24 nov 16, 16:32:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 837 838 [839] 840 841 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2369517 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12570 Dátum: 15 feb 03, 12:23:54 »

Olyan izomláz van a vállaimban két napja, hogy a tejes dobozt nem bírom megtartani huzamosabb ideig. Remélem mire elmúlik kétszer, akkor lesz a vállam. Kár, hogy a valóságba nincs arányban a fájdalom és az izom fejlődés:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12571 Dátum: 15 feb 03, 12:24:07 »

Főleg az ilyen Shaman King/Soul Eater/HxH-kategóriás dolgok után. Nevet
Elkezdted a HxH-t? Ügyes kislány. Nem is értem, miért hagytalak el.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12572 Dátum: 15 feb 03, 12:31:11 »

Azért, mert nem kezdtem el. Nevet  De mivel több olyan ember is abbe a kategóriába sorolta akinek van ízlése, gondoltam megelőlegezem neki ezt a helyet Nevet Code: Breakert kéne még a népnek olvasnia, meg Gintamát.

Én hagytalak el téged.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12573 Dátum: 15 feb 03, 12:35:45 »

Minden tiszteletem az íróé és név adomé, de HxH rajzolása felháborító és tűrhetetlen. Képtelen vagyok miatta elolvasni azt a mangát. Pedig tudom, hogy jó és el kéne, de azok a pálcika rajzok... tuti direkt csinálta. Biztos azt akarta, hogy kitegyék a jumpbólxD

Olyan jó látni egy összetört gyermeki lelket. Az igazság valóban fájdalmas.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 12:37:28 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12574 Dátum: 15 feb 03, 12:41:29 »

Ez a jelenlegi duma topic legnagyobb baja. Gusztustalan.
Ezért menekülnek el az újak ebből a témából. Jó lesz leszokni mások fikázásáról nagy divat lett mostanában.
Nos, szebben nem is lehetett volna fogalmazni. Fél éve követem a fórumot, tehát nem vagyok tisztában a régiekkel, sőt a mostaniakat sem ismerem, viszont néhány dolgot már észrevettem... Az, amit egyes emberek néha megengednek maguknak kicsit felháborító. Mikor látom, hogy beír egy "újonc", és egyesek rögtön jönnek az ehhez hasonló hozzászólásokkal, hogy "Háh, egy újonc...", "Észrevettétek, hogy egy újonc szól bele az "Istenek" beszélgetésébe?", stb... Bár a kedvencem még mindig az, hogy valaki kijelentette, hogy egy ilyen személy hozzászólását el sem olvassa. Lehet, hogy ezt Ti poénként élitek meg(ami szerintem felnőttként eléggé gyerekes), de ez közel sem az... Ez egyszerűen undorító. Tudjátok, vannak olyanok, akikről ezek lepattannak, mondván, kit érdekel az, hogy ki mit írogat... De sokaknak csupán ennyi elég ahhoz, hogy elköszönjenek teljesen a fórumtól.

A másik, hogy tényleg néha kicsit elvetitek a sulykot... Gondolok itt arra mikor például valamelyikőtök a francba elküldte Ayumit, és most még NAGYON szépen fogalmaztam. Furcsa módon ő nem újonc volt, még sem úgy bántatok vele, mint egy "Istennel"(ahogy nevezni szoktátok magatokat) kéne... Azt belátom, hogy nem lehet kellemes állandóan azt olvasni, hogy kinek milyen baja van, de ez alatt a fél év alatt kevesebbszer láttam, hogy ő siránkozott volna, mint mondjuk azt, hogy kinek milyen 50-es kar kell, mennyire elérhetetlenek a deák téri lányok, meg az ehhez hasonló teljesen ötletgazdag hozzászólásokat.

Azt már nem is említem, mikor egyszer hozzászóltam egy témához, kb. 4 ember rögtön azzal jött, hogy egyáltalán mit keresek itt... Miért is zavarunk ennyire? Erre szeretnék választ kapni! Mosolyog

Jó lenne, ha észrevennétek, hogy a fórum nem csak belőletek áll. Nem az lesz, amit Ti akartok, és nem fog mindenki hozzátok igazodni...

Azt persze hozzáteszem, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, viszont vannak egyesek, akik tényleg túllőttek néha a célon. Jobb lenne, ha ezen egy kicsit elgondolkoznátok...

Hozzáteszem, a Dumából nem egy emberrel váltottam már néhány PM-et, van akivel többet is, sőt Chakrával is e-mailt váltok már egy jó ideje... Furcsa, nekik még csak meg sem fordult a fejükben, hogy "Hoppá, ez itt egy újonc!"... Pedig 30, és 21000 hozzászólás között van egy kevés. Mosolyog
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12575 Dátum: 15 feb 03, 12:43:16 »

A mangával nem az a legnagyobb gond, hogy hülyén van rajzolva, hanem az, hogy a kedves alkotó csak akkor dolgozik, ha elfogy a pénze. Az az ember gyémántot szarik, milyen lenne az a manga, ha még törődne is vele?
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 12:45:36 írta gman » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12576 Dátum: 15 feb 03, 12:48:05 »

Aláírom. Tényleg volt, hogy fél év szünetet tartott, mert olyan kedve volt?
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12577 Dátum: 15 feb 03, 12:50:31 »

Nem a betegsége miatt tart folyton szüneteket?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12578 Dátum: 15 feb 03, 12:51:15 »

Az igazából két év volt, nem fél. Fél éves szünetet kb. minden 15 fejezet után tart. Nevet

Betegségre nehéz ilyet ráfogni, mert csinálhatná akkor havi rendszerrel is, mint Ookubo.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 12:53:34 írta gman » Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #12579 Dátum: 15 feb 03, 12:52:50 »

Azazel azért ezeket a dumákat nem gondolják véresen komolyan.  Mosolyog Ayumi másik eset, azt az én gyomrom se nagyon vette be, de az újoncoknak szóló oltások poénnak vannak szánva. Elhiszem, hogy nem úgy tűnik sokszor, de tényleg nem rossz szándék van mögötte.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12580 Dátum: 15 feb 03, 13:03:58 »

Az újoncos szöveg ("kitöltötted a tesztet?") egy fórumos poén, aki ezt véresen komolyan veszi, az tényleg lazítson egy kicsit. ikszdé Aki viccesen visszaszólt, vette a poént, azt egyből befogadta a közösség, pl. Luidzsyt (de azokat sem küldte el senki a fenébe, akik esetleg nem, max. írtak még párszor, aztán inaktívvá váltak).

Ilyenek mindenhol vannak, ha új közösségbe kerül az ember, lásd gimis vagy egyetemi gólyatáborok.

A durva Ayumis beszólások nekem sem tetszettek, páran elvetették a sulykot. A többség azért normálisan próbált neki tanácsokat adni, aztán amikor látta, hogy nem fogadja meg őket, akkor inkább ignorálta a negatív dolgait.

Idézet
kinek milyen 50-es kar kell, mennyire elérhetetlenek a deák téri lányok, meg az ehhez hasonló teljesen ötletgazdag hozzászólásokat.

Ezeknél ötletesebbeket egyelőre még nem talált ki senki, szóval amíg nincsenek új fórumos mémek, addig ezek időről-időre felbukkannak majd.  Nevet

http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8477.msg930045#msg930045
Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12581 Dátum: 15 feb 03, 13:04:23 »

Írtam, hogy lehet, hogy ez nektek poén, (bár személy szerint semmi vicceset sem találok benne), de ezt néhányan nem így élik meg... Tudod, azért van egy határ, amit nem kéne átlépni. Ha viccnek szánjátok, ha nem.

Gondolj csak bele... Sokaknak ahhoz sincs mersze, hogy írjon magáról bemutatkozásként 2 sort... Szerinted mit gondolhat egy ilyen személy, ha folyton ezeket az elutasító "poénokat" látja? Azt, hogy pápá.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12582 Dátum: 15 feb 03, 13:17:05 »

Parancsoljatok.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=9;sa=statPanel

21k hsz és nem írt a csevegőbe szinte semmit. Naruto témába 4-5k hsz. Durva. Lehet őt is fikázni. Persze saját felelősségre. Mivel barátom személyes sértésnek fogom venni.
A törpék tartsanak is össze! Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12583 Dátum: 15 feb 03, 13:21:04 »

Össze is tartunk. Ne aggódj, ha az oldal megszűnik is életem végéig tartani fogom a kapcsolatot azokkal, akik itt lettek a barátaim. Évente többször találkozunk és ez így is marad.
Egyébként, ha kiemelitek pirossal, hogy szar a helyesírásom, akkor se fog meghatni, mert bármennyire is meglepő nagyon jól tudom. Számtalanszor próbáltam megváltoztatni ezt nem sikerült és beletörődtem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a hibáimmal együtt szeretem magam és nem rejtegetem, mert, akkor fájna minden alkalommal mikor felemlegetik. Így viszont egyáltalán nem hat meg. Ohh és pozitívum, hogy ez a legjobb fogás, amit találsz rajtam.

Jah igen és, ha kékkel van a hszem rám nem vonatkozik a szabályzat.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 13:23:12 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12584 Dátum: 15 feb 03, 13:27:14 »

Az igazság, hogy ezt a tesztes dolgot talán egyetlen egyszer láttam, tehát nem is emlékeztem erre.

A viccelődéssel semmi gond sincs, míg normális határokon belül történik. Az szerintem senkit sem zavarna, viszont nézzétek csak meg... Hány "újonccal" találkoztok a dumában? Hát nem sokkal... Ennek valószínűleg oka van.

Igazából, ez még csak a kisebbik probléma. Látom, hogy írjátok, hogy az Ayumis dolog nem tetszett nektek, furcsa módon, mikor elküldték őt "melegebb" éghajlatra, akkor nemigen szólalt fel mellette senki sem. Egyedül Aes tiltotta le egy napra a Dumát, és annyiból le lett tudva az egész, hogy szóban figyelmeztette az illetőt, hogy hoppá, ez azért durva.

Én azt teljesen megértem, hogyha valaki nem hajlandó megfogadni néhány ember segítőkész tanácsát, és folytatja a sírást arról, hogy milyen rossz az élete, azzal az emberrel nem lehet mit tenni. Viszont ti ignorálhatjátok őt, és megvan oldva minden. Csupán 2 hónap alatt feltűnt Ayumi viselkedése, amire rá is kérdeztem valakitől, tehát elhiszem, hogy Nektek, kik több éve a fórum tagjai már idegesítő lehetett. De ez akkor sem ok arra, hogy úgy beszéljünk valakivel, mint egy ronggyal. Már nem tudom, hogy ki volt az illető, nem is nagyon érdekel. De azért tudjunk már emberi hangnemben beszélni egymással egy fórumon. Nem állatok vagyunk...
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 13:28:13 írta Azazel » Naplózva

Oldalak: 1 ... 837 838 [839] 840 841 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins