25 márc 15, 21:56:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90907 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
szoszi
Vendég
« Válasz #180 Dátum: 08 feb 04, 15:51:30 »

hmm...nem igazán tudom h ez sikernek számít vagy nem, de először mindenki totál hülyének nézett... azóta már két barátnőm is rákattant a Naruto-ra... Nevet(a többiek még mindig hülyének néznek :-[)
Naplózva
Necro
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #181 Dátum: 08 feb 08, 01:43:14 »

Hadd meséljek el egy kedves kis történetet.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy koliszoba, ahova összekerült három tök ismeretlen diák. Eszmecserék folyamán kiderült, kettő közülük anime függőségben szenved. Ezek ketten összefogtak, tervezgettek, és kevesebb mint egy szorgalmi időszak alatt függővé tették a harmadik szobatársat is. Nevet
Ezek után semmi nem állíthatja meg őket, már hármasban fertőzik tovább az egész kolit ezen túl.
Itt a vége, fuss el véle.
-----------------------------Happy end-------------------------
Naplózva
memoryan
Vendég
« Válasz #182 Dátum: 08 feb 09, 21:04:04 »

Csak az olvassa aki nem retten vissza egy nagyon szomúrú veszteségtől ikszdé

Az első nekem a Dragon ball volt  (legyelül!), aztán Digimon (a pokémonért nem voltam túlságosan oda..., meg a chips se volt olyan jó, tehát csak pár TAZO-m volt azokat mind elattam jó pénzért), de akkor jött a Blayblade, az egész osztályt megfertőte szünetben, nagyon sokatat csatáztunk, nekem volt a legnyagyobb ezek közül és legtöbbszőr nyertem, úgy kb. másodikas koromban (a írásom szépségéről) nagyon nagy Digimon fan voltam, mikor ment a TV-be' odaültem a kis jegyzettömbömmel élé és írtam a digimonokat, a főszereplő küzől az első éves digimonja hiány nélkül le voltak írva/rajzova, a másodikból csak egy pár hiányzott, viszont a harmadikból már több....
Fejlődtem jött a Yugi-oh az egyész osztályban ez is elterjedt, a blayblade után már kártyáztunk, 500 db lapom volt, háromszór meg volt Exodia, meg minden... de eltün, pedig még tavajig szoktam játtszani vele, de akkor  :'(

Egy ideig leszoktam róluk, de akkor jött az A+ és a Juju Hakusó (fonetika rulz!) , amit nagyon szerettem akkor újra elkeztem nézdi, először A+-on, majd jött a Jetix és a Naruto, de a Jetixeset abba is hagytam.. mostmár nem csak egyet, hanem többet és letöltve.

Nagyvonalakba eggyi volt. Adók aminkenk sokat köszönhetek: Tv7 (lengyel) Rtl Klub, A+, Jetix
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 09, 21:11:20 írta memoryan » Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #183 Dátum: 08 feb 10, 09:32:37 »

Emelekszek arra hogy magamtol egy animet sem neztem meg mindig a tesom nezte elobb  Nyelvesít de sosem  bantam meg hogy en is megneztem  Nevet (a narutoval is igy voltam es most nagyobb fan vagyok mint o)  Nevet
Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #184 Dátum: 08 feb 10, 10:09:28 »

hát, nekem az első animém a db volt ... csak nem tudtam, hogy az anime, de nem volt fontos, csak néztem ... xD
az első amiről tudtam, hogy anime a Naruto volt, mégpedig a Jetix-en, de az nem mondható első élménynek, hanem inkább első borzalomnak ...  ;D
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

« Válasz #185 Dátum: 08 feb 10, 11:55:15 »

Ez talalo volt   Nyelvesít az igaz hogy japan angol felirattal en is szivesebben neztem Nevet
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #186 Dátum: 08 feb 10, 12:05:55 »

Nekem az első a Pokémon volt :-X Igaz, akkor még csak 6 éves voltam, most már hülyeségek tartom ;D
Aztán jött a Yu-Gi-Oh, és így szépen sorban Tokyo Mew Mew, Shaman King, Kaleido Star, Inuyasha, Spirál, Air és végül Naruto Mosolyog
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

« Válasz #187 Dátum: 08 feb 10, 12:09:07 »

A Kaleido-Star egy idejig az en kedvencem is volt es a Spral is tetszett foleg az uzenete a remenyel Nevet
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #188 Dátum: 08 feb 10, 13:26:23 »

Ugyan úgy, mint Deathy, Én is a Sárkány labdával kezdtem, de én se tudtam, hogy anime. Na meg a Salior Moon-t is néztem.

