25 márc 14, 16:55:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90751 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
byakuganhun
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 09 feb 15, 12:03:00 »

Családom: úgy vannak vele hogy nem érik miért ülök egész nap a gép előtt, és hogy hogy tudok nézni egész nap egy mesét(tudom, anime csak ők így fogják fel).

Haverok: azok meg ha megszólalok elküldenek a pi**ába(biztos unják már:D).

Barátnő: hál isten ő is anime fan mint én.

Főnököm: kiröhögött mikor megtudta hogy japán zenét/animét nézek/halgatok.

Röviden ennyi!
Naplózva

"A tárgy, amit elképzelsz, mindig a legerősebb alakod!" Fate/Stay Night
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #421 Dátum: 09 feb 15, 15:15:11 »

Hmm nekem egyik bnőm nem igazán szerette az anime mániámat, de sztem már megszokta, meg kezd rá is ráragadni, mert amikor nálam volt mutattam neki Nanából zenéket, és nagyon tetszettek neki, és megnéztük a Nana első 2 részét és mondta h magyarázzam majd el, hogyan tudja letölteni. ^^
Másik bnőm már teljesen animefan, már ő is megfertőzi a barátait Nevet Versenyzünk, h kinek van több mangája, de egyelőre én vezetek.  Ördögi Suliba meg azzal hülyülünk, hogy a Bleachből írunk neveket, de úgy, hogy csak a magánhangzókat írjuk le, és ki kell találnia a másiknak, h kinek a nevét írtuk le. xD Meg a padokba írjuk, h HTS (hitsu) meg BYKY (byakuya, bnőm kedvence) meg japánul a nevüket, és ha lekaparják mindig visszaírjuk (mert hibajavítóval írjuk fel). xD
Anyám meg kérdezi mit csinálok gépen. Mondom filmet nézek. Ő kérdezi, hogy nézheti-e, én meg mondom hogy, hát őő, animéz nézek. Akkor, okké, megy is ki xD Meg a mangáimat se akarja olvasni, pedig panaszkodik h nincs mit olvasnia. xP
Tesóim meg tudják miről van szó, lehet régen ők is szerették. És nagyobbik bátyám barátnője gyakran csinál ilyen japán kajákat amiket pálcikával kell enni xD Meg tesóm mondta h lehet kimegy Japánba mert informatikával foglalkozik *__* És akkor kimennék meglátogatni x33
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #422 Dátum: 09 feb 16, 12:02:53 »

Nekem nem foglalkoznak vele...bár anyám eléggé hülyén nézett rám egy darabig,viszont nagyot nézett amikor egyszer apuval néztem a Shippuudent xĐ
Viszont annak örülök,hogy a társaságomban van pár animés,így mégis elviselhetőbb.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Uzuchi-San
Újonc
*

« Válasz #423 Dátum: 09 feb 16, 12:19:53 »

Nekem nagyon nehéz a dolgom!
Se a szüleim se a barátaim nem nézik jó szemmel ezt a dolgot, sőt nem is nagyon ismerek olyan embert a környéken aki úgyanúgy, vagy legalább csak egy kicsit is szereti az animet/mangat.
Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #424 Dátum: 09 márc 01, 18:34:24 »

nálam a környezetemben 1 animefan haverom van , meg egy olyan aki a jetixen nézte a narutot  >.<# anyámat annyira nemizgatja , de apám mindig viccelődik hogy "má megint pokémont/songokut nézel " xD én ijenkor kinevetem , és elküldöm .... Lol a suliba farsangkor (valamejik péntek ) az 5.es pulyaleány sakurának öltözött . majdnem nekimentünk olyan idétlenül nézett ki xD  szal vannak a suliba még anime fanok , csak hát öm nem vok mindenkivel jóba ^^
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #425 Dátum: 09 márc 01, 20:55:17 »

nekem vannak a suliban szépp számmal müvészek vagyunk megtehetjük hogy animét nézzünk és rajongjunk érte
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 21:01:56 írta Dorci » Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #426 Dátum: 09 márc 01, 21:15:47 »

Nekem meg Anyukám is Dragon Ballos volt régen. Nevet

Igazából a környezetem nem áll elítélendően hozzá. Mindannyian elismerik hogy régen ők is Dragon Ballt néztek. Húgom pedig még olvassa is a mangámat. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
aignac
Újonc
*

« Válasz #427 Dátum: 09 márc 03, 23:58:32 »

Hát nálam szülők nem nagyon tudják, hogy nagy anime, magna rajongó lettem. Faternak mondtam, de nem nagyon érdelte.  Nevet (De nem lepődött meg mert egész gyerekkoromban mindenféle rajzfilmet néztem, szinte mániákus voltam, narutot is elsőnek jetixen láttam)
Öcsém folyton basztat vele, hogy ne legyek már ilyen gyerekes 17 évesen hogy meséket nézek.
Suliban nem nagyon szoktam ilyenekről beszélgetni, de kiderült van egy-két nagy DB rajongó.
Régi barátnőm is nézet animéket. De sajnos vele már szakítottam. Technikai KO

Egyébként szar mert kb. senkivel nem tudok erről beszélni pedig jó lenne.

Hát néha eltudom túlozni a dolgokat pl másfél honap alatt megnéztem az összes DB (153) részt és most tartok a 76. DBZ résznél.  Nevet Naruto részeket is asszem 2-3 hónap alatt végignéztem. Aztán csodálkozott apu, hogy 1 hónap alatt 70 Gb letöltés jött össze.  Nevet
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #428 Dátum: 09 márc 07, 16:18:54 »

Nemrég történt egy ,, incidens"... Ugyanis kiírtam egy bizonyos közösségi oldalra az adatlapomra, hogy Animés vok... És mivel az ofőm (sajnos) az ismerősöm észrevette. Másnap:
-Mi az hogy animés? Egyátalán mi az az animé?-(így kérdezte nem vicc: animé)-
-Japán animációs film-mondja a fél osztály
-Ya ami a ,, Bebe tv"-n megy a 3éveseknek? hahaha!
Megvan azóta róla a véleményem Ördögi...

Még jó gy nálam SZINTE az egész osztály animés  Pirul
És ez is...         
8.os létünkre mesét nézünk?
Ez a ,,naív" gondolkodásmód idegesít...  MERT AZ NEM MESE!!!
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 16:29:20 írta kankurou0124 » Naplózva
Sinci-kun
Gennin
*

« Válasz #429 Dátum: 09 márc 07, 19:33:37 »

Nálunk van egy két animés, akikkel lehet beszélni. A családból meg az öcsém és a nővérem is animés, úgyhogy velük jól elvagyok. Bár a szüleim is néznek animét, de az ő imádatuk csak a Death Note-re terjed ki. Magyarán animés a család. Ahogy így olvasom elég nagy mázlim van. Bár a barátnőmmel azért szakítottam, mert állandóan azzal szekált, hogy hogy lehetk ilyen gyerekes, hogy 3 éves szintű "meséket" nézek. Technikai KO
Naplózva
kikosquall
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #430 Dátum: 09 márc 07, 23:56:06 »

Ismerek kb 6 embert aki szereti az animéket  Nevet
Van néhány haverom aki sokszor néz animét. De van aki azt mondja hogy csak a gyerekek néznek mesét...( utálom amikor ezt mondják)
Tesóm csak Deathn note-ot szereti Nevet Na mindegy nálam jobban senki se anime mániás a haverjaim közül, legalább is Naruto mániás Nevet:D
Naplózva
shikamaru184
Chuunin
*

« Válasz #431 Dátum: 09 márc 13, 15:42:31 »

nekem vannak a suliban szépp számmal müvészek vagyunk megtehetjük hogy animét nézzünk és rajongjunk érte
Jó nektek nálunk rajtam kívül 3 animefan van (bár a 3. dik inkább dragon ball).otthon :anyámmal sikerült megszeretetni a japán zenét Mosolyog apám meg egyfolytában azt kérdezi mikor fogsz már ebből kinőni?Viszont amitöl falramászok az mikor a japánt és a kínait összekeverik.Pl mikor hallgatunk japán zenét meg kérdezték, hogy mi ez a kínai sz@r?
Naplózva

I wanna be the king of the pirates!^^
Saku
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #432 Dátum: 09 márc 13, 16:02:37 »

Nálam is mindig kínait mondanak. A szülők nem nagyon bírják a mániáimat. A suliban meg szerintem nincs is több manga/anime fan. Legalább is az osztályban biztos  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 14, 10:17:57 írta sakura-chan6 » Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #433 Dátum: 09 márc 14, 06:47:43 »

A környezetemben tuti nincsen... Két Naruto-fant ismerek, de egyanime nemanime.ˇ_ˇ xD
Am valaki még nemtudja, h anime-fanvagyok, anyámat nemérdekli..
Hoppde..Bátyjám látott pár animét.. Nevet
Bár az egész felfogást, ami az animeutálatót szüli gondolom a származásnak köszönhető.. Lesütöttszemek
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #434 Dátum: 09 márc 14, 13:58:43 »

szerintem az lényegtelen hogy mit gondolnak a szülök és a barátok az a lényeg hogy mi anime fanok szeressük az animét
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins