24 nov 30, 18:25:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 239543 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
peti523
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #690 Dátum: 15 jan 03, 20:37:57 »

http://piratetorrents.net/last-naruto-movie-2014-dvdrip-full-movie/

Naplózva
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #691 Dátum: 15 jan 03, 20:46:56 »

Nem tudom, hogy lehet e egyáltalán torrent-et megosztani, de ez kamu, e mellé vírusos is.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 03, 20:47:29 írta methodman94 » Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #692 Dátum: 15 jan 03, 21:29:41 »

Torrent is megoldás, de ez oldal nálam csak a trailert adta meg.
Jó torrent kereső kell.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #693 Dátum: 15 jan 03, 22:12:46 »

Torrent is megoldás, de ez oldal nálam csak a trailert adta meg.
Jó torrent kereső kell.
Vagy nem...kamos verzió még nincs fönt a neten szóval bármi amit kiad az kamu...pláne dvd minőség.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #694 Dátum: 15 jan 04, 00:22:52 »

Egyértelműen kamu még ha nem is vírusos. Nevet
DVDRip legközelebb 3-4 hónap LEGHAMARABB lehetne. Sokan bedőlnek ennek nem is értem miért.
Millió az egyhez ha nem több annak az esélye hogy valaki ilyen hamar szerezzen egy DVD kópiát a filmből. Nevet Ráadásul a képek is mind a Trailerből vannak. Nevet

Camos verzió tuti lesz szerintem Január végére de normális verzióra tuti várni kell több mint 3 hónapot még. Nevet De hogy őszinte legyek már így is láttuk kb az egész filmet jó ha negyed órát nem tettek fel még a filmből. Nevet ikszdé SŐT szerintem egyedül az első fél óra az ami nincs benne amiben bemutatják ugye hogy Naruto mekkora sztár a faluban meg ugye a picsogó csajok a promó videókból.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #695 Dátum: 15 jan 04, 09:05:36 »

Kivéve ha föltörték az ő szervereiket is mint a Sonyét és fölnyomták(tudom hogy nem) xD
a Furyt is így néztem meg xD
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #696 Dátum: 15 jan 04, 11:46:56 »

Camos verzió tuti lesz szerintem Január végére de normális verzióra tuti várni kell több mint 3 hónapot még. Nevet De hogy őszinte legyek már így is láttuk kb az egész filmet jó ha negyed órát nem tettek fel még a filmből. Nevet ikszdé SŐT szerintem egyedül az első fél óra az ami nincs benne amiben bemutatják ugye hogy Naruto mekkora sztár a faluban meg ugye a picsogó csajok a promó videókból.

Azért ne túlozunk, elvégre a film kb 112 perces, ami meg a neten kering max 40-45 perc, de talán még 30 perc sem. Ott van még a maradék 60-70 perc. kacsint
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #697 Dátum: 15 jan 04, 12:27:12 »

Azért ne túlozunk, elvégre a film kb 112 perces, ami meg a neten kering max 40-45 perc, de talán még 30 perc sem. Ott van még a maradék 60-70 perc. kacsint
Igen de a lényeg amire mindenki kíváncsi (szerintem) ebben a  fél órában van Nevet
Semmi gond, 2 hét és tuti jönnek ki a kamos teljes verziók.
Kuronak igaza van ez a dvd egy átverés,legkorábban szerintem olyan április-május táján jön ki a film rendes minőségben.Addig az összes ilyen az kamu...addig meg gyönyörködhetünk a kamos videókban és a Borutos mangában Nevet

Szerk:
http://animecontinuum.tumblr.com/post/107130430707/majin-lu-naruhina-month-day-03-how-did-you Lee sensei, Hinata meg terhes :3  Szeretet
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 04, 20:22:02 írta CapacRaimi » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #698 Dátum: 15 jan 07, 17:43:52 »

Olyan kihalt a fórum,mint egy zombi apokalipszis idején o.O ezért itt egy előzetes ennek az élő szereplős nemtomminek....annyira nem tűnik rossznak Nevet
https://www.youtube.com/watch?v=9PjvwQQ-zkI
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #699 Dátum: 15 jan 07, 21:28:12 »

Nem film lesz, hanem színdarab, de ja lesz.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #700 Dátum: 15 jan 07, 21:36:01 »

Én inkább a filmet nézném már meg xD
10 nap és talán jönnek full filmek Nevet

Ja és az Uzumaki család horrort néz xD
http://animecontinuum.tumblr.com/post/107433574567/maknaehwang-naruto-we-rented-a-scary-movie
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 07, 21:54:11 írta CapacRaimi » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #701 Dátum: 15 jan 10, 14:17:45 »

A Boruto mozinak csináltam külön témát: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8533.0
Azzal kapcsolatban mostantól oda írjatok!
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #702 Dátum: 15 jan 12, 16:56:23 »

Sziasztok itt van fent az egész moovie kammos verzióban de teljes, online megnézhető, semmi letöltés hát.. nem tudom véleményt majd csak akkor ha tudom mit beszélnek benne, mert se felirat csak hang van rajta Mosolyog  bow

http://www.animeyt.tv/2014/12/the-last-naruto-movie-sub-espanol.html
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #703 Dátum: 15 jan 12, 17:11:50 »

Sziasztok itt van fent az egész moovie kammos verzióban de teljes, online megnézhető, semmi letöltés hát.. nem tudom véleményt majd csak akkor ha tudom mit beszélnek benne, mert se felirat csak hang van rajta Mosolyog  bow

Erős túlzás hogy az egész film xD inkább csak jelenetek összevágva,ráadásul spanyol felirattal Nevet
Majd 17-e után lesz angol felirattal az tuti Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #704 Dátum: 15 jan 13, 20:35:16 »

Ez csak 45 perc oda is van írva hogy 45 minutos. Nevet
Ráadásul ahogy Capac is írja ez csak egy összevágott izé. Spanyolt én egyébként tanultam szóval jó is lenne nekem. Nevet
Remélem én is hogy február környékére lesz már valami. Amcsik tuti hogy dobnak majd valamit.

Capac egyébként cseréld már le a képed mert nem hiszem hogy örülnek az emberek a spoilernek pláne ha Shippuden topicba írsz. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 13, 20:36:17 írta Kuro25 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins