25 márc 14, 22:48:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90786 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Ibo
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #330 Dátum: 08 júl 26, 09:26:56 »

Ibo(Ibolya) anyukadnak mond azt hogy ez egy hobbi, szerezz be egy férjet és nem fog panaszkodni ikszdé --> majd az önkormányzatnál a blue bird-re vonulunk (néznének nagyon Pirul). a kollégák miatt nem izgulok, előbb-utóbb úgyis elfogadják, mert szeretnek Pontosan. de volt már pozitív élményem is. egy péntek esti megbeszélésen mindenki puccban, ezerrel vártam a Naruto mangát, gyorsan kinyomtattam és a kerthelységben dohányzás közben akartam elolvasni, persze a prezis anyagok közé rejtve. odajött egy kollégám, mert azt hitte gáz van az anyaggal. kért, hogy mutassam meg, melyik részt olvasom. én meg megmutattam a mangát. vágta, hogy miről van szó, nem tudott magyarul olvasni, úgyhogy fel kellett olvasnom neki. akkor halt meg Ita, kiborultunk. amikor visszamentünk a főnököm így fogadott: mi van, meghalt valaki? mi szétröhögtük az agyunkat, majd egész éjjel egy kis kocsmában mangákról beszéltünk...
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #331 Dátum: 08 júl 26, 13:40:02 »

Nálam viszont az osztály megint más téma..ugye ott a sok különböző felfogású ember,persze  a nagy részének ha azt mondod hogy anime,akor:MESE(tudom,hogy nem az Nyelvesít)vagy a másik:hentai...és akkor röhögnek hogy húúú te hentait nézel?érett emberekkel vagyok körülvéve ikszdé aztán ott a 3.csoport,aki elfogadja,és velünk együtt nézi az animéket^^
és egy pöppet nem idetartozó(bocsánat:P)nem,nem vagyok se emo,se punk ikszdé csak megrögzött animés:D de amíg anya nem tilt el,nem izgat,hogy mit gondol,de érdeklődik a téma iránt hál istennek;)
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #332 Dátum: 08 júl 26, 18:42:56 »

Nah, tök poén, kezdem megkedvelni a rokonságot! Nevet

Ugyanis ma jöttek keresztapámék, öccsének családja, meg még egy kevesen. Ugye az én szobámban társasjátékoztunk, és animés polcomat nem nehéz kiszúrni, néhány köteg manga, Hitsu plüss, 27 figura, kunai...stb.ikszdé Mindenkinek tökre tetszett, kérdezték h mi az a kunai, meg h miből vannak Nevet Sőt, keresztapám anyja, aki már biztos megvan 70 éves, ő mondta a legtöbbször, h milyen gyönyörűek meg jól néznek ki az animés figuráim Nevet Ilyenkor vagyok igazán büszke a gyűjteményemre Pirul (főleg, mert nővérem kiröhög miatta, h milyen hülye vagyok-__-")
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #333 Dátum: 08 júl 26, 18:51:09 »

xD. Ez tok jo lehetett Mosolyog Majd en is beszerzek cuccokat, es akkor majd hivok rokonokat.xD Novered nem erti  Hümm-hümm Kúl
Naplózva
Ayumi I
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #334 Dátum: 08 okt 31, 12:43:34 »

Első élmény a DragonBall volt, de akkor még azt sem tudtam hogy mi az anime  >.<# Aztán jött a Sailor Moon a Pokemon meg a Digimon aztán Inuyasha...  Hümm-hümm
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Apu: Puli
Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD
A Pulista Rend egyetlen apácája
Kiyo
Újonc
*

« Válasz #335 Dátum: 08 okt 31, 13:04:13 »

Az első, amit láttam természetesen a Dragon Ball volt. Még olyan 5-6 éves koromban... ^^ Utána, már idősebb fejjel (xD): Naruto(<-- Egyik barátnőm jóvoltából), Bleach, Death Note
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #336 Dátum: 08 okt 31, 15:36:53 »

Dragon Ball, Slayers, Shaman King...  >.<#
Naplózva

helloka16
Akadémiai tanuló
*

YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok

« Válasz #337 Dátum: 08 nov 02, 15:25:08 »

A szüleim gyerekesnek tartják és nem szeretik hogy ennyire oda vok érte  Ohh My God viszont az osztálytársaim közül az egyik barátnőm is oda van érte és velük szoktam megtárgyalni e :fun  Hümm-hümm
Naplózva

Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!

A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk.

A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.

Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyí­rni.
Hiei
Vendég
« Válasz #338 Dátum: 08 nov 02, 16:10:04 »

Neked legalább van kivel megtárgyalni nekem egy osztálytársam van aki ismeri Narutot de csak töredékét látta... más a baráti társaságomban nincs is aki tudná mi az animexDD.
Ejj ejj jó is az a fórum tali...xDDD.
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #339 Dátum: 08 nov 07, 13:03:33 »

Samurai Deeper Kyo, rögtön utána jött a Neon Genesis Evangelion, erős kezdés volt, a hatása ma is tart.  Mosolyog
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #340 Dátum: 08 nov 07, 17:18:36 »

A szüleim gyerekesnek tartják és nem szeretik hogy ennyire oda vok érte  Ohh My God viszont az osztálytársaim közül az egyik barátnőm is oda van érte és velük szoktam megtárgyalni e :fun  Hümm-hümm
hajj történetesen én vagyok az a barátnő és imádomm
és amikor ránk tör a Naruto láz a többiek menekülnek Nyelvesít
de nem baj azért jó h van valaki^^
Naplózva

memories last forever. <3
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #341 Dátum: 08 nov 09, 00:56:10 »

:'DD
Nekem pl tele van a mobilom animés képekkel, és ha rákérdeznek hg ez mien mappa, és ha pl narutos, azt már meg se nézik..x"D előítéletek >___>
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #342 Dátum: 08 nov 09, 11:58:38 »

Az én új osztályomba mindneki tudja,hogy fan vok,néhány osztálytársmanak japán zenét is szoktma küldözgetni,meg animéket irogatok ki nekik meg ilynek,szla nem piszkálnak emiatt,cska egy oszátlytársam,aki a régi suliban is szivatott mindig,der az ő véleményére nem adok Nevet
Naplózva
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #343 Dátum: 08 nov 09, 14:33:18 »

Mondjuk tényleg eléggé rosz lehet mert az egy dolog hogy nem szeretik de az hogy bántanak is érte nálunk is van egy Alien vs Predator mániás gyerek és nem piszkálják
Naplózva

memories last forever. <3
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #344 Dátum: 08 nov 10, 11:03:07 »

Jelenlegi párom is Animés/Mangás, szóval én remekül elvagyok. ^^ A családom elfogadja, a húgom is szereti őket, sőt anyukámmal annó régen együtt néztük a Dragon Ballt amíg be nem tiltották. ikszdé Egyszer eltiltást kaptam és nem nézhettem meg, de anyám persze megnézte és elmesélte mi volt benne. Nyelvesít
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins