Nem akarok még 23 évesen is ide irkálni. Mert gáz, mert többet akarok az élettől. Már így is túl sok időt fecséreltem erre. Szerencsére nem vagyok veszett helyzetben, de azért ami sok, az sok. Itt fordulatnak kell jönnie.
LOL ez komoly?
Nem akarok bunkó módon reagálni erre, mert akkor azt a hamis önigazolást kapná meg, hogy mennyire különb másoknál.
Inkább azt mondom, hogy az a gáz, hogy 23 évesen ennyire meghatároz egy fórum. Mennyivel több az életed? Jó megérteném ha haverod lenne gman vagy micsudi és akkor leépítenéd őket kigyomlálnád az életedből, de egy fórumon? Úgy hangzik mintha saját frusztrációidat rávetítenéd a fórumra, elmondom kurvára nem fog megváltozni semmi attól hogy írsz ide vagy sem. A saját életeddel törődj, ott érj el többet ne egy informális fórumon.
Mármint ha még meg is érteném az álláspontod, akkor is gusztustalan dolog főleg 23 évesen drama queen-t játszani.
Így van akarj többet az élettől mert ez a kirohanás elég gáz volt 23 évesen.
Nem tudom de nekem pl: egy új munkahely, új környezet, új emberek az életemben, vagy a régiek leépítése vagy más városban letelepedés lenne az amire azt mondanám, hogy fordulatnak kell jönnie és többet akarok az élettől, nem egy kibaszott fórumra.
Megyek és megbeszélem TS-en Kazekagéval még ezt dolgot. (uhh basszus egy unalmas fórumos mém, na most mi lesz?)