Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 08 júl 26, 09:26:56 » |
|
Ibo(Ibolya) anyukadnak mond azt hogy ez egy hobbi, szerezz be egy férjet és nem fog panaszkodni  --> majd az önkormányzatnál a blue bird-re vonulunk (néznének nagyon  ). a kollégák miatt nem izgulok, előbb-utóbb úgyis elfogadják, mert szeretnek  . de volt már pozitív élményem is. egy péntek esti megbeszélésen mindenki puccban, ezerrel vártam a Naruto mangát, gyorsan kinyomtattam és a kerthelységben dohányzás közben akartam elolvasni, persze a prezis anyagok közé rejtve. odajött egy kollégám, mert azt hitte gáz van az anyaggal. kért, hogy mutassam meg, melyik részt olvasom. én meg megmutattam a mangát. vágta, hogy miről van szó, nem tudott magyarul olvasni, úgyhogy fel kellett olvasnom neki. akkor halt meg Ita, kiborultunk. amikor visszamentünk a főnököm így fogadott: mi van, meghalt valaki? mi szétröhögtük az agyunkat, majd egész éjjel egy kis kocsmában mangákról beszéltünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 08 júl 26, 13:40:02 » |
|
Nálam viszont az osztály megint más téma..ugye ott a sok különböző felfogású ember,persze a nagy részének ha azt mondod hogy anime,akor:MESE(tudom,hogy nem az  )vagy a másik:hentai...és akkor röhögnek hogy húúú te hentait nézel?érett emberekkel vagyok körülvéve  aztán ott a 3.csoport,aki elfogadja,és velünk együtt nézi az animéket^^ és egy pöppet nem idetartozó(bocsánat:P)nem,nem vagyok se emo,se punk  csak megrögzött animés:D de amíg anya nem tilt el,nem izgat,hogy mit gondol,de érdeklődik a téma iránt hál istennek;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 08 júl 26, 18:42:56 » |
|
Nah, tök poén, kezdem megkedvelni a rokonságot!  Ugyanis ma jöttek keresztapámék, öccsének családja, meg még egy kevesen. Ugye az én szobámban társasjátékoztunk, és animés polcomat nem nehéz kiszúrni, néhány köteg manga, Hitsu plüss, 27 figura, kunai...stb.  Mindenkinek tökre tetszett, kérdezték h mi az a kunai, meg h miből vannak  Sőt, keresztapám anyja, aki már biztos megvan 70 éves, ő mondta a legtöbbször, h milyen gyönyörűek meg jól néznek ki az animés figuráim  Ilyenkor vagyok igazán büszke a gyűjteményemre  (főleg, mert nővérem kiröhög miatta, h milyen hülye vagyok-__-")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 08 júl 26, 18:51:09 » |
|
xD. Ez tok jo lehetett  Majd en is beszerzek cuccokat, es akkor majd hivok rokonokat.xD Novered nem erti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 08 okt 31, 12:43:34 » |
|
Első élmény a DragonBall volt, de akkor még azt sem tudtam hogy mi az anime  Aztán jött a Sailor Moon a Pokemon meg a Digimon aztán Inuyasha... 
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Kiyo
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 08 okt 31, 13:04:13 » |
|
Az első, amit láttam természetesen a Dragon Ball volt. Még olyan 5-6 éves koromban... ^^ Utána, már idősebb fejjel (xD): Naruto(<-- Egyik barátnőm jóvoltából), Bleach, Death Note
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 08 okt 31, 15:36:53 » |
|
Dragon Ball, Slayers, Shaman King... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 08 nov 02, 15:25:08 » |
|
A szüleim gyerekesnek tartják és nem szeretik hogy ennyire oda vok érte  viszont az osztálytársaim közül az egyik barátnőm is oda van érte és velük szoktam megtárgyalni e :fun 
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 08 nov 02, 16:10:04 » |
|
Neked legalább van kivel megtárgyalni nekem egy osztálytársam van aki ismeri Narutot de csak töredékét látta... más a baráti társaságomban nincs is aki tudná mi az animexDD. Ejj ejj jó is az a fórum tali...xDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 08 nov 07, 13:03:33 » |
|
Samurai Deeper Kyo, rögtön utána jött a Neon Genesis Evangelion, erős kezdés volt, a hatása ma is tart. 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat 
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 08 nov 07, 17:18:36 » |
|
A szüleim gyerekesnek tartják és nem szeretik hogy ennyire oda vok érte  viszont az osztálytársaim közül az egyik barátnőm is oda van érte és velük szoktam megtárgyalni e :fun  hajj történetesen én vagyok az a barátnő és imádomm és amikor ránk tör a Naruto láz a többiek menekülnek  de nem baj azért jó h van valaki^^
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 08 nov 09, 00:56:10 » |
|
:'DD Nekem pl tele van a mobilom animés képekkel, és ha rákérdeznek hg ez mien mappa, és ha pl narutos, azt már meg se nézik..x"D előítéletek >___>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 08 nov 09, 11:58:38 » |
|
Az én új osztályomba mindneki tudja,hogy fan vok,néhány osztálytársmanak japán zenét is szoktma küldözgetni,meg animéket irogatok ki nekik meg ilynek,szla nem piszkálnak emiatt,cska egy oszátlytársam,aki a régi suliban is szivatott mindig,der az ő véleményére nem adok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 08 nov 09, 14:33:18 » |
|
Mondjuk tényleg eléggé rosz lehet mert az egy dolog hogy nem szeretik de az hogy bántanak is érte nálunk is van egy Alien vs Predator mániás gyerek és nem piszkálják
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 08 nov 10, 11:03:07 » |
|
Jelenlegi párom is Animés/Mangás, szóval én remekül elvagyok. ^^ A családom elfogadja, a húgom is szereti őket, sőt anyukámmal annó régen együtt néztük a Dragon Ballt amíg be nem tiltották.  Egyszer eltiltást kaptam és nem nézhettem meg, de anyám persze megnézte és elmesélte mi volt benne.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|