24 nov 16, 15:15:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2369321 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12555 Dátum: 15 feb 02, 22:15:13 »

Nem igazán tudom, mi történik. Annyi maradt meg, hogy voltak valami arcok, egy hosszú hajú gonosz pasi, és hogy Acnologia megölte Igneelt. Hogy innen hogy jutottunk el a mai fejezetig, ahol már nincs Fairy Tail és Lucy férfimagazin-fotózásokkal keresi a pénzét, azt már nem tudom.

Majd szóljon már valaki, ha szerepel Gerard vagy Zeref, köszi!
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 02, 22:15:58 írta Saphira » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12556 Dátum: 15 feb 02, 22:29:35 »

Zeref a Fairy Tail zeroban tűnt fel most.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12557 Dátum: 15 feb 02, 22:29:58 »

Mi a franc az a Fairy Tail zero? Linket. (Jó, nem olyan nehéz rákeresnem magamnak).
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12558 Dátum: 15 feb 02, 22:39:07 »

Átpörgettem a legutóbbi fejezetet, and what the actual duck? Mi a..? Miért..? Hogyan--? Azért nem hittem volna, hogy van mélység, ahová még süllyedhet ez a manga miután az a két gyökér megadta magát a szarrávert FT előtt Nevet

Meg eleve, milyen gáz már, ha egy csak folyamatos időugrásokkal bír fenntartani egy történetet. Az Avatar votl a zseniális, ahol szépan lassan változtak meg és nőttek fel a szereplők, nőtt meg a hajuk és satöbbi, anélkül, hogy ez észrevettük volna nézés közben Nevet És Avatar alatt természetesen az eredetire gondolok Aang-al, nem a béna Korrásra.

De a legfontosabb kérdésem: Ti ezt hogy az istenbe bírjátok még? Főleg az ilyen Shaman King/Soul Eater/HxH-kategóriás dolgok után. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12559 Dátum: 15 feb 02, 22:42:57 »

Ó, ez nagyon aranyos volt, köszi, Kaze.  Pirul

Hát igen, még Mavist is Zeref tanította. Csak azt nem értem, hogy mikor egy író ki tud találni normális dolgokat is, miért csak seggekre és mellekre pazarolja ideje nagy részét? Bár kinek a pap, kinek a papné.

Idézet
És Avatar alatt természetesen az eredetire gondolok Aang-al, nem a béna Korrásra.

Olyan idegesítő, hogy mindenhol a béna korrásat istenítik.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 02, 22:43:57 írta Saphira » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12560 Dátum: 15 feb 02, 23:10:38 »

Még mindig jobb mint hogy 3-5 évente fiatalítják/ felélesztik/rebootolják az ember kedvenc karaktereit, mert a kölykök nem tudnak azonosulni egy harmincas felnőtt hőssel.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12561 Dátum: 15 feb 03, 00:07:50 »

Majdnem 4000 hozzászólás teljes egészében a manga témákban. Erre szokták azt mondani, hogy durva.

Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12562 Dátum: 15 feb 03, 08:09:47 »

Nem is a duma topicokban farmol, mint egyesek  Nyelvesít
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12563 Dátum: 15 feb 03, 10:17:00 »

Jó, de azok milyenek voltak Nevet rini az az arc aki egy eleinte jó gondolatmenetet követve jut el valami orbitális baromsághoz mint végkövetkeztetés. A végén már ott tartottam, hogy ha véletlen egyetértett vele, gyorsan átgondoltam megint, hogy igazam van-e.

Meg a Korrásnak most azért is nagy a hypja, mert összehozták azzal a másik csajjal a végén. Mondjuk ez valószínűleg az egyetlen jó húzása volt az egész sorozatnak.

Bezzeg Saphirának nem szólsz be, ha Kazének szólít.  Durci
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12564 Dátum: 15 feb 03, 10:47:33 »

Remélem mikor átgondolod rájössz, hogy nincs igazad. Bár ha így lenne nem írnál mindig baromságot:D. Nem tudom mit képzelsz magadról. Gyerek vagy azt úgy beszélsz mint, ha legalább 80 év tapasztalat szólna belőled.
Jah igen és más fórumozó sértegetése, mivel jár? Ide küldjem Chakrát és megkérdezzük mi legyen sanyarú sorsod?
Nem undorodtok magatoktól amúgy? Ha magatokkal foglalkoznátok ennyit nem lennétek ilyen megvetni való emberek. Ez a jelenlegi duma topic legnagyobb baja. Gusztustalan.
Ezért menekülnek el az újak ebből a témából. Jó lesz leszokni mások fikázásáról nagy divat lett mostanában.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 11:02:03 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12565 Dátum: 15 feb 03, 10:55:54 »

Szerintem a Korrás sem volt annyira rossz, csak nem volt ugyanaz, mint az eredeti. Bár a környezetet megváltoztatták, a minőségcsökkenés szerintem főleg a rövid futásnak, és a sorban álló, így kevéssé felépített veszélyeknek köszönhető. (Az első nekem amúgy még kifejezetten tetszett is. smirksweat )
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12566 Dátum: 15 feb 03, 11:00:05 »

Nekem mindegyik tetszett csak Korra néha idegesítően ostoba döntéseket hozott. Ezt leszámítva nekem például viccesebb volt, mint az elődje. Az első avatár megismerése pedig hatalmas pozitívum volt. Nagyon tetszett. Viszont, akkor is Zuko az öreggel a legnagyobb arc, hogy is hívták a tea mániás öreget?

Parancsoljatok.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=9;sa=statPanel

21k hsz és nem írt a csevegőbe szinte semmit. Naruto témába 4-5k hsz. Durva. Lehet őt is fikázni. Persze saját felelősségre. Mivel barátom személyes sértésnek fogom venni.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 11:07:19 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12567 Dátum: 15 feb 03, 11:17:12 »

Iroh bácsi egyértelműen a legnagyobb arc az egész történetben. Nem mellesleg szerintem egy elég összetett és kidolgozott mellékszereplő. Azért külön plusz pont jár, hogy megoldották a szerepeltetését. Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12568 Dátum: 15 feb 03, 11:45:45 »

Nyugi már az is megvolt már régen, Hiei, sőt ha ügyes vagy, vissza is tudod keresni. Nevet

Az Avatarban az a szép, hogy ott nem az van mint mondjuk a Star Wars rebootokban vagy gyakorlatilag minden más helyen is, hogy aki öreg az automatikusan egy beszűkült gyökér aki csak akadályozza az értelmesebb szereplőket és a történet folyását, hanem tényleg egy élettapasztalatából adódóan okos és hasznos része a történetnek. Persze erre legjobb példa Iroh, aki szerintem mindenkinek a kedvence volt, de a többi tata is nagy arc volt pl. Aang gyerekkori haverja, a mester aki Sokkát tanította meg persze tüzes arc is. Aki egyedül köcsög volt eleinte az a waterbender bácsi, de ő meg így jó kontraszt volt többiekhez képest Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 11:53:57 írta Sabaku » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12569 Dátum: 15 feb 03, 11:51:32 »

A pillanat, amikor fogalmam sincs, miről megy a beszélgetés a duma-topicban.  Nevet

Zseniális!

http://444.hu/2015/02/03/harapott-az-idojos-mormota/
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 12:12:58 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins