Hmm nekem egyik bnőm nem igazán szerette az anime mániámat, de sztem már megszokta, meg kezd rá is ráragadni, mert amikor nálam volt mutattam neki Nanából zenéket, és nagyon tetszettek neki, és megnéztük a Nana első 2 részét és mondta h magyarázzam majd el, hogyan tudja letölteni. ^^
Másik bnőm már teljesen animefan, már ő is megfertőzi a barátait

Versenyzünk, h kinek van több mangája, de egyelőre én vezetek.

Suliba meg azzal hülyülünk, hogy a Bleachből írunk neveket, de úgy, hogy csak a magánhangzókat írjuk le, és ki kell találnia a másiknak, h kinek a nevét írtuk le. xD Meg a padokba írjuk, h HTS (hitsu) meg BYKY (byakuya, bnőm kedvence) meg japánul a nevüket, és ha lekaparják mindig visszaírjuk (mert hibajavítóval írjuk fel). xD
Anyám meg kérdezi mit csinálok gépen. Mondom filmet nézek. Ő kérdezi, hogy nézheti-e, én meg mondom hogy, hát őő, animéz nézek. Akkor, okké, megy is ki xD Meg a mangáimat se akarja olvasni, pedig panaszkodik h nincs mit olvasnia. xP
Tesóim meg tudják miről van szó, lehet régen ők is szerették. És nagyobbik bátyám barátnője gyakran csinál ilyen japán kajákat amiket pálcikával kell enni xD Meg tesóm mondta h lehet kimegy Japánba mert informatikával foglalkozik *__* És akkor kimennék meglátogatni x33