Esztii
|
 |
« Válasz #480 Dátum: 09 aug 03, 13:58:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
 |
« Válasz #481 Dátum: 09 aug 03, 14:14:41 » |
|
Hát nálunk anyunak csak az a baja, Hogy mért nézek "verekedős mesét" , de aztán különösebben nem érdekli, mert ilyenkor azt mondom neki, hogy a tv-ben amúgy is csak verekedős mese/film megy. Aput nem érdekli mit nézek, a tesómat sem nagyon, bár, ha néha látja mit nézek, megmondja róla a jó vagy rossz véleményét. Unokatesóm van egyedül a családban, aki, ha jól tom néz animét meg mangát ( legalábbis tudja mi az) Az osztályból 4 lányt tudok, hogy egyáltalán tudják mi az a naruto... és így egy kicsit magányosnak érzem magam, hogy nincs a közvetlen környezetemben olyan ember, akit ugyanúgy érdekelne az anime mint engem ( a netet leszámítva, persze)
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #482 Dátum: 09 aug 03, 14:22:17 » |
|
Rajtam kívül osztályba senki nem ilyen Naruto fan mint én  csak ismerik szeretik de nem úgy mint én, nagyon nem is követik már mert azt mondták elvesztették a cérnát de azon kívül megbeszélem velük a dolgokat  Néha már csak annyit kérdeztek szöcsi meghalt már v. Tsunade-nak még mindig nagy a didkója  szóval ien hülyeségek de lehet velük komolyan is dumálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rakéta
Újonc
Nem elérhető
KYOUKUGEN!!!!
|
 |
« Válasz #483 Dátum: 09 aug 08, 11:54:50 » |
|
Nekem az első animém a Shaman King volt, az után meg jött a Naruto
|
|
|
Naplózva
|
 Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #485 Dátum: 09 nov 24, 21:36:42 » |
|
Engem néha muterom be szokott oltani,hogy ne mesézzek már annyit,a haveroknak/osztálytársaknak semmi baja vele,mondjuk lehet közrejátszik hogy a fele rejtőzködőanimés(te jó ég,új szót alkottam). XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 24, 21:40:31 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #486 Dátum: 09 dec 12, 21:38:59 » |
|
nem tudom nekem egész jól fogadta mindenki:D mondjuk azoktól a lányoktól rosszul vagyok akik "halálosan szerelmesek" a szereplőkbe... oké oké hogy szeretjük őket meg minden de ne essünk túlzásokba:D
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #487 Dátum: 09 dec 12, 21:58:30 » |
|
Az én oszt társam pont pénteken kérdezte meg h mi a jóh a mangában meg h-h lehet azt szeretni ?  Aztán megmagyaráztam h miért jóó és mondta h deh mindegyik tök ugyanúgy néz ki meg az egész hülyeség... utána itt elszakadt a cérna és szépen hangosan elmagyaráztam neki h azért mert ő nem szereti nem kell leszólni én sem szólom le azt amit ő szeret persze szinkronban 3 oszt társammal akik szintén manga/anime Fan-ok  Ebből az vonható le h 1. sorban oszt társam egy bunkó  2 vannak akik nem fogadják jól a Fanatizmusomat  ( deh az ilyenekre tenni kell  azt is teszem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #488 Dátum: 09 dec 13, 00:01:15 » |
|
Nálam az anyám és a húgom mondja hogy mikor növök már fel.  Apám azonban elfogadta, hisz ő is gyűjt érméket, ahogy én is a mangáimat.  Nem kell egy szülőtől túl sokat elvárni, elég ha megérti a gyűjtőszenvedélyedet.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #489 Dátum: 09 dec 18, 21:15:47 » |
|
nekem az első sorozat a Kaleido Star volt de azt nem nézhettem végig, mert kicsit voltam és nem maradhattam fenn addig  de az első film a Chihiro Szellemországban volt... nagyon nagyon szeretem a mai napig, és ugye most Naruto minden formában és minden mennyiségben 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 21:24:31 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #490 Dátum: 09 dec 24, 14:20:12 » |
|
Lehet írtam már ide, nem emlékszem. Múmin, Ezüst Nyíl, Robin Hood, ezeken láttam, hogy vmiben más mint a többi, aztán a Dragon Ball-lal megjött a felvilágosodás, és rákattantam az animékre. Pár éve megtudtam, hogy a legelső animém a Nils Holgersson volt, csak egész gyerekkoromban abban a tévhitben éltem, hogy svéd rajzfilmsorozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #491 Dátum: 09 dec 24, 20:44:20 » |
|
Nekem az abszolút első az a Kimba volt , utánna a Dragon Ball , Pukimon , Gagyimon(Gagyitalizálódj , Gagyimonná  ) és az Inuyasha. Első tudatos anime meg a YYHakusho, Blue Gender és a Cowboy Bebop. A+ ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #492 Dátum: 10 jan 16, 23:08:22 » |
|
Az első talán Sailor Moon vagy Pokemon, hát kicsi voltam és ment a Tv-ben De az "igazi" letöltéses, neten kereséses, meg manga olvasós anime, az az Inuyasha volt  máig imádom 
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat. 
|
|
|
Resahil
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #493 Dátum: 10 jan 17, 13:15:23 » |
|
Én Dragon Ball-lal kezdtem, bár szerintem az animés tábor 3/4-ede ezzel kezdett.  Aztán persze jött a Sailor Moon, meg egy Jean Dar'c-os anime az RTL2-n. Szerintem nem is volt jobb szinkron, mint a németeké. A Narutot meg... nos igen, szégyen, de csak 19 évesen kezdtem nézni, eleinte ne nagyon érdekelt, hogy egy macskabajszos srác ugrál ide-oda, de aztán barátnőm noszogatására elkezdtem nézni, és azóta sem tudok lekattanni a shonen mangákról és animékről. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #494 Dátum: 10 feb 05, 17:21:29 » |
|
Én nemrég 2 hete úgymond "leszóltak " mert elhatároztam h kell egy kis változás és be lett festve a hajam pirosra ( de nem az egész csak tincsek ) és tök jóó piros lett  nah és mivel anyám csinálta a végén azt mondta h : Nem értem miért kell hasonlítanod a mangás emberkéidre. A lényeg h senkire nem akartam hasonlítani csak tetszett és kész de oszt társak is azt mondták h meik manga/anime szereplőt koppintom  ismétlem Senkit  tehát furán reagálnak egy kis változásra és azt is a Manga/anime Fanságomra fognak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|