Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12345 Dátum: 15 jan 27, 01:39:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12346 Dátum: 15 jan 27, 07:59:05 » |
|
Dat moment, amikor azt látod, hogy több ismerősöd is lájkolja ezt a f*s oldalt.  Nekem csak kettő.  De ebből az egyik biztos, hogy csak poénból, mert mindig röhög az ilyen hülyeségeken. A másikról meg eddig is tudtam, hogy rá van kattanva ezekre az állatságokra. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12347 Dátum: 15 jan 27, 10:29:56 » |
|
Én a fent említett csodás oldalakról ebben a cikkben olvastam először.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12348 Dátum: 15 jan 27, 10:36:05 » |
|
Az oltásellenesek mindig kiverik nálam a biztosítékot. Egy fél napig tajtékzom, ha elolvasok egy ilyen cikket.
Ma az Elválasztástechnika előadó megjegyezte a vizsgán felügyelőnek, hogy holnapra ki kell javítani a vizsgákat, ugyanis büntetés jár érte, ha késnek. Szerinte a rendszer megint a diákokkal szúr ki. Nem igazán értem, miért kiszúrás velünk szemben, ha kivételesen időben tudjuk meg a vizsga eredményét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 10:38:01 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12349 Dátum: 15 jan 27, 10:45:37 » |
|
Tapasztalataim szerint, ha egy tanárnak gyorsan kell javítania valahogy mindig rosszabb eredmények születnek egy írásbelin, mondanám, hogy lehet csak nálunk ilyenek, de sajnos elég sokan közülük nálatok, vagy az ELTE-TTK-n szocializálódtak. Az igaz, hogy a rendszer a tanárral "szúr ki", aki viszont bosszúból ezt a diákkal teszi. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 10:46:36 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12350 Dátum: 15 jan 27, 10:51:11 » |
|
De unalmas ez a téma! Se pokémon, se csöcsök, se kaja, se én. Borzasztó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12351 Dátum: 15 jan 27, 11:11:38 » |
|
Az egynapos javítási idejük csak most van, mivel 29.-én zárják a neptunt és kötelező megtekintést is szervezniük. Általában 5 napjuk van rá, de még azon belül se képes ez a tanszék kijavítani. Egy élmény, mikor a pótvizsgalehetőséged reggelén megtudod, hogy átmentél-e vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12352 Dátum: 15 jan 27, 11:32:04 » |
|
De unalmas ez a téma! Se pokémon, se csöcsök, se kaja, se én. Borzasztó.
Eléggé, sajnos egy marginális kisebbség kisajátítja ezt a topicot is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12353 Dátum: 15 jan 27, 11:46:14 » |
|
Vilike még soha nem evett bolti babakaját, mindent házilag csinálunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12355 Dátum: 15 jan 27, 13:41:11 » |
|
Ez nem az elhízás ellen van, hanem a kerekesszékesek ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12356 Dátum: 15 jan 27, 13:45:27 » |
|
Miért pont az oltásellenesek húzzák ki nálad a gyufát
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12357 Dátum: 15 jan 27, 13:49:47 » |
|
Micsudi olyan, mint a székely bácsi, akinek mondanak valamit reggel, majd este, mikor már más a téma, váratlanul válaszol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #12358 Dátum: 15 jan 27, 14:05:26 » |
|
Kérdezett nem válaszolt. Fogyatékos Gman rulez. By the way engem is érdekel Morita válaszaXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 14:12:06 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #12359 Dátum: 15 jan 27, 14:17:55 » |
|
Dante a tejeseket utálja, Morita az oltáselleneseket. Én az okoskodó informatikai analfabétákat akik meg akarják nekem magyarázni az igazuk én meg fogom a fejem hogy úristen ez de sötét és gép helyett bunkót kéne adni neki 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
|