sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 14 okt 30, 20:41:23 » |
|
Exkirion, köszönöm a scan lefordítását! Viszont: Szóval ez van. NaruHina confirmed Erre azt tudom mondani, amit a sok NaruSaku és NaruHina fanboynak szoktam: Hahahahaha, persze, majd ha rákötünk Kishimoto csöcseire egy akumulátort és szénné sokkoljuk, akkor talán esetleg. ;P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 14 okt 30, 21:21:46 » |
|
Akit érdekel itt van a link a hírhez, csak hogy ne legyen az hogy nem hivatalos hír. http://www.saiyanisland.com/2014/10/the-last-naruto-movie-about-love-more-story-information/BTW, köszi Exkirion a fordítást. Egyet értek ezzel teljesen nyilvánvaló már hogy NaruHina megerősítést nyert. Ha ezek után máshogy lenne csalódnék. Nem voltam nagy pártolója egyik shipping szervezetnek sem de igazából az egyetlen nő a mangában aki mindig becsülte Narutot az Hinata de ebbe most ne is menjünk bele szerencsétlen Sergei sírva alszik el. Viszont meg kell mondjam a történet azért érdekesnek tűnik. Még így is hogy szerelmi vonal lesz az egyik fő téma. Narutoban ilyet nem láttunk, ezt ugye Kishi is mondta szóval nagyon várom hogyan oldja meg mert azért azt be vallhatja mindenki hogy Minato és Kushina szerelmi története tényleg remek volt. Csak attól félek hogy ez a "Szomorú végzet" közbe szól és a shippinger lányok sírva rohannak majd ki a moziból. Bár kétlem hogy Kishi ekkora szemét lenne hogy meglép egy ilyet utána meg pl kinyírja Hinatát. Szerintem itt valami klánnal lesz majd és a végére kiderül hogy ez az új srác nem gonosz csak menteni akar valamit pl az Otsutsuki klánt. Mondjuk érdekesen csinálja ha így van. Viszont a képek alapján eszméletlen szépnek ígérkezik a grafika. Hinata és Sakura nagyon szépek lettek. Így végre nagyobb képen látva őket. Nagyon várom a szombati trailert hogy mi is lesz benne. Most már csak fél évet kell kibírni hogy mi is lássuk a mozit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #152 Dátum: 14 okt 30, 21:30:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 14 okt 30, 21:39:16 » |
|
Egyet értek ezzel teljesen nyilvánvaló már hogy NaruHina megerősítést nyert. Ha ezek után máshogy lenne csalódnék.
Még így is hogy szerelmi vonal lesz az egyik fő téma. Narutoban ilyet nem láttunk, ezt ugye Kishi is mondta szóval nagyon várom hogyan oldja meg mert azért azt be vallhatja mindenki hogy Minato és Kushina szerelmi története tényleg remek volt.
Kérlek Kuro, legalább te ne menj bele ebbe a marhák gyülekezetébe! Nem lesz semmilyen NaruSaku, NaruHina, NaruIno, NaruTen vagy bármilyen egyéb romantikusnak hazudott valami! Ezek csak a nézzők hülyítésére kitalált fanservice trükkök, hogy elcsábítsák az embert! Aztán meg majd jön a pofára esés, s lehet várni a következő filmre! Nem azért, de Minato és Kushina szerelmi története ebből állt: "mentsd meg a lányt majd szólj be neki egy szépet és d*gható lesz" - ami amúgy a leggyökerebb, legklisésebb és egyben leggázabb "szerelmi történet", ami valaha volt. Eme "megoldásnál" már a másik kínosan röhejes "szerelem első látásra" is jobb, mert ott legalább van már az elején valami ami megmozgatja mindkét felet! Itt meg? Mintha Kushina skizó lenne, aki egyik pillanatban még nem érdekli Minato-t (de annyira sem, hogy legalább a haja színe vagy a szeme színe megtetszenne neki), aztán meg bumm, megmenti Minato egyszer, mond valami "szépet" és már is a waifu-ja akart lenni! Kb mint Chi-Chi a Dragon Ball-ban! Mondom, az egyetlen "romantikus szál" a NaruSasu lehetett volna, ha valamelyik fél (akár Naruto alár Sasuke) lányként született volna, de mivel nem, ezért ez is kaszálva lett. No de vissza a filmhez: most akkor az a dal, ami a trailer-ben volt az most nem az, amit az a 2 férfi énekel (tudod, a "shipping teasin" CD borító)? Valamint most már nagyon nem értem, hogy akkor ezek szerint a Byakugan nem Kaguya-tól származott? Mert eddig azt hittem, hogy a Hyuuga klán Hamura leszármazottjai, hiszen ő Rikudo-val ellentétben nem Rinnegan-al született, hanem Byakugan-nal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 14 okt 30, 21:57:01 » |
|
No de vissza a filmhez: most akkor az a dal, ami a trailer-ben volt az most nem az, amit az a 2 férfi énekel (tudod, a "shipping teasin" CD borító)?