Aztán jött a Pokémontól kezdve a Digimonig minden, de az első igazi nagy animém:

Az a Love hina volt.
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #189 Dátum: 08 feb 10, 19:37:47 »

Nem is oan jó, hogyha vannak anime fan bnőid, me pl mikor mentünk volna lovardából bnőmhöz vmiért vissza kellet rohannia, és azé megtettünk már egy kis utat, azt elkezdte Hicut szapulni, hogy mennyek vele. ikszdé
Másik bnőm pizsibulijára meg elvittem a Sasuke plüssöm, és az öccse megkérdezi, h ez vmi mutáns?  Nevet Nevet
Naplózva
Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #190 Dátum: 08 feb 14, 00:36:19 »

Hát a rokonaim nem örülnek neki. Anyám nem tudja mi az az anime pontosan, de a rokonaim lázítanak, és anya olykor elég furára veszi a dolgot. ;D Egyszer az egyik rokonom feltörte a gépem, és megváltoztatta a hátterem (ami animés volt) és egy csomó mindent elrontott. ;D Szólt anyámnak, hogy ebben az ördög lakozik Nevet és h szoktasson le róla. A másik rokonom azt mondta anyámnak, hogy ezek az animék brutálisak és véresek, ne nézzem őket, mert gonosz leszek, és letérek a jó útról. Nevet Nevet (hát igen a családom nagyon vallásos) A suliban, mindenki hülyének néz, egy ember nézett életében animét, az is az inuyasha volt. :-X Kinevetnek, kibeszélnek a hátam mögött. Olykor kínai mesének nevezik az animét.  :-X A családom közül egy ember van, aki animefan. Mosolyog A barátaim közül, az egyik bnőm nagyon szereti a Narutot, és az Inuyashát. Kiírtam neki a Narutot, mutattam neki más animét is, de az nem kötötte le, csak a Naruto. Mondjuk a Wolf's raint végig nézte. A másik bnőm nem animefan,de azér végighallgat. Netes barátaim közül, van egy nagy animefan, vele nagyon jól kijövök, és inkább neten keresek barátokat, suliban egyáltalán nincsenek, de nem is baj. Mosolyog A szobám ki van rakva animés képekkel, minden rokonom kiakad tőle. Nevet Anya már megszokta... Az unokatestvérem már félti a gyerekeit tőlem, mivel én ilyeneket nézek... ;D Furcsán viselkednek velem ha odamek, érzem, hogy nem látnak szívesen. De engem nem érdekel,ha mindenki meggyűlöl, akkor is animefan leszek! Nevet
Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #191 Dátum: 08 feb 14, 00:52:50 »

Nekem az Inuyasha volt az első. Hümm-hümm Annyira megkedveltem, hogy utána más animéket is megnéztem (amiket uncsim mutatott), és nagyon jó volt. Mosolyog Azután már magam kerestem animéket. Az Inuyasha, a Wolf's rainés a NAruto mély nyomokat hagyott bennem. Hümm-hümm Most már a Bleach is. Nevet Néztem sok hülyeségeket, yaoi animéket is. Nevet De amiket az előbb felsoroltam, azok voltak a legjobbak, na meg a Dragon ball. Mosolyog (még most se sikerült végignéznem Nyelvesít) Néha eszembe jutnak a régi idők, amikor néztem Inuyashat és Wolf's raint, olyan jó érzés tölt el akkor, hogy arra inspirál nézzem meg megint előlről az egészet. Nevet Mondjuk az első a Gin volt. (Ezüst Nyíl), de akkor kicsi voltam, és csak úgy fogtam fel mint egy mese. De nagyon szerettem, és szeretem máig is. Mosolyog
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #192 Dátum: 08 feb 14, 00:56:36 »

Én a Dragon Bal-lal kezdtem jó rég volt már, de nem tudtam hogy amit nézek anime. Aztán Shaman King majd Naruto  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 14, 01:01:00 írta wolf » Naplózva
kingucy
Vendég
« Válasz #193 Dátum: 08 feb 14, 01:15:48 »

A naaagy anime láz az én esetemben természetesen a DragonBallal indult Nevet
(anyám a mai napig "songoku"-nak hívja az összes animét Nevet mély nyomokat hagyott benne is a dolog Nevet)
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #194 Dátum: 08 feb 16, 23:20:24 »

Nekem a Sailor Moon-nal kezdődött az egész  Nevet Utána már nem tudom de láttammár jópár animét  Nevet Nevet Volt ameiken sírtam, volt ameiken a földön fetrengtem a nevetéstől,volt ahol csak kigünnyedt szemmel lestem a monitor, és még sorolhatnám  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 23:23:56 írta Fujii » Naplózva

[/center]
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins