24 nov 13, 07:20:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 236330 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!

« Válasz #105 Dátum: 14 okt 23, 17:13:00 »

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10301368_305919492943663_4619382787486149915_n.jpg?oh=6d743013d0b562001ffa58f5aaf0794e&oe=54ED9BD9&__gda__=1421467472_ac747823f4820ceb113547cacb665127

Ezt most találtam elég érdekes  Gondolkozik
Naplózva

Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D

http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #106 Dátum: 14 okt 23, 17:24:25 »

Uhh, ez nagyon durva.Ez tuti nem lehet véletlen egybeesés! illuminati confirmed.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #107 Dátum: 14 okt 23, 17:31:42 »

Uhh, ez nagyon durva.Ez tuti nem lehet véletlen egybeesés! illuminati confirmed.

Még jó hogy a többi csajnak is hasonló az öltözete. Nevet Japánok amúgy is hasonlóan öltözködnek. De lehet hogy az Illuminait az.  ikszdé
Egyébként mondok jobbat. Tsunade öltözete is pont ilyen sőt még színben is megegyezik. Sakura ruhája is azért hasonló mert Tsunade stílusát követi. Lehet hogy Tsunade tanított Hinatának is valamit és adott neki új rucit. Akkor viszont Isten irgalmazzon Narutonak. Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #108 Dátum: 14 okt 23, 18:47:17 »

Lehet azért van Hinatán ilyen ruci, mert mivel Tsunadéhoz hasonlóan ő is elég "erős" mellben, és más öltözet nem lenne képes kellő tartást ugyanakkor elegendő "mozgásszabadságot" biztosítani. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #109 Dátum: 14 okt 23, 19:10:31 »

Lehet azért van Hinatán ilyen ruci, mert mivel Tsunadéhoz hasonlóan ő is elég "erős" mellben, és más öltözet nem lenne képes kellő tartást ugyanakkor elegendő "mozgásszabadságot" biztosítani. ikszdé

Milyen igaz. Naruto jól kifogta. Nevet
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #110 Dátum: 14 okt 23, 19:51:59 »

Lényeg a praktikusság.
Ha másban nem is legalább ebben hasonlítanak.

Viszont így hogy említetettétek nem lenne rossz ha Hinata is tanulna egy kicsit Tsunadetől.
Hasznos is lenne,és nem mellékesen rá is férne.
Plusz bármelyikük kordában tudná tartani.Persze ehhez kellő személyiség is kell.

Ha Tsundae meg is halna.Akkor is minden téren marad "örököse". Nyelvesít

Kíváncsi vagyok mikor jön egy normális fél-trailer.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #111 Dátum: 14 okt 23, 19:59:18 »

Lényeg a praktikusság.
Ha másban nem is legalább ebben hasonlítanak.

Viszont így hogy említetettétek nem lenne rossz ha Hinata is tanulna egy kicsit Tsunadetől.
Hasznos is lenne,és nem mellékesen rá is férne.
Plusz bármelyikük kordában tudná tartani.Persze ehhez kellő személyiség is kell.

Ha Tsundae meg is halna.Akkor is minden téren marad "örököse". Nyelvesít

Kíváncsi vagyok mikor jön egy normális fél-trailer.

Idővel Hinata is biztos kinövi ezt a Naruto-kunozást és komolyabb lesz, már most is tudta irányítani mikor Neji meghalt.

Trailer meg szerintem csak a manga befejeztével lesz. Akkor lenne legalábbis célszerű a nagy hype miatt. Nevet
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #112 Dátum: 14 okt 23, 20:56:43 »

Az már nincs is olyan messze.Öröm az ürömben.

Hinata szépen lassan,de fejlődik ez igaz.Jó példa az jelenet "kezdésnek".

Ahogy látom az infók még lassan jönnek,de már ennek a képnek is elképesztően nagy a Hype-ja.
Na ha ez még videóként köszön vissza. smirksweat

Kár hogy semmi újat nem találok,max fan-madet.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #113 Dátum: 14 okt 23, 22:42:40 »

Mai fejezet vagy inkább jövőheti megadja a választ mért lett Naruto keze teljesen fáslis... Nem csak keze hanem a karja is.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/1602136_10152687535843046_1427732484393470105_o.jpg
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #114 Dátum: 14 okt 24, 07:17:12 »

Srácok, ezt találtam:

http://naruto.wikia.com/wiki/Thread:147396

Most nem tudom, hogy örüljek-e ennek vagy sírjak, hogy megint lesz egy új movie villain. Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy hol a francban bújkált ez a krapek a Mugen Tsukuyomi ideje alatt! Valamint minek kell neki Hanabi, Hinata húga? Bár nem tudom, mennyire lehet hitelesen venni.
Naplózva
girlofdarkness
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #115 Dátum: 14 okt 24, 09:05:50 »

Kíváncsi lennék honnan szalajtották az új gazfickót és hol bujkált eddig...  Gondolkozik Amúgy Hanabi mire kell neki? nem szerepelt eddig valami sokat meg azon kívül hogy Hyuuga nem sok minden van róla...
Naplózva
Oswald
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #116 Dátum: 14 okt 24, 09:11:22 »

Olvastam valamelyik fórumon, hogy lehet ő lesz Hamura.
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #117 Dátum: 14 okt 24, 09:40:39 »

Olvastam valamelyik fórumon, hogy lehet ő lesz Hamura.

Inkább az ő ükükükükunokája Nevet
Lehet egy leányrablással próbál majd elégtételt venni az eddig Hagoro-utódok dominálta történet miatt.  Nevet
Lehet az lesz a nagy terv, hogy nyélbe csap a Hyuga klán egyik legerősebb lánytagjával egy gyors esküvőt és akkor majd megváltja a világot / újat teremt/ megbosszulja Hamurát. (tegyük fel, hogy nem önszántából vonult háttérbe)
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 24, 09:46:15 írta Senkisem17 » Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #118 Dátum: 14 okt 24, 13:47:34 »

Itt a hivatalos leírás képekkel. http://www.saiyanisland.com/2014/10/the-last-naruto-the-movie-mysterious-character-more-plot-info-sasukes-outfit/

Naruto Wikián nem kéne híreket olvasni mert nem mindig hivatalos híreket tesznek ki.

Egyébként most már kezd értelmet nyerni ez az "Az Első Szerelem" a borítón lehet hogy ez az új Hyuuga gyerek feleséget keres. Nevet
Egyébként pont olyan mint Hamura csak rövid hajjal. tuti valami leszármazott mert még a ruhája is tök olyan.

Sergei: Neked semmi se jó? Nevet Egyébként a mozinak még mindig semmi köze a mangához. Dragon Ball is ezer éve vége erre megjelentek az Istenek. Valamiről szólnia kell a filmnek annyi meg nem elég hogy hirtelen leesik a Hold az égből. ^^' Ráadásul miből gondolod hogy rá nem hatott a MT? Meg egyáltalán minek kellett volna megjelennie? Már Kaguyánál is sírtál hogy minek kellett behozni most meg ezt a srácot hiányolod. Rajtad aztán ki lehet igazodni. Nevet

Ami fontosabb Megmutatták Sasuke teljes külsejét. na azon kell sírva röhögni. És nem azért mert Chibiket csináltak belőlük. Nevet
Mint valami lepukkant csöves Arab. Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #119 Dátum: 14 okt 24, 14:02:07 »

Első ránézésre ez az új karakter egy Hyuuga.

(Amúgy itt egy jobb kép)
http://images.saiyanisland.com/data/607/The-Last-Naruto-the-Movie-Mystery-Character.jpg

Szóval úgy fest ez a sztori valahogy Hamurához fog kötődni. Érdekes. Ezt már csak azért mondom, mert a sztori Rikudo-s részét mát letudtuk, viszont Hamiról még semmi infónk nincs és ez az új karakter egész véletlenül egy Hyuuga, akik ugye Hami leszármazottjai.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins