24 dec 01, 03:39:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 239654 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #795 Dátum: 15 ápr 10, 06:22:32 »

Nekem eléggé spanyolnak tűnik,már csak azért is mert a kommentek zöme spanyol.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #796 Dátum: 15 ápr 13, 05:37:13 »

Nekem eléggé spanyolnak tűnik,már csak azért is mert a kommentek zöme spanyol.

Igen spanyol. De én már inkább Boruto trailert akarok.  ikszdé
Naplózva

NANA001
Újonc
*

« Válasz #797 Dátum: 15 ápr 23, 17:55:51 »

Valaki tudna segíteni azzal, hogy küld egy linket a filmhez? Mert én sehol sem találom  Szomorú
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #798 Dátum: 15 ápr 23, 17:58:33 »

Most már lehet jobban jársz, ha kivárod a hivatalosat.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #799 Dátum: 15 ápr 23, 18:00:56 »

Most már lehet jobban jársz, ha kivárod a hivatalosat.

Júliusban, Augusztusban fog kijönni.

Amúgy Franciaországban májusban adni fogják a mozikban.
Naplózva
digio1995
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #800 Dátum: 15 ápr 25, 06:37:29 »

http://www.mp4upload.com/2gsomhyxjtkn Nem csalás, nem ámítás, hanem egy ma reggel talált Hd-s verzió  Nevet angolul tudók előnyben (melynek utána ez angol felíratos), a szinkronban viszont nem vagyok biztos hogy japán, de szerintem azért nézhető  Nyelvesít Ja és a hang és a kép sem mozis, szerintem...
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 25, 06:38:29 írta digio1995 » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #801 Dátum: 15 ápr 25, 08:10:49 »

Az a szinkron ami alatta van xD nagyon beteg Nevet jó öreg Rambo filmekre emlékeztet amit apám mutatott és az idősebbeknek ismerős lehet---->arab/német/stb szinkron orosz felirat,és magyar alámondás Nevet
 Viszont ami a film alatt van...én vietnamira,vagy koreaira tipplenék Nevet De maga a videó tényleg jobb mint az eddigiek
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
digio1995
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #802 Dátum: 15 ápr 25, 08:32:19 »

Na ja eléggé üt az egész, mostanra sikerült végignéznem, az igényesebbeknek nem ajánlom, mert nem tudom ki készítette a feliratot de nem sok angolórán vehetett részt, de a türelmetlenebbeknek mint jómagam, nézhető  Nyelvesít
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #803 Dátum: 15 ápr 25, 11:50:23 »

Amúgy maga a kép ha 720p-ben nézed,baromi jó...csak ez a vietnami szinkron és alatta arab (olyan is van) felirat egy kicsit tré:D
Naplózva

digio1995
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #804 Dátum: 15 ápr 25, 13:08:31 »

Nekem nem kell mondanod, én végigszenvedtem, de a kép legalább szép volt, csak amikor felcseréli az angolban a nemeket, na ott sírva fakadtam  Nevet
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #805 Dátum: 15 ápr 25, 13:17:42 »

Ezt a filmet nem lehet végigszenvedni Nevet Ennek a  filmnek minden egyes képkockáját élvezni kell Nevet
Mondjuk nem így ahogy te nézted xD
Naplózva

digio1995
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #806 Dátum: 15 ápr 25, 13:34:14 »

Na jó de már nem bírtam tovább, arra jó volt hogy kibírjam nyárig, csak ezért osztottam meg itt mindenkivel  Mosolyog
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #807 Dátum: 15 ápr 25, 17:24:42 »

Az a szinkron ami alatta van xD nagyon beteg Nevet jó öreg Rambo filmekre emlékeztet amit apám mutatott és az idősebbeknek ismerős lehet---->arab/német/stb szinkron orosz felirat,és magyar alámondás Nevet
 Viszont ami a film alatt van...én vietnamira,vagy koreaira tipplenék Nevet De maga a videó tényleg jobb mint az eddigiek

Ti miről beszéltek? Ez nem hangalámondásos gyerekek! Ez simán csak koreai hang semmi más, ráadásul minőségi is.
Persze fura mert nem ezzel a hangokkal szoktuk meg a szereplőket ugye. Nevet Viszont egy kis vágás toldozgatás foltozgatás és kész a Japán hanggal nézhető verzió. hisz a CamRip-ből ki lehet venni a Japánt annak még egész tűrhető s a minősége. Mármint nem a szinkron hanem a hang minősége. Nevet

Egyébként nagyon poénosak ezek a hangok de jól mennek az eredeti szereplőkhöz. Látszik hogy Ázsiában jól megy a szinkron szekér. Nem úgy mint máshol... ^^'

Amúgy a felirat az egyszerűen moslék jobb szót nem is lehetne rá mondani.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 25, 17:29:04 írta Kuro25 » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #808 Dátum: 15 ápr 25, 17:36:14 »

Ti miről beszéltek? Ez nem hangalámondásos gyerekek! Ez simán csak koreai hang semmi más, ráadásul minőségi is.
Persze fura mert nem ezzel a hangokkal szoktuk meg a szereplőket ugye. Nevet Viszont egy kis vágás toldozgatás foltozgatás és kész a Japán hanggal nézhető verzió. hisz a CamRip-ből ki lehet venni a Japánt annak még egész tűrhető s a minősége. Mármint nem a szinkron hanem a hang minősége. Nevet

Egyébként nagyon poénosak ezek a hangok de jól mennek az eredeti szereplőkhöz. Látszik hogy Ázsiában jól megy a szinkron szekér. Nem úgy mint máshol... ^^'

Amúgy a felirat az egyszerűen moslék jobb szót nem is lehetne rá mondani.
Hogy neked mennyi eszed van Nevet
Mázli hogy van Vegas a gépen Nyelvesít ja és júli 22-én jön a  film.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #809 Dátum: 15 ápr 25, 19:06:58 »

Na igen csak sajnos a japánnal se lesz tökéletes mert hiányoznak részek belőle. Nevet
Egyébként én most mellé raktam egy ablakban a hang szólt a másikban meg a HD vidi ment. Élvezhető volt csak néha kellett egy kis időzítés neki. Mennyivel jobb volt így szép minőségben megnézni. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins