Húh, én ma kifutottam a tüdőmet bnőmmel egy mangáért.

0. és 1. óra tesi volt, és koriztunk. Hamarab lementünk a pályáról, és egyenesen a könyvesbolt felé vettük az irányt, mert neten láttuk, h kijött bnőm kedvenc mangájának 3. kötete (Makrancos hercegnő) én meg a Ruroni Kensint akartam megvenni. De mikor odaértünk kiderült, h zárva a bolt, és 9-kor nyit... Mivel nem akartunk 1 órát ott dekkolni visszaballagtunk a suliba. 9-kor bnőmnek az az őrült ötlete támadt, h mennyünk ki szünetbe... :-X A szüneten 15 percesek, 9:5-kor indultunk el. Az út felét végigloholtuk, és mikor levegőhöz jutottam, csak azt hajtogattam, mekkora barmok vagyunk, miközben suli után kényelmesen elmehetnénk, de igazság szerint nem bírt egyikünk se addig várni.

Ygyhát egyszer futottunk, sétáltunk majd újra futottunk. A boltban ott néztek az eladók. xD Meg gyakran voltunk abban a boltban máskor is, és bnőm folyton kérdezgette, h megjelent-e már a Makrancos hercegnő 3. része. Jó, gyors megvettük, és visszafele is sprinteltünk. Én aszittem megfulladok, de sikerült felérnünk a terem elé csöngő előtt. xP Tök happy-k voltunk. Aztán a tanár még lement, me lennhagyott pár lapot a tanáriban, addig olvastunk. Töri előtt lementünk a bokszba, olvastunk. Én törit iszonyat untam, úgyhogy olvastam a Kensint.

Sajna fizika előtt anulni kellett, de oszt főnöki előtt is lementünk olvasni. És pont akkor értem a 2. fejezethez, mikor a bnőm. =D Szal így naon elvoltunk. De már nagyon várta ezt a részt. Aztán délután ír nekem sms-t, hogy elolvasta a Makrancost, és hozzam a Kensint, ő meg hozza nekem az övét.

Szal így cserélgetjük a mangánkat. ^^
meg azt bírtam, amikor bnőm mutatta a rajzait, még régebben rajzolt Deidarát, és egyik osz társam megszólal, h mi ez, Naruto?

Eléggé meglepődtem, h ismeri. :-X