25 feb 20, 06:41:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 245693 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Axel92
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #165 Dátum: 14 okt 31, 12:11:28 »

Ezt én is megerősítem, nagyon úgy tűnik, h az "árnyékok" közül védelmezi majd a falut. Amúgy meg, ha ilyen böszme nagy meteorok csapódnak be, akk jó, h mindenki mozgósítva lesz a védekezésre Nevet A teaser jól sikerült, alig várom a trailer-t. Érdekes lesz egy szerelmi szál köré épített Movie a Naruto-nál, várós. A Fanservice-hez meg: Én is jobban örültem volna, ha Naruto és Sakura jön össze, és lehetne napokig vitatkozni, h melyik lány illik és nem a főhőshöz, de nekem is leesett elsőre, főleg a hírek után, h Hinata lesz a választott személy, végül. Sasuke ruhájából ítélve, vmiféle remete életet élhet, szal kétlem, h összejön Sakurával. Nem úgy tűnt, mint aki a faluban éldegélne...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
xoki
Újonc
*

« Válasz #166 Dátum: 14 okt 31, 13:22:53 »

Trailer: https://www.facebook.com/video.php?v=1570073533212346&set=vb.1433154533570914&type=3&video_source=pages_video_set

Remélem lesz nemsokára angol felirattal, ha esetleg ha már linkelve volt sorry, de most láttam Kishimoto által megosztva facen.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 13:25:41 írta xoki » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #167 Dátum: 14 okt 31, 14:26:51 »

Tessék itt az én fordításom a karakter szövegekhez:

Toneri: Minden shinobi apja, Rikudo sennin... A klánom ezer évet várt erre .
Naruto: Azt mondtad Otsutsuki?
Toneri: Az emberiség egész eddig úgy létezett, hogy fegyverként használta a chakrát. Eljött az idő, hogy elszenvedjék a büntetésük.
Hinata: Semmiképp nem hagyom, hogy véget érjen a világ!
6th-sama(Kakashi): Az, ami csodát hozhat, az az akaratunk.
Shikamaru: Gyerünk!
Naruto: Emlékszem... Arra akkor... Van valami, amit feltétlneül el kell mondjak neked. Várj rám kérlek!
Shikamaru: Nem tudom, hogy hazamegyünk-e innen élve, de mindenképp megvédem a mesterem(tanár) "hagyatékát"!
Sasuke: Ha ő meghal, nem lesz semmim, amit megvédhetnék!
Naruto: Mindig egyedül voltam... De barátokra leltem... És most végre rájöttem mi/ki az, amit/akit meg akarok védeni! Ezlért bármibe kerül is én...! (A képek alapján itt bizony Hinatáról van szó)
Sakura: Naruto!
Gaara: Naruto!
Hinata: Naruto-kun!
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 14:27:28 írta Exkirion » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #168 Dátum: 14 okt 31, 14:29:56 »

Trailer: https://www.facebook.com/video.php?v=1570073533212346&set=vb.1433154533570914&type=3&video_source=pages_video_set

Remélem lesz nemsokára angol felirattal, ha esetleg ha már linkelve volt sorry, de most láttam Kishimoto által megosztva facen.

Ez nem Kishi Facebookja. Nevet Ha ez az ő oldala lenne gondolod hogy bal oldalt egy tök más tag Youtube profilja lenne? Ha jól tudom semmilyen közösségi oldalon nincs fenn. Egyébként az angolt tuti megcsinálja majd a Saiyan Island csapat.

Hopp Exkirion barátunk beelőzött. Nevet

Sasuke vajon Narutora érti hogy ő az egyetlen akit megakar védeni? Nem mintha őt meg kéne védeni bárkitől is.
Toneri viszont így már érdekesebb karakter hogy nem világuralom a célja. Igazából hasonló a célja mint Kaguyának ha jól értem. Érdekes, érdekes. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 14:31:58 írta Kuro25 » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #169 Dátum: 14 okt 31, 14:43:03 »

Szerintem inkább olyan a tag, mint valami 2. Pain.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #170 Dátum: 14 okt 31, 20:11:58 »

Angol feliratos videó a Mozi teljes trailerjéhez. Úgy fest Exkirion jól fordított. Nem mintha eddig nem hittem volna neked nyugi. Nevet Viszont kiderült minden. Az is hogy Naruto mit mond pontosan és az is hogy Sasuke mit mond.

Naruto Hinatának, hogy emlékszik-e régen mit mondott neki. Várja meg mert mondania kell valamit.

Sasuke szokás szerint magával beszél Nevet Ha Naruto nincs itt nekem kell megvédem mindent!

Érdekes. Sasukéből Batman lett.  ikszdé

Egyre jobban várom ezt a Mozit. A zenétől még mindig a hideg futkos a hátamon annyira jó. Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q94Nr363aWQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=q94Nr363aWQ</a>
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #171 Dátum: 14 okt 31, 20:31:25 »

Ezt nem tudom kife liratozta, de több helyen is hiányos vagy némileg hibás. Kb olyan szintű ez a felirat, mint a horriblesubs-é, ami nem kifejezetten dícséret.

Bár a Sasukés részt beismerem elnéztem. pont a másik dolgot jelentte, mint, ami mellett végül döntöttem. Oh well...
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 20:33:42 írta Exkirion » Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #172 Dátum: 14 okt 31, 20:43:48 »

Rossz hír: Inoue Kazuhiko, Kakashi szinkronhangja/seiyuu-ja kórházba került.
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #173 Dátum: 14 okt 31, 21:13:05 »

Ezt nem tudom kife liratozta, de több helyen is hiányos vagy némileg hibás. Kb olyan szintű ez a felirat, mint a horriblesubs-é, ami nem kifejezetten dícséret.

Bár a Sasukés részt beismerem elnéztem. pont a másik dolgot jelentte, mint, ami mellett végül döntöttem. Oh well...

A lényeg azért átjön az alapján meg pláne amit te is fordítottál. Nevet
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #174 Dátum: 14 okt 31, 21:15:55 »

Persze, értem én, hogy utolsó film és a manga/anime sorozat után fog játszódni, de attól még bőven visszafoghatnák magukat. Annyira "jelentéktelen" spoiler képeket tesznek be 1-2 másodpercre, amit bőven lehetne mellőzni, mert elvileg nem ezekről fog szólni a movie.
Igazából csak 1-2 dolgon lepődtem meg, de azokon se nagyon. Egyszerűen lehetetlen elkerülni a naruto spoilereket, mert egy 1 éven át csak az animével foglalkozó Narutos facebook/weboldal is képes JÓ NAGY mangaképeket kitenni...
Azon meg, hogy kik élték túl, megint csak nem kell meglepődni, hisz senki sem gondolta, hogy majd pont Naruto, Sakura vagy Hinata fog elvérezni a háborúban... Túl kiszámítható lett a sorozat, báár...
Kakashi, mint Hokage dolgon néztem egy nagyot! Viszont, ahogy látom, ti is ikszdé
Csak azért néztem meg a képeket meg teasert, mert érdekelt, hogy miről fog szólni a nagy, elvileg utolsó film, és hogy milyen lesz a grafikája meg a karakterek rajzolása, mert ugye timeskip is van.
Lehet csak szőrszálhasogatás, de szerintem ebbe a topik nevébe is tehetnénk egy "tilos a spoiler", vagy "vigyázat spoiler, saját felelősségedre nyisd meg" szöveget, mert lehet, hogy a film alapoz és itt-ott kapcsolódik az utóbbi manga fejezetekhez, de ti több oldalon át is a manga végét tárgyaltátok, amit nehéz volt folyamatosan kihagynom az olvasásból, mert engem csak a film témája érdekelt.

