Ez 10000% hogy fanart kép. az hagyján hogy nem is hasonlít Hinatára egyáltalán de még csak nem is ilyen Kishi rajzstílusa.
LOL, pont most akartam én is belinkelni.
Pont erre gondoltam én is. Ino nagyon szép lett szerintem. Szexi na. Sőt most már rúzsozza is magát. Jól illik most már Sai mellé szerintem.
Legalább is én mindig jó párosnak gondoltam őket pedig nem szoktak nagyon együtt lógni. Talán épp ezért.
De ekkora hajjal hogy lehet harcolni?
Bár elnézve a Fairy Tail-t khmm khmm a hajat is lehet csatában használni.
Amúgy nem csak Ino sztrájkol szerintem, hanem Shino is meg Kiba is. Shino végre láthatóvá tette az arcát így talán fel lehet ismerni bár Naruto tuti nem ismeri majd fel.
Kiba meg a borotvát hanyagolja. De meg kell hagyni nagyon jól néz ki így. Badass. Akamarut hiányolom én is viszont. Vajon most mekkora?
A Shippuudenes Ino után hogy tudta ezt papírra vakarni Kishimoto? Jobbat vártam...
Szerintem jók a karakterek nekem legalábbis mind tetszik. Persze kinek mi. Mindenkinek úgyse lehet megfelelni. Narutonál mármint mangánál legalább látszik hogy változnak a karakterek külsőre ahogy idősödnek. Ezt nem igazán lehet elmondani a többi hype shounenről.