Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #825 Dátum: 15 máj 27, 13:09:58 » |
|
Bónusz pont jár a stáblista alá berakott esküvőért is,aholis jelen volt kb az egész bagázs és láthattuk SASUKÉT mosolyogni(!!!!).A
Főleg hogy ott sem volt az esküvőn
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #826 Dátum: 15 máj 29, 22:02:24 » |
|
akkor Sakura mellet az a fazon Sai volt? na passzus Asszem ezt egy pöppet félrenéztem.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #827 Dátum: 15 jún 01, 15:59:00 » |
|
sziasztok! tölthető már a film normális minőségben? illetve felirat is esetleg mellé?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #828 Dátum: 15 jún 01, 17:44:25 » |
|
Majd júliusban lesz DvD-s, és utána pár héttel magyar felirat.^^
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #829 Dátum: 15 jún 01, 17:45:00 » |
|
dvd megjelenés júli. 22.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
|
« Válasz #830 Dátum: 15 jún 01, 17:45:34 » |
|
sziasztok! tölthető már a film normális minőségben? illetve felirat is esetleg mellé? Július 22.-én jön ki DVD-n. Ha nem bírsz várni, indavideón van fönt rendes minőségben, de sajnos koreai szinkronnal. Én megnéztem ezt a verziót, teljesen élvezhető, csak egy kicsit zavaró, hogy máshogy mondják a jutsukat. Itt a link, ha érdekelne: http://indavideo.hu/video/Naruto_-_The_Last_Koreai_szinkron_720p_HD_magyar_felirat_by_MechaNox
|
|
|
Naplózva
|
"Minden jutsunak van gyenge pontja. Ennek a jutsunak éppen... én vagyok!"
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #831 Dátum: 15 jún 01, 17:46:59 » |
|
Csak azt nem értem, a rajongók miért képtelenek megvárni júliust a nézhető minőségért. Indán több mint 12 000 emberke nem bírta ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 01, 17:47:40 írta Lemoon »
|
Naplózva
|
|
|
|
BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
|
« Válasz #832 Dátum: 15 jún 01, 17:50:10 » |
|
Csak azt nem értem, a rajongók miért képtelenek megvárni júliust a nézhető minőségért. Indán több mint 12 000 emberke nem bírta ki. Ez a verzió szerintem elég jó minőségű... az előzőket azért nem néztem meg, mert mozis volt a hang stb, de ez teljesen rendben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #833 Dátum: 15 jún 01, 17:53:35 » |
|
És tényleg... én meg ki nem tudtam találni, hogy milyen koreai szinkronról beszélnek folyton a facebookon, mikor én csak mozis japánt ismerek. Akkor visszaszívom amit mondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #834 Dátum: 15 jún 01, 18:59:20 » |
|
Lemoon anno én az első kamos szart néztem meg annyira rá voltam pörögve hogy le sem szartam Hinata így is úgy is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #835 Dátum: 15 jún 01, 19:07:25 » |
|
Te tényleg nagyon odavagy Hinatáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #836 Dátum: 15 jún 01, 19:17:06 » |
|
Csak az ésszerűtlenség határain belül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
|
« Válasz #837 Dátum: 15 jún 01, 19:22:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #838 Dátum: 15 jún 09, 21:35:45 » |
|
Csak azt nem értem, a rajongók miért képtelenek megvárni júliust a nézhető minőségért. Indán több mint 12 000 emberke nem bírta ki. Akik Indán néznek animét elve telibe szarják a minőséget. Szóval nem mérvadó az ő véleményük. Az oda felkerülő animék fele Google fordítós fos. Az Inda igénytelen emberek tárháza. Igaz én is megnéztem Japán Camos verziót de én a hivatalos angol felirattal. De Indán még pénzért se néznék semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #839 Dátum: 15 jún 10, 07:06:14 » |
|
Ugye megengeded nekünk, hogy eldöntsük, kinek a véleményére adunk, és kiére nem, ill. eldöntsük, kit tartunk igénytelennek? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|