Micsudi
|
|
« Válasz #12375 Dátum: 15 jan 27, 15:23:08 » |
|
Módosítottam 60. Még meg se hirdettem még, családon belül érdeklődtem. jobb lenne ha megmaradna azért. Jókis vas nagyon szeretem. Ami nem "Next Gen" azt szépen is viszi.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12377 Dátum: 15 jan 27, 16:14:23 » |
|
emlékeszem erre a cikkre. nagyon sok a hülye és túl kevés a töltény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #12378 Dátum: 15 jan 27, 16:14:43 » |
|
Aki komoly agykárosodás szeretne az ezós/konteós barmságoktól: http://mindmeghalunk.com/(A legjobb/durvább posztokat szedik ki. ) Bennem ott az "I want to believe" faktor, de ezek mind durván alulműveltek. :'D EDIT: Hiei kérésére tartalom törölve. Személyiségi jogok, stb. PÜ-be meg lehet keresni, ha esetleg érdekelne mégis valakit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 16:44:06 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12379 Dátum: 15 jan 27, 16:37:24 » |
|
Igazából kihúzhatnád a neveket paintben, mert így törölnöm kell.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #12380 Dátum: 15 jan 27, 16:44:51 » |
|
Eltávolítva. Köszi, hogy szóltál. Inkább én magam törlöm, nincs kedvem paintezni. Ma mutattam be a szakdolgozat tervemet a nagyérdemű közönségnek. Nem oltottak kakivá. Kezdésnek jó. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12381 Dátum: 15 jan 27, 16:53:44 » |
|
Rita már linkelte 1x ezt az oldalt. Detto "I Want To Believe" de ezek már veszélyes kategória, ez nem sima alulműveltség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12382 Dátum: 15 jan 27, 16:55:28 » |
|
Aki komoly agykárosodás szeretne az ezós/konteós barmságoktól: http://mindmeghalunk.com/(A legjobb/durvább posztokat szedik ki. ) Haku, elmész te a p*csába. Most csak épp belenézni volt időm, de a várható élettartamom így is legalább 10 évvel csökkent akkora sebzést szenvedett el az agyam. Milyen hülyék vannak. Atomgyártás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #12383 Dátum: 15 jan 27, 16:56:24 » |
|
Az oldalát én meg Rita párjától kaptam, szóval így érthető. :'D
Erős agyi és hasi fájdalommal tölt el az oldal böngészése.
Aes: Bocsánat. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12384 Dátum: 15 jan 27, 16:58:42 » |
|
Megöltél engem. Ezért kísérteni foglak, és akkor aztán veheted a talizmánokat egész nap a csodasámánoktól, és egy guruval is vedd fel a kapcsolatot szerintem. (Tudok egy jót, olcsón dolgozik. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #12385 Dátum: 15 jan 27, 17:04:02 » |
|
Úgy érzem szükségem is lesz rájuk. :'D Kéne egy fasza atlantiszi képlet, ami szakdolgozatos rezgést bocsát ki. :'D Nagyszerű paintes tudásommal mégis megcsináltam a képet: http://kepfeltoltes.hu/150127/atlantiszikeplet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 17:08:33 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12386 Dátum: 15 jan 27, 17:22:49 » |
|
Hatkor indul a szokásos félévé harc a neptunos helyekért. Kíváncsi vagyok idén mikor enged be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12387 Dátum: 15 jan 27, 17:27:13 » |
|
Haku milyen színpompás alkotás:d Túl egyszerű lett volna egy színnel megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #12388 Dátum: 15 jan 27, 17:34:51 » |
|
Mindegyik egy karakter, valahogy csak meg kell különböztetni őket. Morita, hajrá! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12389 Dátum: 15 jan 27, 17:36:41 » |
|
Hatkor indul a szokásos félévé harc a neptunos helyekért. Kíváncsi vagyok idén mikor enged be.
Nálunk megújult az etr és eddig nem rossz. Messze van a jótól, de hatalmas előrelépés, hogy nem rossz. Nem átláthatatlan és csak kicsit akad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|