Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #720 Dátum: 15 jan 23, 21:39:07 » |
|
Itt egy újabb jelenet a filmből egész jó a minősége végre valahára NaruHina kombó https://www.tumblr.com/tagged/:))))))-lov-themcsak az oldalt tudtam belinkelni,de a videó ott van rögtön ezt sosem fogom megunni csak nyomja már föl valaki az egész filmet a netre!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 24, 12:08:03 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #722 Dátum: 15 jan 24, 20:43:53 » |
|
Nem lenne rossz,de azért ez közel sem ilyen egyszerű. Ez az egész "túrázó-mozi" az Amerikai(Usa) régióra vonatkozik.
Gondolom alapból csak a nagyobb régiókra vonatkozott,de a népszerűség hatására ezt kiterjesztik. (Bár ahogy próbánál látom mást is engedne,de nagyon az U.S.re akar hajazni még ott is)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 24, 20:48:29 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #723 Dátum: 15 jan 24, 22:51:28 » |
|
Ez milyen jó ötlet már Na, ha innen nem szivárog ki egy camos verzió sem, akkor egy életre csalódom az amcsikban. Csak gyűljön nekik az az 5000. Ilyen mondjuk itthon sem lenne rossz, de mennyi esélye van/lenne vajon?
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #724 Dátum: 15 jan 24, 23:43:23 » |
|
Ilyen mondjuk itthon sem lenne rossz, de mennyi esélye van/lenne vajon?
0-0.5% max az esélye hogy nálunk valaha is vetíteni fogják. Előbb fog piros hó esni amit után tornádó fúj el minthogy kis hazánk leadja a mozit bárhol az országban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #725 Dátum: 15 jan 25, 00:00:51 » |
|
Kuroval tökéletesen egyetértek. 10000% hogy kis hazánkban nem fogják leadni a mozikban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #726 Dátum: 15 jan 25, 09:36:11 » |
|
https://www.tumblr.com/search/this+was+so+lame+but+kind+of+cute%3F%3F/recentNaruto: ne engedj el Hinata: nem foglak.soha többé nem engedlek el jaaaaj ez annyira szép hogy az érzelmektől túlcsordult szívem bekönnyezett rajta :3 amúgy ha mindenki bejelölné Pestet akkor talán lenne rá esély hogy hoznak egy kópiát xD vagy kiküldjük Viktort hogy intézze el nekünk...szerintem rá hallgatnának
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 25, 12:13:20 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #727 Dátum: 15 jan 26, 00:56:59 » |
|
Álmodozni szabad De a lényeg, hogy ez a kezdeményezés már önmagában véve jó ötlet és ha az amerikaiakon múlik, akkor annyi camosat kapunk, hogy betelünk velük. Tőlük aztán minden kiszabadul pillanatok alatt. Csak ne szinkronosan, bár ilyen korán arra még kevés esélyt látok.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #728 Dátum: 15 jan 26, 01:07:50 » |
|
Ettől nem kell félned. Több helyen is angol felirattal voltak azok a jelenetek amiket mostanában néztem. (Nem utólag hozzátett,hanem magán a vásznon.) Ui:Ha hozzánk jönne,akkor lehet már Hd-ben fenn lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #729 Dátum: 15 jan 26, 08:00:46 » |
|
Srácok adjunk hálát a régi istenek föl került a teljes film kamos változata,mellékeltem a linket https://mega.co.nz/#F!cg9RWCTQ!iVykdtqJR-MdRI30HKOXHA nem kamu,a teljes film,a hang tűrhető a kép sokszor beremeg és behallani az embereket is,de akkor is a komplett filmről van szó amit én azonnal megnézem ha hazajöttem suliból most csak leszedni volt időm meg belenézni fogyasszátok egészséggel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Filipendula ulmaria
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #730 Dátum: 15 jan 26, 11:11:57 » |
|
Köszi a linket! Jó a kép,hang. Fantasztikus film lett!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #731 Dátum: 15 jan 26, 12:39:59 » |
|
A linket C&P-eljétek mert nem kezeli jól a fórum motor és csak az eleje van bent. Amúgy köszi szépen, megkuksolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #732 Dátum: 15 jan 26, 12:43:04 » |
|
Amúgy ha valaki tud,esetleg csinálna rá egy magyar feliratot? reggel nem tűnt fel de most csak közelről látszik rendesen az angol alatta megköszönném egy sörrel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #733 Dátum: 15 jan 26, 12:58:43 » |
|
Amúgy ha valaki tud,esetleg csinálna rá egy magyar feliratot? reggel nem tűnt fel de most csak közelről látszik rendesen az angol alatta megköszönném egy sörrel No igen, az bizony jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sordoran
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #734 Dátum: 15 jan 26, 13:44:33 » |
|
Nekem valamiért nem engedi a P1 és P3 részt leszedni, hiába próbálom újra és újra, frissítem az oldalt. Kép egyébként egész jó, de a remegés azért zavaró kicsit, a hang meg mozis, de az is elmegy. Viszont így, hogy a fél filmet nem tudom leszedni nem érek vele sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|