24 dec 01, 03:32:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 239650 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #765 Dátum: 15 jan 28, 21:00:57 »

Valaki felrakta Youtube-ra is:

#rv‚nytelen YouTube Link#

Remélem azért hogy az amerikaiak azért fognak adni annyit a minőségre, hogy beülnek megnézni a moziba is megnézni, mert azért megnézni egy CamRip-et meg egy saját szemeddel megnézni a filmet ég és föld.

Most jutott eszembe valami:

Mi lenne, ha miután megjelnet a The Last DVD-n és Blu-Ray-en, akkor valamelyik moziban zártkörű, csak a sorozat fanjainak fenntartva a naruto kun hu rendezésével levetítené? Regisztrálni/befizetni a mozira online lehetne, utalással, s amikor odamész a mozihoz akkor bemondod a kódot amit megadtak s már be is ülhetsz a mozira. Szoktak rendezni ilyen zártkörű mozikat, s ráadásul mivel tudni is lehet, hogy hányan jönnének, így veszteség sem érne senkit.

Egyén ötlet otthoni vetítésre?
1, ez a beülni megnézni megnézni a megnéznit Nevet nem semmi
2,jó ötlet csak ugye egy dvdt nyilvános helyen levetíteni eléggé kockázatos,mert mi van akkor ha megkérdezik hogy mit akarsz csinálni a dvd-vel? te mondod hogy leadnám mittomén 200 embernek,erre meg ők hogy ácsi ácsi dvd-tnagyközönség előtt ugyebár nem szabad(legalábbis az összes dvdmen az van hogy csak is kizárólag otthoni célú megtekintés engedett)és nem akarnak ebből zűrt...engem személy szerint nem izgat,csak ugyebár ha bemegy egy karhatalmi alkalmazott azt kérdezi akkor csúnyán ráb4szhatnak Szomorú
mondom,ez engem nem izgat és gondolom sokan vannak így rajtam kívül hogy "csak vetítsék már le" Nevet
én nem azt mondom hogy hülyeség,mert egy baromi jó ötlet Nevet csak hogy lehet mások nem akarnak ezzel bajt Szomorú
ja és a jutyub link az érvénytelen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 28, 21:02:20 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #766 Dátum: 15 jan 28, 22:05:41 »

1.Még mindig jobb, mint az Naruto gonoszainak a 80%-a, akik mind csak azért lettek gonoszok, mert megölték valakijüket (Obito = meghalt a 13 éves lolicon-om ezért gonosz leszek, Sasori = megölték a szüleimet ezért gonosz leszek, Madara = megölték a kistesómat ezért gonosz leszek, Nagato = megölték a szüleimet majd a barátomat s még a kiskutyámat is ezért gonosz leszek stb). Hozzájuk képest maga volt a változatosság.

Na igen, ezúttal nem az volt a mozgatóerő, mint a legtöbb Narutós főbossnál, de attól még ugyanúgy izzadságszagú a karaktere. Egy hétéves érzelmi szintjén álló godlike bishi, aki mindig mosolyog. Ezt már ezerszer láttuk eddig más animékben. Reméltem, hogy legalább itt többet kapunk. 

Idézet
2.Arra gondolsz, amikor a sálon próbál felmászni? Nem tudom észrevetted-e, de mielőtt volt az üldözéses jelenet az elején Toneri ugyanazzal a zöld gömbbel világította meg Hinata-t, amivel később Naruto-nak is kiürítette a chakra-ját, szóval azért nem tudott felmászni rendesen, mert Toneri kiszívta az ő chakra-ját is még a zuhanós jelentnél.

Valóban. Nem is értem, ez miért kerülte el a figyelmem.  Technikai KO

Idézet
3.Mondjuk inkább nagyon siettek, de így sem volt annyire kapkodós. Viszont lehet, hogy Sasuke csak 10 másodpercre jelent meg, de nem csak, hogy több fontosabb dolgot tett, mint pl az előző movie-ban, de ráadásul badass-ebb volt mint Batman a Sötét Lovag trilógiában!

Valószínűleg az én elvárásaim voltak túl magasak. Nem tudom, valamiért Kishimoto neve a stáblistán olyan reményeket ébresztett bennem, amiket nem kellett volna.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #767 Dátum: 15 jan 29, 17:22:12 »

Azért mert a youtube https protokollal operál és a fórum youtube embed funkciója még http-vel. Akinek nem megy az embed, az csak törölje ki az S betűt a http végéről és megy. Bocsika az offért, de remélem ez segített egy kicsit.

Hogy a filmmel kapcsolatban is írjak valamit azért: A 2 dolog, amit mindvégig furcsáltam az az volt, hogy

1. Hogy jutottak el el barlangon át a holdra? Ez már eleinte is fura volt nekem és olyan random.
2. Miután a tenseigan reaktor lekapcsol hogyhogy nem szökik el az oxigén a holdról?

Igaz ezek csak szőrszálhasogatások, de azért kiváncsi lennék a készítők válaszaira ezekhez.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #768 Dátum: 15 jan 29, 17:34:11 »

Azért mert a youtube https protokollal operál és a fórum youtube embed funkciója még http-vel. Akinek nem megy az embed, az csak törölje ki az S betűt a http végéről és megy. Bocsika az offért, de remélem ez segített egy kicsit.

Hogy a filmmel kapcsolatban is írjak valamit azért: A 2 dolog, amit mindvégig furcsáltam az az volt, hogy

1. Hogy jutottak el el barlangon át a holdra? Ez már eleinte is fura volt nekem és olyan random.
2. Miután a tenseigan reaktor lekapcsol hogyhogy nem szökik el az oxigén a holdról?