Valamint most már nagyon nem értem, hogy akkor ezek szerint a Byakugan nem Kaguya-tól származott? Mert eddig azt hittem, hogy a Hyuuga klán Hamura leszármazottjai, hiszen ő Rikudo-val ellentétben nem Rinnegan-al született, hanem Byakugan-nal.
Elvileg az a dal lesz igen. De ez nem a Trailer volt hanem a Trailer Teaser-je. Aki nem értené annak mondom hogy a Teaser egy előzetes ízelítője kb. Byakugan Kaguyától származott. Igazából minden Kaguyától származik ha szigorúan vesszük. Elvégre neki volt Rinneganja is meg Byakuganja is. Ráadásul Juubi szeme ami ugye Rinnegan és Sharingan keverék. Nem értem egyébként hogy mit nem értesz. Mintha azt mondanád hogy valami infó lenne arról hogy a Byakugan enm Kaguyától ered. De lehet félreétettem. Egyébként nem mentem én bele semmi. Figy tényeket mondom. Már ez a rövid ízelítő videó is megmutatta hogy mi van NaruHina téren. De mondok jobbat. Hinata sálja piros, Kushina haja szintén. Szóval ha Shippinger szemmel nézzük akkor megvan minden. Ráadásul Naruto valami vallomást akart tenni, bár azt nem tudjuk hogy kinek de kétlem hogy Feri bának a hegyen. Azt meg kétlem hogy bejátszanák hogy kamu az egész és nem jön össze Naruto meg Hinata. Kishi azért nem ekkora szemét. 15 évig húzta ezt a dolgot hogy fenn tartsa az érdeklődést és hogy ne kelljen lezárni a szerelmi dolgokat. Kétlem hogy egy moziban akarna kést szúrni a fanok szívébe. Bár ha NaruHina lesz így is úgyis megteszi de mindenkit úgysem elégíthet ki. Mozit így is úgyis megnéznék ha nem lenne benne szerelmi szál. Így sem fogják kvesebben vagy többen megnézni hisz főleg a nosztalgia miatt nézik majd meg a legtöbben meg ugye azért mert vége lesz a mangának és nagy a hype most. Szerelmi szál csak adalék és a fanok többsége nem evez a shippinger hajón azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #155 Dátum: 14 okt 30, 22:16:32 » |
|
Kérlek Kuro, legalább te ne menj bele ebbe a marhák gyülekezetébe!
Ezt pont te mondod?! Hát, ezt is megértem. Veled, mint emberrel semmi bajom, de ugye tudod, hogy nem véletlenül nem olvasom már a kommentjeidet, csak nagy ritkán véletlenül. Amúgy Sergei... Lehet, hogy igazad van, akkora meglepetés nem is lenne. De, ha már Kishimoto mondja ezt, akkor azért csak jelent valamit. Ez most kb olyan, mintha nem hinnéd el, hogy vége lesz a mangának, annak ellenére, hogy Kishi mondta. Oké, persze nem biztos, hogy bármilyen végszót fog kapni a dolog, bár azért valószínű mindezek után, de még ha nem is, akkor is valamilyen formában biztosan benne lesz. És mért ne lenne? Nem mintha bármi értelme lenne húzni a dolgot, vagy csökkentené a manga olvasottságát, miután már úgy is vége....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 30, 22:18:00 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #156 Dátum: 14 okt 30, 22:35:42 » |
|
Azon gondolkodom, hogy hogyan fogja megoldani a lezárást Kishi úgy, hogy minden (bocs, minden, ami tényleg fontos) benne legyen. Ehhez ugyanis több időugrás is kell. Mégpedig arra gondolok, hogy: 1. Most valahogyan (gondolom Sakura által, ami pont jó is lenne, hiszen még is csak a 7-es csapat tagja, és ilyen szerepe kell, hogy legyen) meggyógyítják őket, ők meg kiszedik az embereket a MT-ból. Azoknak látnunk kell a reakcióikat, majd látnunk kell, hogy mi lesz a háború után, milyen rendszert fog felállítani Naruto. 2. Kakashinak hokagévé kell válnia, hiszen tudjuk, hogy a filmben Kakashi a hokage. Viszont: 3. Narutonak is hokagévé kell válnia, mert bármennyire is háttérbe szorult ez az álma, és már nem ez adja a történet lényegét, egyszerűen azzá kell válnia, ha még az elmúlt fejezetekben is emlegette. Ha rögtön a faluba való visszatérés után Kakashi lenne a hokage, akkor elég egy időugrás, egy akkora, ami még a film után játszódik. Vagyis egy sok éves (mit tom én, 10 éves pl.) időugrás lesz, amikor megmutatják pár oldalban a karakterek életét, a kialakult családokat, és azt, hogy Narutot hokagévé választják. És a film pedig abban a 10 évben játszódik. Hiszen a filmben Naruto nem hokage, és még nincs együtt senkivel (talán xD ). Márpedig ezek nélkül nem lehet lezárni a mangát szerintem. Persze, szerelmi szálat lehetne hanyagolni, de akkor nem látom értelmét, hogy a film meg ennyire arról szóljon. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy 2 fejezetben hogyan fogja ezt lerendezni Kishi. Biztos, hogy nem két hét múlva lesz ez a dupla lezárás? (tudom...) Bocs, egy kicsit össze-vissza lett. Remélem érthető azért.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #157 Dátum: 14 okt 30, 22:58:28 » |
|
Hamura lehet hogy rendelkezett Shikotsumyakuval, és ez toneri az ő leszármazottja. Hagoromo két fia az Uchiha és Senju őse, akkor Hamura gyerekei a Kaguya klán és Hyuuga klán ősei. Tonerinek van Byakuganja "de még mellé Shikotsumyakuja is ? ". Toneri biztosan fog valamiről beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #158 Dátum: 14 okt 30, 23:04:45 » |
|
MI az a Shikotsumyakuja, mert nekem ez még új ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 30, 23:05:46 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #159 Dátum: 14 okt 30, 23:40:13 » |
|
Kimimaro csontteremtő képessége, amit kaguya is használt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #160 Dátum: 14 okt 31, 09:00:11 » |
|
