25 márc 15, 16:57:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90860 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
seiri
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #195 Dátum: 08 feb 18, 08:21:03 »

Huh én még nagyon régen az Esüst nyíllal kezdtem.  Persze nem tudtam hogy anime.
Ami közelebbi élmény és megindította az anime imádatom az a Yu Yu Hakusho volt  Mosolyog
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #196 Dátum: 08 feb 19, 21:23:00 »

Húh, én ma kifutottam a tüdőmet bnőmmel egy mangáért. Nevet 0. és 1. óra tesi volt, és koriztunk. Hamarab lementünk a pályáról, és egyenesen a könyvesbolt felé vettük az irányt, mert neten láttuk, h kijött bnőm kedvenc mangájának 3. kötete (Makrancos hercegnő) én meg a Ruroni Kensint akartam megvenni. De mikor odaértünk kiderült, h zárva a bolt, és 9-kor nyit... Mivel nem akartunk 1 órát ott dekkolni visszaballagtunk a suliba. 9-kor bnőmnek az az őrült ötlete támadt, h mennyünk ki szünetbe...  :-X A szüneten 15 percesek, 9:5-kor indultunk el. Az út felét végigloholtuk, és mikor levegőhöz jutottam, csak azt hajtogattam, mekkora barmok vagyunk, miközben suli után kényelmesen elmehetnénk, de igazság szerint nem bírt egyikünk se addig várni. Nevet Ygyhát egyszer futottunk, sétáltunk majd újra futottunk. A boltban ott néztek az eladók. xD Meg gyakran voltunk abban a boltban máskor is, és bnőm folyton kérdezgette, h megjelent-e már a Makrancos hercegnő 3. része. Jó, gyors megvettük, és visszafele is sprinteltünk. Én aszittem megfulladok, de sikerült felérnünk a terem elé csöngő előtt. xP Tök happy-k voltunk. Aztán a tanár még lement, me lennhagyott pár lapot a tanáriban, addig olvastunk. Töri előtt lementünk a bokszba, olvastunk. Én törit iszonyat untam, úgyhogy olvastam a Kensint. ikszdé Sajna fizika előtt anulni kellett, de oszt főnöki előtt is lementünk olvasni. És pont akkor értem a 2. fejezethez, mikor a bnőm. =D Szal így naon elvoltunk. De már nagyon várta ezt a részt. Aztán délután ír nekem sms-t, hogy elolvasta a Makrancost, és hozzam a Kensint, ő meg hozza nekem az övét.  Mosolyog Szal így cserélgetjük a mangánkat. ^^
meg azt bírtam, amikor bnőm mutatta a rajzait, még régebben rajzolt Deidarát, és egyik osz társam megszólal, h mi ez, Naruto? ikszdé Eléggé meglepődtem, h ismeri.  :-X
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 19, 21:56:02 írta Handy » Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #197 Dátum: 08 feb 20, 06:13:58 »

Jo kis storry kiszaladni a sulibol agy mangaert  jo gyorsan tudhatsz futni meg a baratnod is . Hige szerintem nem rosszak az animek bar van benne ver es brutalitas legyunk oszintenk hol nincs es a Narutoba vannak reszek amik igen is tanitanak pl hogy ne add fel az almaidat es en nem neveznem azt hogy aki nez vagy olvas animet\mangat az manias csak tetszik nekik pl az apukam megkerdezte valamelyik nap nem unjuk meg e nezni ezt es azt mondtuk (en neg a tesom)hogy nem meg mosolygott is mert aztan miutan megneztunk egy par reszt hozafogtunk tanulni
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #198 Dátum: 08 feb 26, 10:57:39 »

hát  anyum  már  kezd beletörődni  a  dologba... nővéremet  meg  nemélrdekli Nevet
unokatesóim..... pff  már  megint ? szerencsére  haverokkal  az  a  helyzet  h  2  féle van  akikkel beszélek  róla  és akikkel nem  xDD
de így  jó mert  a  fél  csapat WoW -ról  áradozik  a  másik  narutóról Nevet 

Naplózva
Nagy Ben
Akadémiai tanár
*

X''''DDDDDDDDDDDD

« Válasz #199 Dátum: 08 feb 26, 20:23:35 »

Nálam a tesóm ugyanolyan mániákus, mint én, de az osztályból csak két ember fogadja el. Neeem
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #200 Dátum: 08 feb 27, 18:55:52 »

Én 11 vok, és anyám mindig azzal húz, hogy Szomorú, hogy ennyi idősen még meséket nézek.Pedig tudja a különbséget, az anime, meg a mese között. Ő főleg a Narutot utálja. A suliba azon döbbentem meg legjobban mikor megtudtam, hogy a tök dilis rajztanár tudja mi a manga. Az osztályba rajtam kívül csak egy valaki ismeri az animekat. Ő meg lány, úgyhogy nem nagyon lehet vele róla beszélgetni.A narutot sokan ismerik, csak sajnos ők a jetixről. Viszont az uncsim, aki majdnem a szomszédunk, nagy Naruto fan, és vele lehet róla beszélni. Érdekes, hogy 8 éles és már így otthon van a témában. Amúgy midnenki azt hiszi rólam,hogy gyerekes vagyokmeg minden, de elmondanám, hogy értelmesebb vagyok pár nálam sokkal idősebbnél. Ja kihagytam! A nagybátyám, aki a szomszédunk,
vele legalább a Dragon Ball-ról lehet beszélni. Aki meg azt gondolja, hogy fiatal vagyok még hozzá, annak elmondanám, hogy mutattam nálam idősebbeknek DN-t, és nem nagyon értették.
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #201 Dátum: 08 feb 27, 19:27:33 »

Figy Dragon Ballhoz senki nem fiatal Nevet
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #202 Dátum: 08 feb 27, 19:35:05 »

Én nem a Dragon Ballra értettem, hanem az összes animera.
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #203 Dátum: 08 feb 27, 19:57:04 »

Bizony, sosem lehetsz túl fiatal vagy túl idős az animékhoz Nevet Az... hogy is mondjam... globálisXD

Ma a buszon egy srác elég feltűnően bámulta a táskámat (tele animés kitűzőkkel), nem néztem ki animefannak de ki tudjaXD Mellettem ülő kislánynak meg szintén tetszettek a kitűzők, ilyennek kell lenniük a következő animés nemzedéknek^^
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #204 Dátum: 08 feb 27, 20:30:41 »

Hát az a gáz,hogy sztem a srác egyszerűen h*lyének nézett,hogy miért van cennyi cucc a táskádon Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #205 Dátum: 08 feb 27, 20:40:10 »

Egyszer az egyik rokonom feltörte a gépem, és megváltoztatta a hátterem (ami animés volt) és egy csomó mindent elrontott.

Váá, ez engem jobban idegesít mint téged, milyen alapon töri fel a géped? Remélem kitagadtad a családból. Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #206 Dátum: 08 feb 27, 20:40:32 »

Ego-öcsi: A tekintetét nem láttam a napszemüvegétől, de mégha hülyének is néz kit érdekelXD Asszem akkor néztek a leghülyébbnek amikor első cosplayemen shinigami cuccban mentem haza a conról Nevet
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

« Válasz #207 Dátum: 08 feb 28, 15:36:31 »

Szerintem tetszett a srácnak mert max akkor röhöghetett volna ha witch-es vagy barbis kitűződ van vagy valami ilyesmi. Szerintem sokan szeretik az animékat van aki csak egyet vagy egy párat de van akinek több kedvenc animélye is van vagy szereti valamelyiket de nem tudja hogy az anime (én kiskoromban a pokemonal és a yougioval
Naplózva
Csirguz
Akadémiai tanár
*

« Válasz #208 Dátum: 08 márc 11, 20:54:09 »

huhh asszem nekem is dragon ball volt, de nem igazán csíptem, meg nem is értettem... (pedig az egész suli azt nézte) aztán a Pokemon volt a nagy kedvenc, mindig csorgattam a nyálam a távirányítóra... azóta már sok animet láttam, de a Pokemonért mai napig rajongok  Pirul :'X ez a fogalom, hogy anime, csak az utóbbi években merült fel, eddig azt sem tudtam mit jelent...
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Chidori0123
Gennin
*

« Válasz #209 Dátum: 08 márc 12, 17:20:44 »

életem első anime-je a dragon ball és a pokemon volt.a dragon ball-t sajna betiltották magyarországon ,de a pokemont még mondig nézem :'X :'X
Naplózva

[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins