Shiro
|
|
« Válasz #13395 Dátum: 15 márc 12, 14:59:55 » |
|
A harmadik kedvenc: "(...) Tikláb a tálba, lúdláb a tálba (...)"Mit jelent?! A választ a szakács könyvben keresd a leveseknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13396 Dátum: 15 márc 12, 15:01:27 » |
|
Köszi. Pont erre nem gondoltam... Akkor a szakács párom biztosan tudni fogja. (Remélem.)
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13397 Dátum: 15 márc 12, 15:11:14 » |
|
Már megadtam a választ amúgy. Egy óra múlva tudnom kéne 200 minimumkérdés-választ, és kedvem sincs elkezdeni. Erős a dilemma, bemenjek-e egyáltalán zh-t írni. De ha nem megyek, akkor meg felesleges volt megtanulni egy csomó előadást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13398 Dátum: 15 márc 12, 15:26:04 » |
|
Ha bemész, az biztos nem ront az esélyeiden. Egy próbát megér alapon is meg lehet írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13399 Dátum: 15 márc 12, 15:28:52 » |
|
Aa, kész vagyok, ne haragudj, felidegesítettem magamat a notebookkal és ezért nem figyeltem oda. Rájöttem, hogy el is olvastam, csak nem fogtam fel. Vakarom a fejem, mert én is így voltam tegnap, mint Te... Nem mentem be matek tantárgyped.re, mert sok... De az előadások pipálva voltak... Viszont kellett volna hozzátanulni vagy 80 oldalt. Majdddd 1 hónap múlva, ha megint lesz suli. De van pót ZH is, nem? Mert akkor szerintem próba-cseresznye. Telefonon nem épp a kedvencem a pötyögésss...
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13400 Dátum: 15 márc 12, 15:31:01 » |
|
Nincs pót-Zh, szigorlat lesz év végén, és a Zh-eredményekkel a szigorlat beugrót (írásbeli) lehet kiváltani. Amitől igazából nem tartok, a klinikai kémia szigorlat beugrótól sokkal inkább, mert ott egy pontot sem lehet veszíteni (!). Annak a Zh-ja meg hétfőn lesz, és naná, hogy még sehogy sem állok vele a mikró miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #13401 Dátum: 15 márc 12, 15:34:26 » |
|
Azt a mindenit, mint az én első vizsgás tárgyam beugrója, tiszta olyan érzésem van abból, amit leírtál.... De a Tiéd még így is húzósabb... Ha most esetleg mégsem mész be, akkor mi lesz? Szigorlatozni voltál már, vagy ez lesz az első? Rám kettő vár a tavaszi szemeszter végén, de engem kikészít, mert ezekből érettségiztem, ugyanezek voltak a témák és nem kaptam meg értük a kreditet, hiszen az közoktatás volt, emmeg fősuli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13402 Dátum: 15 márc 12, 18:40:58 » |
|
#napiszar Valami rusnya fejű "gangeszparti magyar" megosztott egy képet magáról, és odaírta mellé azt, hogy "a romanok jokepuek es baszosak ". Na most én azt nem tudom, hogy ki ez az illető, és mit jelent az, hogy valaki "baszos", de a lényeg az, hogy ezt a szemetet megosztották az Ultras Liberi nevű, fociultrákat tömörítő oldalon is. És innentől a kommentek a kép alatt nagyon szórakoztatóvá váltak. Vigyázat, a linkre csak saját felelősségre kattintsatok, mert a kép látványa maradandó károsodást okozhat a minimális szépérzékkel még rendelkező emberek számára: https://www.facebook.com/MR.MISSH90/photos/a.765146413549736.1073741827.128938803837170/896121170452259/?type=1&theater
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13403 Dátum: 15 márc 12, 18:47:41 » |
|
A Facebook és a modern technika szépségei.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 12, 18:49:41 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13404 Dátum: 15 márc 12, 19:34:58 » |
|
Andii Bálint Mit vagytok érte úgy oda? Jó pasi.. az igaz.. jó a zenéje is.. de lányok.. ti, mint a 12 évesek szerelmesek vagytok.. kell nektek.. mikor őt nem is ismeri legtöbbünk ..csak annyit láttok amit a fb-on megmutat tiszteletem csajok fel kéne nőni Én ezen a kommenten akadtam meg. Ez valami zenész, és van bárki, aki meghallgatja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13405 Dátum: 15 márc 12, 19:43:05 » |
|
Végülis minden kornak meg van a maga kedvelt kissé a környezeténél melegebb előadója, szóval ez már egy jó ideje természetes. Csak ez így ebben az oláhcigányos változatban különösen gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13406 Dátum: 15 márc 12, 19:45:06 » |
|
Ezek a strength and faith és hasonló szövegek cizellált betűkkel való leírása tetkó esetében annyira gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13407 Dátum: 15 márc 12, 21:35:50 » |
|
Látszik, hogy a sok prolinak a hülye angol szavas tetoválások kellenek.
Ezért tart itt ez az ország.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13408 Dátum: 15 márc 13, 02:04:37 » |
|
Végülis minden kornak meg van a maga kedvelt kissé a környezeténél melegebb előadója, szóval ez már egy jó ideje természetes. Csak ez így ebben az oláhcigányos változatban különösen gáz. Miért? Mármint tényleg érdekel miért gondolod ezt így. (Mert az Ultras Liberi erősen szélsőjobbos fociultráinak nem nagyon kell indok, szóval őket "megértem".)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13409 Dátum: 15 márc 13, 13:27:55 » |
|
Miért? Mármint tényleg érdekel miért gondolod ezt így. (Mert az Ultras Liberi erősen szélsőjobbos fociultráinak nem nagyon kell indok, szóval őket "megértem".)
Ha szerinted nem gáz, hogy egy énekes, akinek elvileg több rajongója is van, úgy nyilvánul meg közösségi fórumokon, hogy a "romanok jokepuek es baszosak", akkor te vagy a légnemű. https://www.facebook.com/video.php?v=777814135630305&set=vb.305174699560920&type=2&theaterFiúk, 50-es karokkal, szóljatok, ha eljutottak erre a szintre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|