Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14235 Dátum: 15 ápr 21, 11:39:10 » |
|
A fórumos Nikkieről van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14236 Dátum: 15 ápr 21, 12:20:09 » |
|
Megtudtam hogy csufik a körmeim, mondjuk alapból se vagyok elègedett velük, de ha megnőnek szeretem őket, de ilyenkor suli közepèn, meg nyáron, akikor táboroztatok, csakkis èrme alakúak ès 1centes nagyságúak a 3 közèpső újamon. Mindig irigyeltem azokat akiknek alapból hosszú a körmük.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14237 Dátum: 15 ápr 21, 17:34:47 » |
|
Az asszony jó két éve lerúgta az egyik nagy lábkörmét, de ez kicsit sem tartott vissza attól, hogy meg... Igénytelen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14238 Dátum: 15 ápr 21, 17:53:54 » |
|
Mondjuk ennek azért nincs köze a témához, mert alapvetően nem egy lábujjköröm nélküli torzszülött.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14239 Dátum: 15 ápr 21, 18:08:23 » |
|
Nem tudom, hogy mi a téma, csak random beböffentettem valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14240 Dátum: 15 ápr 21, 18:26:56 » |
|
"..a műsor felfedte, hogy Affleck felmenői között rabszolgatartó földbirtokos is volt, a sztár pedig szerette volna ezt a nyilvánosság előtt titokban tartani. Afflecknek végül sikerült meggyőznie Henry Louis Gates professzort, a műsor házigazdáját, a kérdéses információ kimaradt a tavaly szeptemberi műsorból, de Gates felháborítónak tartotta az eljárást, és azóta a PBS kiállt mellette. Az ominózus levelekben Gates kifejti, hogy ebben a műsorban öt vendégekből nagyjából négynek vannak rabszolgatartó gyökerei, de eddig még senki sem folyamodott cenzúrához. Ezek szerint Batmannek sikerült." Dózsa testvérének a leszármazottja vagyok. Az angol királynő szép szép apja az én ősöm is, de most először irigylem egy amerikai családfáját. Ez azért nagyon badass. És még szégyelli is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14241 Dátum: 15 ápr 21, 18:30:24 » |
|
Ne légy rasszista! Nekem Sobri Jóska volt az ősöm állítólag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14242 Dátum: 15 ápr 21, 18:39:23 » |
|
Bennem van némi starspawn vér. Mondjuk az az ősöm nem tudom, hogy miként párosodott egy emberrel, de biztos perverz starspawn volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14243 Dátum: 15 ápr 21, 18:42:33 » |
|
Ez valami Lovecraftos dolog? Olyan jókat mondtak Lovecraftról és annyira akartam szeretni, de akárhányszor elkezdtem unalmas volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14244 Dátum: 15 ápr 21, 18:46:26 » |
|
Ja, a starspawn a "pici" Cthulhu. Persze azok is legalább t-rex méretűek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14245 Dátum: 15 ápr 21, 19:16:01 » |
|
Nekem St. Mihály az ükapám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14246 Dátum: 15 ápr 21, 20:07:41 » |
|
Eddig még úgy volt hogy lothar freiherr von richthofen : ((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14247 Dátum: 15 ápr 21, 20:25:41 » |
|
Ő a dédapám volt. Misi eggyel korábbi nemzedékkel kufircolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14248 Dátum: 15 ápr 21, 20:26:40 » |
|
Syzy: én nem vagyok ügyvéd Gdat: de! saphira biológus, néha orvos szövegkörnyezet dönti el te pedig ügyvéd ezek tények Syzy: megdönthetetlen vélelem szól mellette 21:13 Gdat: jaja Syzy: lassan megkéne jönni az új személyinek Gdat: az ügyvédség vélelme Syzy: az már menő lesz mindenki ügyvéd a saját dolgaiban Gdat: nem. aki jogi egyetemet végzet, arra vonatkozik az ügyvédség vélelme és bizonyítania kell papírokkal és két tanúval hogy nem ügyvéd Syzy: tanú csak cselekvőképes személy lehet és nem bölcsész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14249 Dátum: 15 ápr 21, 20:31:17 » |
|
A bölcsészek nem emberek. Ez nem kizáró ok?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|