24 nov 16, 22:14:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 856 857 [858] 859 860 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2370216 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12855 Dátum: 15 feb 15, 22:27:43 »

Kérlek, ne írj ilyeneket, nem lenne szerencsés ebben a topicban, ha hirtelen megharagudnék rád.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12856 Dátum: 15 feb 15, 22:29:59 »

Ez a topic már Lew és bandája fennhatósága alatt áll. Faceg

Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12857 Dátum: 15 feb 15, 22:30:23 »

Értettem és elnézésedet kérem. Mosolyog
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12858 Dátum: 15 feb 15, 22:31:14 »

Ezt te sem gondolod komolyan, coelho. Egyél inkább egy kis kínait.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12859 Dátum: 15 feb 15, 22:32:10 »

Á, nem akarok gyomorrákot.  Szomorú
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12860 Dátum: 15 feb 15, 22:37:24 »

Plot twist: én rá gondoltam.

Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12861 Dátum: 15 feb 15, 22:39:49 »

Akkor már inkább őt. Nevet (vagy ő engem)

« Utoljára szerkesztve: 15 feb 15, 22:41:18 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12862 Dátum: 15 feb 15, 22:46:19 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FUgw3AFTk3o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FUgw3AFTk3o</a>

Ha ilyeneket néztek, nem kezd el fájni ok nélkül a lábatok? ikszdé

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NdgEEzvVRQk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NdgEEzvVRQk</a>

Annyira arrogánsak az emberek. Mindenki ítélkezik ezek felett, mondván, hogy megrekedtek a múltban, de az nem baj, hogy nyugaton már szinte mindenki dinnyemelleket, óriás műanyag szájakat, seggfeltöltést, herevasalást, nemváltó műtéteket meg álfaszt csináltat magának. Több kultúrát látok a hosszú nyakú nőkben, mint Conchita Wurstban, mégis az  kultúrájuk a szar, az elítélendő, és ők az elmebetegek. Nagyon meghasonlott társadalom a miénk, és egyre inkább undorodom tőle.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 15, 23:08:28 írta Saphira » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12863 Dátum: 15 feb 15, 23:43:38 »

A gond szerintem ott van, hogy feltételezed, hogy vannak széles körben elfogadott erkölcsi normák, vagy úgy általában társadalom. Mármint klasszikus értelemben vett társadalom. Hiszen mindenfajta társadalmi rend megszünt vagy megszünni látszik. Túl gyors a változás, már régóta nem emberöltőkről beszélünk, hanem generációkról, de sajnos ez sem elég rövid időtartam. Gyakorlatilag amint kijön egy technikai újdonság úgy változik az erkölcsi norma, ez max. heteket jelent. S akkor még nem beszéltünk a hétköznapi következményekről, hogy a szakmádnál maradjunk, valamilyen technikai vívmány rövid vagy hosszútávú hatása, mellékhatása az emberi testre, egészségre. Példának okáért ott a rák.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12864 Dátum: 15 feb 16, 00:00:06 »

Nem feltételezem. Pont az a bajom, hogy nincs. Pont most elég mélyen belemélyedtem ebbe a témába, talán azért idegesít ennyire. Nem is csak azzal van a gond, hogy túl intenzív a változás, hanem azzal is, hogy nincs egyén fölötti felsőbbrendű érték, emiatt atomizálódik a társadalom, mindenki csak önmagával foglalkozik, eluralkodott a nárcisztikus individualizmus, társadalmi értékekről nem beszélhetünk, az egyetlen egyéni érték meg az élvezetek halmozása meg a fogyasztás.

Szóval egyetértek, minden társadalmi rend megszűnt, de azért még vagyunk olyan arrogánsak és ignoránsak, hogy beszóljunk másoknak, akik nem felelnek meg a mi értékrendszerünknek: az egyén istenítésének, az élet szenvedélyének, sőt mondhatnánk, hogy a rendezetlenség és az üresség értékrendszerének.

Eszembe jutott, hogy kéne nyitni egy gyógynövényboltot. Mondom, megnézem, van-e gyógynövényes óra, fel lehet-e venni. Van egy tradicionális fitofarmakológia, pont szerdán 12-14, beférne az órarendembe, pont 23:59-ig lehet felvenni. Mintha Isteni sugallat lett volna. Végül nem vettem fel, mert csak 15 hallgató jelentkezett, egyik sem az évfolyamról, ami gyanúra ad okot. ikszdé
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #12865 Dátum: 15 feb 16, 00:16:49 »

Ezt te sem gondolod komolyan, coelho.

Pedig igaza van.

A jól elkészített, nem moslék alapanyagokból álló kínai kajával szerintem nincs semmi gond.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12866 Dátum: 15 feb 16, 00:45:46 »

https://www.youtube.com/watch?v=7iSaRzjxL3E#t=1505

A messzi nyugaton már szinte valami egzotikumnak tartják, ha valakinek van kertje... komolyan, olyan hihetetlen ez, hogy híres-neves oldalaknak, meg emberek százainak kell kertészkedő emberek videóit meg képeit megosztani. Nekem ez olyan furcsa. Szomorú

Bár bevallom, ha 20 évvel később születek, már én sem élhettem volna át a tipikus falusi kertészkedő-állattartó-gyümölcsoltó-szüretelő-gombászó-erdész gyerekkort. Szomorú

http://www.vajma.info/cikk/anyanyelvunk/106/Az-angol-mint-Magyarorszag-hivatalos-nyelve.html

Ah, tuti idióták.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 16, 01:02:59 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12867 Dátum: 15 feb 16, 11:09:28 »

Erről a képről nekem gman ugrik be legelőször.
Nincs szemüvegem, a hajam rövid, de dús és hiánytalan, nem vagyok tele pattanással és úgy általában aranyosabb fejem van, amúgy stimmel.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12868 Dátum: 15 feb 16, 14:29:12 »

Annyira ritka madár manapság az értékelhető tartalom az interneten, hogy egészen meglepődök, ha ilyesmit látok. Ezért ezt most megosztom veletek, bár senkit se fog érdekelni:

http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/08/05/pripjaty_a_varos_epitese

És még a kommentek is értelmesek, azokat is elolvastam, és meglepett, hogy semmi összeveszés, semmi  nácizás/komcsizás/zsidózás/magyarozás/rasszistázás/akárkizés, meg úgy általában semmi politika se volt szinte benne. Pedig emiatt már sose olvasok kommenteket. ikszdé
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12869 Dátum: 15 feb 16, 14:36:47 »

Ha Saphi írta volna, elolvasnám.

Am farmolj már össze 14 hszt!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 856 857 [858] 859 860 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins