25 márc 14, 22:52:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90788 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Esztii
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #480 Dátum: 09 aug 03, 13:58:53 »

Jólvan akkor lesz egy-két rokonlélek xD mondjuk általánosba se tudtam egészen év végéig senkiről, hogy szeretik az animeket erre év végén kb. 4-5 osztálytársam hozta a rajzait a suliba ikszdé
Mert amúgy a volt osztálytársaim vevők voltak az ilyesmire kacsint de hát már mindegy Mosolyog Pojén Kúl
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #481 Dátum: 09 aug 03, 14:14:41 »

Hát nálunk anyunak csak az a baja, Hogy mért nézek "verekedős mesét" , de aztán különösebben nem érdekli, mert ilyenkor azt mondom neki, hogy a tv-ben amúgy is csak verekedős mese/film megy. Aput nem érdekli mit nézek, a tesómat sem nagyon, bár, ha néha látja mit nézek, megmondja róla a jó vagy rossz véleményét. Unokatesóm van egyedül a családban, aki, ha jól tom néz animét meg mangát ( legalábbis tudja mi az) Az osztályból 4 lányt tudok, hogy egyáltalán tudják mi az a naruto... és így egy kicsit magányosnak érzem magam, hogy nincs a közvetlen környezetemben olyan ember, akit ugyanúgy érdekelne az anime mint engem ( a netet leszámítva, persze)
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #482 Dátum: 09 aug 03, 14:22:17 »

Rajtam kívül osztályba senki nem ilyen Naruto fan mint én Nevet  csak ismerik szeretik de nem úgy mint én, nagyon nem is követik már mert azt mondták elvesztették a cérnát de azon kívül megbeszélem velük a dolgokat Nevet Néha már csak annyit kérdeztek szöcsi meghalt már v. Tsunade-nak még mindig nagy a didkója ikszdé  szóval ien hülyeségek de lehet velük komolyan is dumálni Nevet
Naplózva

Rakéta
Újonc
*

KYOUKUGEN!!!!

« Válasz #483 Dátum: 09 aug 08, 11:54:50 »

Nekem az első animém a Shaman King volt, az után meg jött a Naruto
Naplózva

Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #484 Dátum: 09 nov 24, 21:01:33 »

Hát.. igen. Rossz az emberek felfogása. Sokan azt hiszik az animekről hogy sima mese az egész. Pedig ez nem "teljesen" igaz. Ezeknek van rendes története és normális mondanivalója (én legalább is így gondolom) Nevet.
Az én családomnak se nagyon tetszik a "hobbim", de hát ez van. Osztályból is csak max a Naruto-t nézik. Pedig ez se rossz de sztem a Death Note, Bleach jobb.
De se baj, mi naruto-fórumosok fogjunk össze!!  Nevet Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
con
Jounin
*

« Válasz #485 Dátum: 09 nov 24, 21:36:42 »

Engem néha muterom be szokott oltani,hogy ne mesézzek már annyit,a haveroknak/osztálytársaknak semmi baja vele,mondjuk lehet közrejátszik hogy a fele rejtőzködőanimés(te jó ég,új szót alkottam). XDD
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 24, 21:40:31 írta con » Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #486 Dátum: 09 dec 12, 21:38:59 »

nem tudom nekem egész jól fogadta mindenki:D
mondjuk azoktól a lányoktól rosszul vagyok akik "halálosan szerelmesek" a szereplőkbe... oké oké hogy szeretjük őket meg minden de ne essünk túlzásokba:D
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #487 Dátum: 09 dec 12, 21:58:30 »

