Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13425 Dátum: 15 márc 13, 15:24:06 » |
|
Mert a zsidók így manipulálnak Saphira! Tele van a youtube is ezzel kapcsolatos elméletekkel. De közlöm akkor, hogy viccelek, mielőtt komolyan veszed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13426 Dátum: 15 márc 13, 15:25:44 » |
|
A zsidók nincsenek rám hatással, mert ahol szeretet van, ott remény és jövő van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13427 Dátum: 15 márc 13, 15:36:00 » |
|
Testhez álló lenne, gman? Fájó pont ez. Megtaláltam a legjobb d&d kasztot. A srtici. Egyik képessége a bitch slap, meglepően erős támadás és poén fantasy szituációkban elképzelni. Pl: A vámpírnő épp az áldozata vérét issza, mikor megérkezik a strici, leb*sz neki egy hatalmas pofont és ráordít, hogy "ne a vérét szopjad, úgy nem termeled a k*rva pénzem!" De sárkányt is vicces lehet felpofozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13428 Dátum: 15 márc 13, 18:34:31 » |
|
Ezzel a sok hülyeséggel folyton befagyasztod a témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13429 Dátum: 15 márc 13, 18:35:50 » |
|
Nem hiszem el, hogy még senki sem dicsérte meg a hörcsögsegget, pedig ennél aranyosabb dolog nem létezik a földön.
Besírtam. Nagyon cukiii! (Bár én most a hordótestű macskámtól halok be... Sok kicica lesz. ) Hol láttad ezt a képet? De a cica vs. törpehöri a legjobb. Ha érdekel, akkor megkeresem, hogy mennyire félt a macska a hörcsögtől. Valakinek valami jó tipp hőemelkedésre, ízületi fájdalomra, hasfájásra és hányingerre? (Az Advil-Daedalon kombó pipa, a fél napot átaludtam és ugyanolyan rosszul vagyok.) Ezt láttátok már? Robert Downey Jr. *Lefagyasztott Duma topic... x.x*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 13, 19:06:07 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13430 Dátum: 15 márc 13, 19:16:20 » |
|
A legjobb módszer, ha alszol még többet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13431 Dátum: 15 márc 13, 19:23:57 » |
|
Á CrazyCat, de jó, hogy előkerültél. Írd már le könyvek topicba, hogy elkezdted e végül az Idő kerekét, és ha igen, akkor hol jársz, meg hogy tetszik. Saphi is olvassa már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13432 Dátum: 15 márc 13, 19:41:06 » |
|
Írtam, pontosabban magyarázkodtam egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13434 Dátum: 15 márc 13, 21:52:14 » |
|
Nem tudom miben van ez, de ha én megpofozok valakit és visszapofoznak akkor nem nekem áll feljebb. Feltéve, hogy az illető megérdemelte-e vagy sem. (Utóbbi esetben áll fenn az előbb említett dolog)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13435 Dátum: 15 márc 13, 22:29:40 » |
|
Abba belegondoltatok, hogy Majka 29 milliós nézettséget elért száma egy önellentmondással kezdődik? ,,Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem." Ha szűk, akkor pont, hogy kitölti az egészet. Hogy keresi akkor a helyét? Ha tág lenne, akkor kereshetné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13436 Dátum: 15 márc 13, 22:40:05 » |
|
A "white knight"-ot is lecsaptam volna a srác helyében. Mit keménykedik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13437 Dátum: 15 márc 13, 22:43:10 » |
|
Légyszíves ne tegyetek be ilyen videókat, mert ha verekedést látok elkezdek azon gondolkodni én mit csinálnék a helyében, elkezd dobogni a szívem és addig nem nyugszom, míg le nem futtatom legalább a fejemben, de jó esetben a levegőben saját mozgással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13438 Dátum: 15 márc 13, 22:49:05 » |
|
Elég tramutaziáltnak tűnsz ez alapján, biztos molesztáltak gyerekkorodban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13439 Dátum: 15 márc 13, 22:49:43 » |
|
Légyszíves ne tegyetek be ilyen videókat, mert ha verekedést látok elkezdek azon gondolkodni én mit csinálnék a helyében, elkezd dobogni a szívem és addig nem nyugszom, míg le nem futtatom legalább a fejemben, de jó esetben a levegőben saját mozgással.
Gyakorolj emberméretű szalbazsákon, mint kiskorodban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|