peti523
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #690 Dátum: 15 jan 03, 20:37:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #691 Dátum: 15 jan 03, 20:46:56 » |
|
Nem tudom, hogy lehet e egyáltalán torrent-et megosztani, de ez kamu, e mellé vírusos is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 03, 20:47:29 írta methodman94 »
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #692 Dátum: 15 jan 03, 21:29:41 » |
|
Torrent is megoldás, de ez oldal nálam csak a trailert adta meg. Jó torrent kereső kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #693 Dátum: 15 jan 03, 22:12:46 » |
|
Torrent is megoldás, de ez oldal nálam csak a trailert adta meg. Jó torrent kereső kell.
Vagy nem...kamos verzió még nincs fönt a neten szóval bármi amit kiad az kamu...pláne dvd minőség.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #694 Dátum: 15 jan 04, 00:22:52 » |
|
Egyértelműen kamu még ha nem is vírusos. DVDRip legközelebb 3-4 hónap LEGHAMARABB lehetne. Sokan bedőlnek ennek nem is értem miért. Millió az egyhez ha nem több annak az esélye hogy valaki ilyen hamar szerezzen egy DVD kópiát a filmből. Ráadásul a képek is mind a Trailerből vannak. Camos verzió tuti lesz szerintem Január végére de normális verzióra tuti várni kell több mint 3 hónapot még. De hogy őszinte legyek már így is láttuk kb az egész filmet jó ha negyed órát nem tettek fel még a filmből. SŐT szerintem egyedül az első fél óra az ami nincs benne amiben bemutatják ugye hogy Naruto mekkora sztár a faluban meg ugye a picsogó csajok a promó videókból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #695 Dátum: 15 jan 04, 09:05:36 » |
|
Kivéve ha föltörték az ő szervereiket is mint a Sonyét és fölnyomták(tudom hogy nem) xD a Furyt is így néztem meg xD
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 15 jan 04, 11:46:56 » |
|
Camos verzió tuti lesz szerintem Január végére de normális verzióra tuti várni kell több mint 3 hónapot még. De hogy őszinte legyek már így is láttuk kb az egész filmet jó ha negyed órát nem tettek fel még a filmből. SŐT szerintem egyedül az első fél óra az ami nincs benne amiben bemutatják ugye hogy Naruto mekkora sztár a faluban meg ugye a picsogó csajok a promó videókból. Azért ne túlozunk, elvégre a film kb 112 perces, ami meg a neten kering max 40-45 perc, de talán még 30 perc sem. Ott van még a maradék 60-70 perc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #697 Dátum: 15 jan 04, 12:27:12 » |
|
Camos verzió tuti lesz szerintem Január végére de normális verzióra tuti várni kell több mint 3 hónapot még. De hogy őszinte legyek már így is láttuk kb az egész filmet jó ha negyed órát nem tettek fel még a filmből. SŐT szerintem egyedül az első fél óra az ami nincs benne amiben bemutatják ugye hogy Naruto mekkora sztár a faluban meg ugye a picsogó csajok a promó videókból. Azért ne túlozunk, elvégre a film kb 112 perces, ami meg a neten kering max 40-45 perc, de talán még 30 perc sem. Ott van még a maradék 60-70 perc. Igen de a lényeg amire mindenki kíváncsi (szerintem) ebben a fél órában van Semmi gond, 2 hét és tuti jönnek ki a kamos teljes verziók. Kuronak igaza van ez a dvd egy átverés,legkorábban szerintem olyan április-május táján jön ki a film rendes minőségben.Addig az összes ilyen az kamu...addig meg gyönyörködhetünk a kamos videókban és a Borutos mangában Szerk: http://animecontinuum.tumblr.com/post/107130430707/majin-lu-naruhina-month-day-03-how-did-you Lee sensei, Hinata meg terhes :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 04, 20:22:02 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #698 Dátum: 15 jan 07, 17:43:52 » |
|
Olyan kihalt a fórum,mint egy zombi apokalipszis idején o.O ezért itt egy előzetes ennek az élő szereplős nemtomminek....annyira nem tűnik rossznak https://www.youtube.com/watch?v=9PjvwQQ-zkI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #699 Dátum: 15 jan 07, 21:28:12 » |
|
Nem film lesz, hanem színdarab, de ja lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #700 Dátum: 15 jan 07, 21:36:01 » |
|
Én inkább a filmet nézném már meg xD 10 nap és talán jönnek full filmek Ja és az Uzumaki család horrort néz xD http://animecontinuum.tumblr.com/post/107433574567/maknaehwang-naruto-we-rented-a-scary-movie
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 07, 21:54:11 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #701 Dátum: 15 jan 10, 14:17:45 » |
|
A Boruto mozinak csináltam külön témát: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8533.0Azzal kapcsolatban mostantól oda írjatok!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #702 Dátum: 15 jan 12, 16:56:23 » |
|
Sziasztok itt van fent az egész moovie kammos verzióban de teljes, online megnézhető, semmi letöltés hát.. nem tudom véleményt majd csak akkor ha tudom mit beszélnek benne, mert se felirat csak hang van rajta
http://www.animeyt.tv/2014/12/the-last-naruto-movie-sub-espanol.html
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #703 Dátum: 15 jan 12, 17:11:50 » |
|
Erős túlzás hogy az egész film xD inkább csak jelenetek összevágva,ráadásul spanyol felirattal Majd 17-e után lesz angol felirattal az tuti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #704 Dátum: 15 jan 13, 20:35:16 » |
|
Ez csak 45 perc oda is van írva hogy 45 minutos. Ráadásul ahogy Capac is írja ez csak egy összevágott izé. Spanyolt én egyébként tanultam szóval jó is lenne nekem. Remélem én is hogy február környékére lesz már valami. Amcsik tuti hogy dobnak majd valamit. Capac egyébként cseréld már le a képed mert nem hiszem hogy örülnek az emberek a spoilernek pláne ha Shippuden topicba írsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 13, 20:36:17 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|