Btw, mi az a Shippinger? ikszdé Itt olvasok ilyet először...
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #175 Dátum: 14 okt 31, 21:22:10 »

Persze, értem én, hogy utolsó film és a manga/anime sorozat után fog játszódni, de attól még bőven visszafoghatnák magukat. Annyira "jelentéktelen" spoiler képeket tesznek be 1-2 másodpercre, amit bőven lehetne mellőzni, mert elvileg nem ezekről fog szólni a movie.
Igazából csak 1-2 dolgon lepődtem meg, de azokon se nagyon. Egyszerűen lehetetlen elkerülni a naruto spoilereket, mert egy 1 éven át csak az animével foglalkozó Narutos facebook/weboldal is képes JÓ NAGY mangaképeket kitenni...
Azon meg, hogy kik élték túl, megint csak nem kell meglepődni, hisz senki sem gondolta, hogy majd pont Naruto, Sakura vagy Hinata fog elvérezni a háborúban... Túl kiszámítható lett a sorozat, báár...
Kakashi, mint Hokage dolgon néztem egy nagyot! Viszont, ahogy látom, ti is ikszdé
Csak azért néztem meg a képeket meg teasert, mert érdekelt, hogy miről fog szólni a nagy, elvileg utolsó film, és hogy milyen lesz a grafikája meg a karakterek rajzolása, mert ugye timeskip is van.
Lehet csak szőrszálhasogatás, de szerintem ebbe a topik nevébe is tehetnénk egy "tilos a spoiler", vagy "vigyázat spoiler, saját felelősségedre nyisd meg" szöveget, mert lehet, hogy a film alapoz és itt-ott kapcsolódik az utóbbi manga fejezetekhez, de ti több oldalon át is a manga végét tárgyaltátok, amit nehéz volt folyamatosan kihagynom az olvasásból, mert engem csak a film témája érdekelt.

Btw, mi az a Shippinger? ikszdé Itt olvasok ilyet először...

Igazából nem spoiler a videó hisz eleve nem a világnak készült hanem csak Japán nézőknek ők pedig azért tuti hogy olvassák a mangát legalábbis a többség tuti. Nevet Túl nagy spoilert nem tartalmaz igazából. Inkább a képek voltak spoileresek pl Sasuke szeme. Nevet

Egyébként ja ezt a topicpot is lehet spoileresíteni. De igazából egyértelműnek kéne lennie hogy ne nézzen meg olyat az ember amiről köztudott hogy spoileres neki hisz nem olvas mangát. Nevet

Egyébként más:

Én vagyok az egyetlen akit érdekel hogy ez az új srác milyen helyen lakik? Olyan mint valami univerzum ahol Hinatával van meg ahol a többiek a vízbe ugranak. Lehet hogy egy másik bolygó? Nevet

Saiyans coming! Nevet
Naplózva

Adamusz
Újonc
*

« Válasz #176 Dátum: 14 nov 01, 10:29:25 »

Szevasztok! Új vagyok úgyhogy ez lenne az első hozzászólásom:

A trailerben Sasuke balszeme nekem nem néz ki rinnegannak. Mondjuk valószínűleg képes "kikapcsolni".

Egyébként más:

Én vagyok az egyetlen akit érdekel hogy ez az új srác milyen helyen lakik? Olyan mint valami univerzum ahol Hinatával van meg ahol a többiek a vízbe ugranak. Lehet hogy egy másik bolygó? Nevet

Vagy egy másik dimenzió?
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 11:22:22 írta Adamusz » Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #177 Dátum: 14 nov 01, 12:49:53 »

Szevasztok! Új vagyok úgyhogy ez lenne az első hozzászólásom:

A trailerben Sasuke balszeme nekem nem néz ki rinnegannak. Mondjuk valószínűleg képes "kikapcsolni".

Egyébként más:

Vagy egy másik dimenzió?

Nekem nem rémlik ilyen hogy a Rinnegant ki-be lehetne kapcsolni de majd úgyis kiderül. Nem lepődnék meg ha megoldható lenne. De szerintem itt inkább az lesz hogy mindketten elvesztették az erejüket így komolyabb harcok lesznek majd a Toneri ellen. Nevet Legalábbis remélem.

Ja amúgy igen lehet hogy egy másik dimenzió is akár. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #178 Dátum: 14 nov 01, 13:05:09 »

Képeken is rinengaja volt saunak...
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #179 Dátum: 14 nov 01, 13:58:47 »

Na mégis kijött egy hosszabb trailer a manga vége előtt,ahogy reméltem.

Ha olyan szintet nyújt grafika,effektek,és rajzolás,no meg ugye zenék terén mint amit az előzetesben bemutat,akkor nem lesz panasz. Hümm-hümm

Ha jól látom Kakashi is megkapta végre azt a szerepet amit megérdemelt. kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins