Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13440 Dátum: 15 márc 13, 23:26:05 » |
|
Ez inkább téged jellemez, ha ez ugrik be. Én csak imádom a harcművészeteket. Ez olyan, mint amikor egy matematikus meglát egy problémát és meg kell oldja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13441 Dátum: 15 márc 13, 23:36:47 » |
|
Én csak imádom a harcművészeteket. Ez olyan, mint amikor egy matematikus meglát egy problémát és meg kell oldja.
Ismerős... Judoztam 3 évig, a taekwondo is vonzott, de a cselgáncs előhozta az öröklött fizikai betegségemet: 17 évesen porckopásom és ínszalaghúzódásom volt. Eltiltottak minden sporttól (biciklizni és futni sem mehetek). Ugyanígy, ha meglátok egy verekedést, akár a tv-ben, akár bárhol, "izzok", mint Naruto a Shippuudenben, mikor Obito ellen harcolt. Akkor kell egy boxzsák. Minimum.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13442 Dátum: 15 márc 13, 23:40:04 » |
|
Nem ez az első ilyen megnyilvánulásod, már bocs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13443 Dátum: 15 márc 13, 23:43:58 » |
|
Meg is értem. A judo gyönyörű sport. Négy évig csináltam. A thai box a kedvencem azért, de judo nélkül nem lenne meg ugyanaz a stabilitás és magabiztosság egy verekedésnél. Ninjutsuban úgy magyarázták egy, hogy van ami tűz elem, mint a thai box. Ott ütések és rúgások vannak, amik becsapódnak élesen. És van ami víz elem, mint például a judo, ahol ütések és rúgások nélkül a test struktúrájának gyengeségeit kihasználva kell a másikat a földre vinni és szinte erő nélkül, lágyan dolgozva.
Mind a kettőt ismerve, minden pillanatban meg kell találni melyik épp a tökéletesen alkalmazható. Ezek is még rengeteg részre vannak osztva.
Nem is értem amúgy, hogy ilyen gyönyörű rendszerekről, hogy tud az ember dühre asszociálni. Ez művészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13444 Dátum: 15 márc 14, 00:48:11 » |
|
Mondj akkor kérlek levegő és föld elemű küzdősportot harcművészetet is Tisztára beugrott az Avatár
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13445 Dátum: 15 márc 14, 01:25:23 » |
|
38,7 fokos lázzal nem tudok aludni... Nem ez az első ilyen megnyilvánulásod, már bocs. Ha ezt nekem írtad, akkor lassan már elmerokkantnak nézel. Sebaj, a Honvéd Kórházba max. elmegyek a pszichiátriai osztályra. -> Világ életemben tök pozitív voltam magammal. :'3 Meg is értem. A judo gyönyörű sport. Négy évig csináltam. A thai box a kedvencem azért, de judo nélkül nem lenne meg ugyanaz a stabilitás és magabiztosság egy verekedésnél. Ninjutsuban úgy magyarázták egy, hogy van ami tűz elem, mint a thai box. Ott ütések és rúgások vannak, amik becsapódnak élesen. És van ami víz elem, mint például a judo, ahol ütések és rúgások nélkül a test struktúrájának gyengeségeit kihasználva kell a másikat a földre vinni és szinte erő nélkül, lágyan dolgozva.
Mind a kettőt ismerve, minden pillanatban meg kell találni melyik épp a tökéletesen alkalmazható. Ezek is még rengeteg részre vannak osztva.
Nem is értem amúgy, hogy ilyen gyönyörű rendszerekről, hogy tud az ember dühre asszociálni. Ez művészet.
A düh nekem azért jelentkezett, mert a kedves szüleim csak azt fogadták el világ életemben, hogyha a legjobb voltam és már ez is felidegesített. A judoban, ha nem én nyertem a földharcban, kimentek a teremből és az edzés végén jött a szidás. Automatikusan azt nevelték belém (kedvenc kis operáns kondícionálással -> lásd: Skinner pingpongozó galambjai kísérlet), hogy a düh egyenlő a győzelemmel és az jó. Amúgy meg hiányzik, mert 4 év elteltével felfogtam ép ésszel azt, amit Te írtál, hogy ez bizony művészet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 14, 01:28:34 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13446 Dátum: 15 márc 14, 01:55:51 » |
|
Sabaku, nem neked írtam, csak Gdattal piszkálódom. Most esett le, hogy nem hívhatlak így, mert akkor már két Sabaku lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 14, 01:59:49 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13447 Dátum: 15 márc 14, 02:27:03 » |
|
A fene, pedig egész frappánsan elterveztem, hogy mit is mondok a biztonsági őröknek a járvány miatti tilalomra: "Jó napot! Nincs beutalóm, DE a pszichiátriai osztályra jöttem. " Óó, Te is szereted mások vérét szívni? *.* No, akkor én legyek csak Temari vagy Temi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 14, 02:28:20 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13448 Dátum: 15 márc 14, 11:26:01 » |
|
Itt mindenki szereti a másik vérét szívni. Épp ezért, én Marinak foglak hívni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13449 Dátum: 15 márc 14, 12:26:14 » |
|
Jejj! Végre, úgy hiányzott valami becenív! Anno talán Cart' volt oly' cukorborsó és hívott fórumtalikon TeMáriának. De nem vagyok benne biztos. ._. Taníccsátok, másztörök! A párom úgyis 0-24-ig szívja a vérem, és ha feldobom neki a labdát, alaposan pofán vág vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13450 Dátum: 15 márc 14, 17:15:00 » |
|
Huuu de nagy bajok lesznek ma.
Tegnap berúgtunk mint az állat, reggel ráittunk aztán döglöttem 4 órát és arra kelek, hogy kész a hajtóvadász...
Nem akarom ezt =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13451 Dátum: 15 márc 15, 03:12:40 » |
|
Azt hiszem, megérdemled, Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13452 Dátum: 15 márc 15, 11:28:30 » |
|
Az mi manifesztációja a fidesz média véleményhatalmi gépezetnek, hogy halkabbra akarom venni a távirányítóval az orbán beszédet erre hangosabbra veszi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13453 Dátum: 15 márc 15, 12:59:05 » |
|
Az amcsik hihetetlen gyökerek. Ment egy vita, hogy Budapestet s-sel vagy sz-szel kell-e ejteni. Beírta egy csomó magyar, hogy "én magyar vagyok, és s-sel kell", és amerikánus barátaink akkor is kioktattak mindenkit, hogy "bocs, rosszul tudjátok, nekem vannak magyar barátaim, és ők mondták, hogy kell helyesen ejteni".
Facepalm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13454 Dátum: 15 márc 15, 13:48:42 » |
|
Szerintetek mi a helyzet Putyinnal, mert sok baromságot lehet olvasni mostanában. A leghihetőbb még mindig hogy influenzás
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|