Igaz ezek csak szőrszálhasogatások, de azért kiváncsi lennék a készítők válaszaira ezekhez.
1,Valószínűlegszeg az a barlang egy átjáró volt a két világ között...féreglyuk,ez esetben genjutsulyuk,vagy csillagkapu Nevet
bár akkor már beugorhattak volna a Végzetre is...
engem inkább az érdekel,hogy hogyan találták meg Nevet mert ugyebár nem volt kint tábla hogy "hold átjáró 1km-re forduljon le balra" Nevet
2,Na azon én is néztem ikszdé de ezek tényleg csak ilyen "szőrszálhasogatások",mert akkor azt is ide lehetne hozni hogy a holdon nincs hang Nevet ja meg hogy meg kellene fulladniuk Nevet bár mondjuk pont egy scifi-fantasy keveréken kezdünk el nézelődni Nevet
majd akkor fogsz szerintem nézni ha majd kijön a Csillagok között (ha még nem láttad) na mert abban vannak aztán érdekes dolgokxD
3, így sem mukodik csak a linket dobja ki xDDD bocsika hülye vagyok ehhez Nevet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #769 Dátum: 15 jan 29, 18:53:42 »

....
engem inkább az érdekel,hogy hogyan találták meg Nevet mert ugyebár nem volt kint tábla hogy "hold átjáró 1km-re forduljon le balra" Nevet

Jogos, bár elvileg Hanabi nyomát követték, de hóban kissé nehézkes az ilyesmi, pláne ha repül a rabló, de ezt még betudom annak, hogy Hinata jól lát ^^

3, így sem mukodik csak a linket dobja ki xDDD bocsika hülye vagyok ehhez Nevet

1. Kimásolod a youtube linket, berakod ide egy válaszba.
2. Kijelölöd a bemásolt linket és a baloldali smile fölött van egy youtube tag gomb, arra klikk.
Akkor úgy fog kinézni a linket, hogy lesz a két oldalán egy-egy youtube nevű kapcsos zárójelben lévő tag a jobboldali "/" kezdettel.
Utána a link elejéről kitörlöd az "s" betűt, hogy ne "https" legyen, hanem "http".

Ezek után menni fog.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 29, 18:55:59 írta Exkirion » Naplózva

fornetti2
Chuunin
*

« Válasz #770 Dátum: 15 feb 08, 10:27:00 »

Sziasztok!
Végre nekem is sikerült megnéznem a filmet, és nagyon jónak találtam, szép kis történet, nagyon szépen kivitelezett köntösben. Mosolyog Az eddigi filmek megmondom őszintén nekem nem igazán tetszettek, de ez eddig igen, szívesen megnézném még egyszer! Nevet A grafika, még a mozis felvételen is látszott egyértelműen hogy nagyon szép, a történethez szerintem nem kellett se több, se kevesebb. Tetszett, ahogy narutonak ez a küldetés olyan laza volt ikszdé ha egyedül van kb fele annyi idő alatt lerázza ikszdé A kapcsolatuk hinatával pedig egy percig nem volt elsietett, szerintem, a mangában majd 700 részen keresztül nézhettük, hogy nem történik köztük semmi, miközben mindkettőnek bejön a másik, szóval nem volt elsietve ikszdé
Naplózva

"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #771 Dátum: 15 feb 08, 11:21:32 »

Ha már ennyien megnéztétek, akkor..
Kabuto, Orochimaru, Yamato szerepel benne?  Kiderül, hogy velük mi történik?
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #772 Dátum: 15 feb 08, 11:32:45 »

Nem,nem.
Szerintem Orochimaru folytatta azt amit elkezdett...Kabuto is csak külön.
Yamato meg végképp passz.
Naplózva

gerimaster
Chuunin
*

« Válasz #773 Dátum: 15 feb 14, 22:49:41 »

Valaki nem talált olyan online verziót angol felirattal, ahol az eleje is jól látható és olvasható?
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #774 Dátum: 15 feb 15, 08:39:08 »

Még nincs, de az usákoknál 5 nap múlva vetítik,utána már tuti lesz egy jobb minőségű.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #775 Dátum: 15 feb 15, 12:30:53 »

Egyedül a Yamato, ő is csak a stáblistában.
Naplózva
turulmadar23
Újonc
*

« Válasz #776 Dátum: 15 feb 15, 21:31:01 »

Èn csalodtam az új film ben tul nagy az időugràs a végén nics redesen ki dolgozva
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #777 Dátum: 15 feb 16, 17:33:09 »

Én csak a nyelvtanra értettem hogy karó...mert hát lássuk be,az xD
Nem ítélek el senkit akinek nem tetszett valami film...ahogy azokat sem ítélem el, akik nem Hinata fanok Nevet
Akinek nem tetszett,annak nem tetszett.Én imádtam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 16, 17:37:05 írta CapacRaimi » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #778 Dátum: 15 feb 19, 23:13:14 »

Jon te sem vagy sokkal jobb nyelvtanból, ahogy látom. Nevet
Nincs olyan, hogy "majdnem senki sem az". Az inkább szinte senki sem az. Egyébként nem is igaz amit állítasz mert Hinata az egyik legkedveltebb karakter és már jóval azelőtt is az volt, hogy Narcsi elvette. Nevet

Ami a filmet illeti valóban nem tökéletes, jó lett volna ha a kapcsolat kidogozására több időt szánnak mert így tényleg kapkodós lett.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #779 Dátum: 15 feb 20, 07:23:11 »

Hát kb a Naruto első részétől Nevet
Na ma mutatják meg Sam bácsinál a filmet.Remélem tölt föl valaki egy jobb minőségű kamripet Nevet
Amúgy kúszik fölfelé rendesen IMDB-n, már 8,2 a helyzete.Mondjuk tény és való hogy ahol emberek pontoznak ott mindig torzul a film megítélése,de én örülök Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins