 07 nov 15, 16:12:42 » |
|
Nekem a fontos emberek fele mind anime mániás és hamarabb kezdte mint én,a másik fele meg nem reagál rá semmit,de biztos nincs ellenükre. Szüleim meg örülnek,hogyha egy-egy alkalommal ezáltal angol szótárt látnak a kezembe!  De eddig a legkülönfélébb emberek kértek el tőlem egy-egy sorozatot. A buszon szoktam még ismiknek magyarázni pár dolgot. Multkor mit mondott az egyik ( ő nem olvas mangát),hogy Naruto a 4. kicsibe,hogy letransformálták vagy mi,mert hogy tök ugyanugy néz ki.Aztán mondtam neki,hogy azért mert a fia és hogy a mangába benne van...  Meg mindenki kéri el tőlem az oldal linkjét,merthogy máshol később vannak fenn dolgok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 16:17:58 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 07 dec 08, 23:39:48 » |
|
Nekem is DB volt az első és azóta vagyok anime fan DB-n kívűl Naruto az ami nagyon le köt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 07 dec 09, 00:32:45 » |
|
Amit anime müfajban, elsőt láttam, az a Salior Moon és a Dragon Ball volt, még a TV-ben. De amit igazán elsőnek tartok, és még mindíg az első helyen áll nálam, az a: Love Hina
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|