Az én oszt társam pont pénteken kérdezte meg h mi a jóh a mangában meg h-h lehet azt szeretni ?  >.<#
Aztán megmagyaráztam h miért jóó      és mondta h deh mindegyik tök ugyanúgy néz ki meg az egész hülyeség...    utána itt elszakadt a cérna és szépen hangosan elmagyaráztam neki h azért mert ő nem szereti nem kell leszólni én sem szólom le azt amit ő szeret persze szinkronban 3 oszt társammal akik szintén manga/anime Fan-ok ikszdé
Ebből az vonható le h 1. sorban oszt társam egy bunkó Nevet  2 vannak akik nem fogadják jól a Fanatizmusomat Nevet ( deh az ilyenekre tenni kell  Nevet  azt is teszem )
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #488 Dátum: 09 dec 13, 00:01:15 »

Nálam az anyám és a húgom mondja hogy mikor növök már fel. ikszdé Apám azonban elfogadta, hisz ő is gyűjt érméket, ahogy én is a mangáimat. Nevet Nem kell egy szülőtől túl sokat elvárni, elég ha megérti a gyűjtőszenvedélyedet. Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #489 Dátum: 09 dec 18, 21:15:47 »

nekem az első sorozat a Kaleido Star volt de azt nem nézhettem végig, mert kicsit voltam és nem maradhattam fenn addig Mosolyog
de az első film a Chihiro Szellemországban volt... nagyon nagyon szeretem a mai napig, és ugye most Naruto minden formában és minden mennyiségben Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 21:24:31 írta Nauzika » Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #490 Dátum: 09 dec 24, 14:20:12 »

Lehet írtam már ide, nem emlékszem. Múmin, Ezüst Nyíl, Robin Hood, ezeken láttam, hogy vmiben más mint a többi, aztán a Dragon Ball-lal megjött a felvilágosodás, és rákattantam az animékre. Pár éve megtudtam, hogy a legelső animém a Nils Holgersson volt, csak egész gyerekkoromban abban a tévhitben éltem, hogy svéd rajzfilmsorozat.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #491 Dátum: 09 dec 24, 20:44:20 »

Nekem az abszolút első az a Kimba volt , utánna a Dragon Ball , Pukimon , Gagyimon(Gagyitalizálódj , Gagyimonná  >.<# ) és az Inuyasha. Első tudatos anime meg  a YYHakusho, Blue Gender és a Cowboy Bebop. A+ ^^"
Naplózva
esztike03
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #492 Dátum: 10 jan 16, 23:08:22 »

Az első  talán Sailor Moon vagy Pokemon, hát kicsi voltam és ment a Tv-ben Nevet
De az "igazi" letöltéses, neten kereséses, meg manga olvasós anime, az az Inuyasha volt kacsint máig imádom bow
Naplózva

Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.Mosolyog
Resahil
Újonc
*

« Válasz #493 Dátum: 10 jan 17, 13:15:23 »

Én Dragon Ball-lal kezdtem, bár szerintem az animés tábor 3/4-ede ezzel kezdett. ikszdé Aztán persze jött a Sailor Moon, meg egy Jean Dar'c-os anime az RTL2-n. Szerintem nem is volt jobb szinkron, mint a németeké.

A Narutot meg... nos igen, szégyen, de csak 19 évesen kezdtem nézni, eleinte ne nagyon érdekelt, hogy egy macskabajszos srác ugrál ide-oda, de aztán barátnőm noszogatására elkezdtem nézni, és azóta sem tudok lekattanni a shonen mangákról és animékről. ^^
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #494 Dátum: 10 feb 05, 17:21:29 »

Én nemrég 2 hete  úgymond "leszóltak " mert elhatároztam h kell egy kis változás és be lett festve a hajam pirosra ( de nem az egész csak tincsek ) és tök jóó piros lett  Kúl   nah és mivel anyám csinálta a végén azt mondta h : Nem értem miért kell hasonlítanod a mangás emberkéidre.   A lényeg h senkire nem akartam hasonlítani csak tetszett és kész de oszt társak is azt mondták h meik manga/anime  szereplőt koppintom  Hmm?  ismétlem Senkit Nevet   tehát furán reagálnak egy kis változásra és azt is a Manga/anime Fanságomra fognak Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins