Nagyon fura helyzetben vagyok. Pletyka lettem, ÉN! pont én aki sose volt.
És nincs is alapja, de nagyon fura, mintha az oviban lennék komolyan, de az a vicces, hogy nem is érzékelem, mert ilyen susmuss megy, csak mástól hallottam, hogy az lettem. Ugyanis a sulimban, van egy srác, akive jóban vagyok, ő is HÖK-ös és persze a hök-ben megy a pletyka, mert hülye gyerek mind. Szóval van egy srác, akivel én tö jól össze barátkoztam, de Őt most jelenleg utálják, főleg, mert az elnöknek hülye érzelmi problémái vannak a sráccal kapcsoaltban és rajta-rajtunk vezeti le. Most meg mivel együtt láttak minket néha és mi kommunikálunk, az hiszik, hogy tutira együtt vagyunk. Viszont az a legérdekesebb, hogy velem mindenki ilyen kedvesen, meg cukin elbeszélget, meg alapjáraton egy csomó emberrel beszélgetek így bulikban úgy, hogy nem értem, de kurvárra irritál, hogy ilyennel foglalkoznak és mindenfélét találgatnak ki rólam.
Ezt meg ki kellett írnom magamból. Bár nem hiszem, hogy ez a téma itt.
Az elnök mondta, hogy pletyka lettem mikor nagyon mély beszélgetésbe keveredtünk.
Azt hiszem nem értette a határozottságot, mikor rákérdezetett, hogy együtt vagyunk-e a sráccal, én meg nevetve mondtam, hogy nem. Lehet én se hittem volna magamnak, de bármikor kérdeznek ilyet tőlem, nevetek. T_T
Viszont azt nem értem, hogy miért nem olyanról beszélnek aki szereti, ha pletyka, miért kell pont rólam mindenfélét kitalálni?