gman
|
|
« Válasz #13545 Dátum: 15 márc 19, 19:33:55 » |
|
Tudtok répás-csirkeszárnyas recepteket? Valami gőte írta hogy a két legjobb, amit adhatunk a gyerekünknek a gyökerek és a szárnyak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13546 Dátum: 15 márc 19, 20:01:36 » |
|
Akkor már csak szárnyakat kell szerezned neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #13547 Dátum: 15 márc 19, 21:46:16 » |
|
Tanítsd meg a gyökereket repülni, vagy áss el egy csirkét és locsold amíg gyökeret nem ereszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13548 Dátum: 15 márc 19, 22:38:05 » |
|
http://9gag.com/gag/aKPEA5OCsak szerintem visszataszító, hogy ezeken röhögnek az emberek? Múltkor egy olyan gif volt fent, ahol a vonat tört rommá egy kocsit, ami beszorult a sorompó közé, és röhögtek rajta. Ezek a nagyon mulatságosnak hitt double kill és wasted kommentek a legundorítóbbak. Egyébként igen, tudom, nem halt meg egyik se, bár a barna hajú elég rosszul nézett ki a videó végén. De viccet csinálni más szerencsétlenségéből... főleg úgy, hogy még angol szó sincs a kárörömre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13549 Dátum: 15 márc 19, 23:37:03 » |
|
Én nem sajnálom Palit. Valaki magyarázza már meg, hogy putrilakóknak hogyan lehet ilyen telefonja? Miért nem meszelnek inkább? ------------------------- szerk; 2015.03.18. 21:59:30---------------------- Oké, eddig nagyon nem voltam képben az M1-es eseményekkel, de valaki most már elmagyarázná, mi történik itt? ---------------------------- szerk; 2015.03.18. 22:08:40----------------------- Még sosem kértem ennyi magyarázatot egy kommentben. ------------------ szerk; 2015.03.18. 22:09:30--------------------------------- Tíz másodpercet késik a fórumóra. Jó kis eset mi? Szegény kollegámat sajnálom, aki lelőtte, bár most elküldték szabira, remélem feldolgozza. Amúgy lesznek még fejlemények legyetek türelmesek
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13550 Dátum: 15 márc 19, 23:44:51 » |
|
Látom a 'Baltás' jelző meg a műsmiley nem jelezte elég egyértelműen az iróniát Komolyan ki kell írjam? Holnap napfogyatkozás, ne nézzetek bele ha nem akartok maradandó látáskárosodást, nem, a napszemcsi se véd meg. További jó estét a mélyen tisztelt közönségnek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13551 Dátum: 15 márc 20, 00:16:29 » |
|
De mostmár komolyan... Ez már kezd nem vicces lenni. https://www.youtube.com/watch?v=hufMO24yEiYSzegénynek még a nevét se tudják.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13552 Dátum: 15 márc 20, 09:54:18 » |
|
Nem tudom, mi ez az m1-es dolog, még nem volt lelkierőm végignézni Lol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13553 Dátum: 15 márc 20, 10:17:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13554 Dátum: 15 márc 20, 10:18:29 » |
|
Aki a napfogyatkozás után észlel valami testi elváltozást pl telekinézis,teleportálás,idő megállítás,repülés,levágja a lábát de az visszanő stb Szóljon és megoldjuk.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13556 Dátum: 15 márc 20, 12:00:15 » |
|
Direkt viccesen írtam. Index.... amit írnak osztani kell kettővel és kipótolni a hiányzó részekkel. Képzeljétek mától be vagyok biztosítva. Ha kitörik a nyakam akkor hozzámvágnak egy kis zs-t ha csak kicsit töröm ki kicsit, ha nagyon akkor sokat de inkább mind kihagynám ezeket. Szeretek egyben lenni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13557 Dátum: 15 márc 20, 12:39:12 » |
|
Mi a retek történt???? Nekem akkor is ő volt a kedvenc gyerekkori teknőcöm, még ha gman szerint nem is létezik ember, aki őt szerette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13558 Dátum: 15 márc 20, 12:46:39 » |
|
Borzalmas kép. Mi is imádtuk kiskorunkban a Tininindzsákat. Még vmi számítógépes játékunk is volt. De arra már nem emlékszem, hogy kinek ki volt a kedvence.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13559 Dátum: 15 márc 20, 13:18:39 » |
|
Tény hogy Donatello volt a leggagyibb a 4 közül. Leonardo túl mainstream, ezért Michelangelo a legmenőbb a nuncsaku miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|