NaruSaku de jó lenne
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #105 Dátum: 14 okt 23, 17:13:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D
http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 14 okt 23, 17:24:25 » |
|
Uhh, ez nagyon durva.Ez tuti nem lehet véletlen egybeesés! illuminati confirmed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 14 okt 23, 17:31:42 » |
|
Uhh, ez nagyon durva.Ez tuti nem lehet véletlen egybeesés! illuminati confirmed.
Még jó hogy a többi csajnak is hasonló az öltözete. Japánok amúgy is hasonlóan öltözködnek. De lehet hogy az Illuminait az. Egyébként mondok jobbat. Tsunade öltözete is pont ilyen sőt még színben is megegyezik. Sakura ruhája is azért hasonló mert Tsunade stílusát követi. Lehet hogy Tsunade tanított Hinatának is valamit és adott neki új rucit. Akkor viszont Isten irgalmazzon Narutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #108 Dátum: 14 okt 23, 18:47:17 » |
|
Lehet azért van Hinatán ilyen ruci, mert mivel Tsunadéhoz hasonlóan ő is elég "erős" mellben, és más öltözet nem lenne képes kellő tartást ugyanakkor elegendő "mozgásszabadságot" biztosítani.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 14 okt 23, 19:10:31 » |
|
Lehet azért van Hinatán ilyen ruci, mert mivel Tsunadéhoz hasonlóan ő is elég "erős" mellben, és más öltözet nem lenne képes kellő tartást ugyanakkor elegendő "mozgásszabadságot" biztosítani. Milyen igaz. Naruto jól kifogta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #110 Dátum: 14 okt 23, 19:51:59 » |
|
Lényeg a praktikusság. Ha másban nem is legalább ebben hasonlítanak. Viszont így hogy említetettétek nem lenne rossz ha Hinata is tanulna egy kicsit Tsunadetől. Hasznos is lenne,és nem mellékesen rá is férne. Plusz bármelyikük kordában tudná tartani.Persze ehhez kellő személyiség is kell. Ha Tsundae meg is halna.Akkor is minden téren marad "örököse". Kíváncsi vagyok mikor jön egy normális fél-trailer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 14 okt 23, 19:59:18 » |
|
Lényeg a praktikusság. Ha másban nem is legalább ebben hasonlítanak. Viszont így hogy említetettétek nem lenne rossz ha Hinata is tanulna egy kicsit Tsunadetől. Hasznos is lenne,és nem mellékesen rá is férne. Plusz bármelyikük kordában tudná tartani.Persze ehhez kellő személyiség is kell. Ha Tsundae meg is halna.Akkor is minden téren marad "örököse". Kíváncsi vagyok mikor jön egy normális fél-trailer. Idővel Hinata is biztos kinövi ezt a Naruto-kunozást és komolyabb lesz, már most is tudta irányítani mikor Neji meghalt. Trailer meg szerintem csak a manga befejeztével lesz. Akkor lenne legalábbis célszerű a nagy hype miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #112 Dátum: 14 okt 23, 20:56:43 » |
|
Az már nincs is olyan messze.Öröm az ürömben. Hinata szépen lassan,de fejlődik ez igaz.Jó példa az jelenet "kezdésnek". Ahogy látom az infók még lassan jönnek,de már ennek a képnek is elképesztően nagy a Hype-ja. Na ha ez még videóként köszön vissza. Kár hogy semmi újat nem találok,max fan-madet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 14 okt 24, 07:17:12 » |
|
Srácok, ezt találtam: http://naruto.wikia.com/wiki/Thread:147396Most nem tudom, hogy örüljek-e ennek vagy sírjak, hogy megint lesz egy új movie villain. Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy hol a francban bújkált ez a krapek a Mugen Tsukuyomi ideje alatt! Valamint minek kell neki Hanabi, Hinata húga? Bár nem tudom, mennyire lehet hitelesen venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
girlofdarkness
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #115 Dátum: 14 okt 24, 09:05:50 » |
|
Kíváncsi lennék honnan szalajtották az új gazfickót és hol bujkált eddig... Amúgy Hanabi mire kell neki? nem szerepelt eddig valami sokat meg azon kívül hogy Hyuuga nem sok minden van róla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #116 Dátum: 14 okt 24, 09:11:22 » |
|
Olvastam valamelyik fórumon, hogy lehet ő lesz Hamura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #117 Dátum: 14 okt 24, 09:40:39 » |
|
Olvastam valamelyik fórumon, hogy lehet ő lesz Hamura.
Inkább az ő ükükükükunokája Lehet egy leányrablással próbál majd elégtételt venni az eddig Hagoro-utódok dominálta történet miatt. Lehet az lesz a nagy terv, hogy nyélbe csap a Hyuga klán egyik legerősebb lánytagjával egy gyors esküvőt és akkor majd megváltja a világot / újat teremt/ megbosszulja Hamurát. (tegyük fel, hogy nem önszántából vonult háttérbe)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 24, 09:46:15 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 14 okt 24, 13:47:34 » |
|
Itt a hivatalos leírás képekkel. http://www.saiyanisland.com/2014/10/the-last-naruto-the-movie-mysterious-character-more-plot-info-sasukes-outfit/Naruto Wikián nem kéne híreket olvasni mert nem mindig hivatalos híreket tesznek ki. Egyébként most már kezd értelmet nyerni ez az "Az Első Szerelem" a borítón lehet hogy ez az új Hyuuga gyerek feleséget keres. Egyébként pont olyan mint Hamura csak rövid hajjal. tuti valami leszármazott mert még a ruhája is tök olyan. Sergei: Neked semmi se jó? Egyébként a mozinak még mindig semmi köze a mangához. Dragon Ball is ezer éve vége erre megjelentek az Istenek. Valamiről szólnia kell a filmnek annyi meg nem elég hogy hirtelen leesik a Hold az égből. ^^' Ráadásul miből gondolod hogy rá nem hatott a MT? Meg egyáltalán minek kellett volna megjelennie? Már Kaguyánál is sírtál hogy minek kellett behozni most meg ezt a srácot hiányolod. Rajtad aztán ki lehet igazodni. Ami fontosabb Megmutatták Sasuke teljes külsejét. na azon kell sírva röhögni. És nem azért mert Chibiket csináltak belőlük. Mint valami lepukkant csöves Arab.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #119 Dátum: 14 okt 24, 14:02:07 » |
|
Első ránézésre ez az új karakter egy Hyuuga. (Amúgy itt egy jobb kép) http://images.saiyanisland.com/data/607/The-Last-Naruto-the-Movie-Mystery-Character.jpgSzóval úgy fest ez a sztori valahogy Hamurához fog kötődni. Érdekes. Ezt már csak azért mondom, mert a sztori Rikudo-s részét mát letudtuk, viszont Hamiról még semmi infónk nincs és ez az új karakter egész véletlenül egy Hyuuga, akik ugye Hami leszármazottjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|