Na sikerült végre átolvasnom a kommenteket és megnéznem minden képet/videót a 7. azaz 10. filmről. Először is, ENYHÉN SPOILERES!! Értem én, hogy a manga után fog játszódni és japánban inkább többen olvassák a mangát, mint sem, de azért betehettek volna egy 5 másodperces nagy betűs: SPOILER WARNING feliratot a teaserek alá... Nekem, aki csak az animét követi, most sok nagy dolgot lelőttek, ami kérdéses lett volna még a manga beérésiig. Melyik karakterek élik túl, ki hogyan változott meg, elég SZEMbetűnő dolgok vannak itt, amik így már kicsit elvették az izgalmat a sorozattal kapcsolatban... Ezt leszámítva, maga a film: hát nem tudom... Engem az alap sztori nem nagyon fogott meg, igazából már nem tudnának olyan új főellenséget kitalálni, akitől tartanék kicsit. Narutoék olyan erősek lettek, hogy itt már szó szerint alázni kéne, még ezt a durva vérvonal leszármazottat is. A karakterek dizájnja nagyon nem tetszik, Naruto ultra bénán néz ki. Viszont az, hogy végre "elvileg" a szerelem is középpontban lesz, jó érzésekkel tölt el, hisz nem láttunk még ilyen filmet. Persze csak akkor lesz ez érdemleges, ha nem a sablonos "elrabolták a lányt, az meg sír, hogy segítsen Naruto rajta, vagy az embereken" dolog lesz. Igazából engem nem érdekel annyira, hogy Hinata vagy Sakura lesz, mert mindkettő bőven jó Narutohoz. Nagy elvárásaim így nincsenek a filmmel kapcsolatban, pedig bőven lehetnének... 10. film lesz, ami a One Piece-nél a Strong World volt, ott is a mangaka találta ki a dolgokat. Nem hiszem, hogy ütni fogja a Naruto the Last az SW szintjét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #162 Dátum: 14 okt 31, 09:33:52 » |
|
Ez sem mutat sokal többet....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 14 okt 31, 10:22:43 » |
|
Ez sem mutat sokal többet.... Jaj, de hogy is nem, hiszen most már Sakura és Gaara is beüvöltötte Naruto nevét! Tudod mit jelent ez? NaruSaku + NaruGaara official!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 14 okt 31, 11:16:11 » |
|
Ez sem mutat sokal többet.... Jaj, de hogy is nem, hiszen most már Sakura és Gaara is beüvöltötte Naruto nevét! Tudod mit jelent ez? NaruSaku + NaruGaara official! Most már tényleg abbahagyhatnád hogy mást nem írsz ha új hír vagy promo jön ki hogy fujj shippinger mozi. Én sem vagyok shippinger de örülök hogy végre van egy másfajta történet is és végre Dragon Ball-on kívül lesz egy másik shounenfight amiben lesz szerelmi story is. És most ne gyere azzal hogy minek ha eddig nem volt kidolgozva. Leszarom ha most jól megoldják. Egyébként itt a teaser jobb minőségben http://vlog.xuite.net/play/eHM2Nld2LTIwMzE3MTg2LmZsdg==És az sem igaz hogy csak annyi a változás benne amit írtál. Nem ártana ha nem csak a haterséggel néznéd meg mert nagyon sok új jelenet van benne. Gaara és Hinata az előzőben is benne volt. Sakura csak az új. ^^' Ha megnézed a jeleneteket Narutoról meg Hinatáról meg azt is meghallgatod amint Naruto mond még Japánul se kell tudni mert a leghülyébbnek is leesik miről beszél Naruto. akkor rájöhetsz hogy tényleg megerősítést kapott a NaruHina. Az hogy neked ez nem tetszik már más kérdés. Örülhetsz hogy 1 hét múlva vége a mangának így mást kell keresned utálatod tárgyának. A mozit meg nem kötelező megnézned ha utálod a szerelmi storykat. Egyébként ez a Teaser annyi újdonság van hogy megszólalt a fő gonosz is AKINEK NINCS BYAKUGAN-ja. Szóval máris kaptunk egy hatalmas új infót. Mivel eddig azt hittük hogy van neki hisz képek alapján úgy tűnt. Pláne hogy Kaguya leszármazottja. Ezenkívül most már hivatalos, tudjuk hogy mit akar elmondani Naruto Hinatának. Régen mikor sálat akart adni neki Hinata leordította a fejét a jelenet alapján most pedig elnézést akar kérni és ha jól látom randi is lesz hisz ott vannak ketten valami vásárban. Ja és Sasuke is mormol valamit ha jól értem a Megmentelek szöveget mondja. Lehet hogy Konohára céloz és nem emberre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|