Elég butaság ezt így kijelenteni és feljebb valónak képzelni magad, Hiei. Elég sokan, pl. én is 8 évesen már animét néztünk és ismerkedtünk ezzel is. Én pl a disney hableányt máig nem láttam, de én sok disney mesét nem láttam. A Meridát is meg a hasonlókat tavaly pótoltam be. Szóval ne gyere ezzel a dumával, mert hülyeség, főleg ne itt, kik itt már legtöbben bőven 20+sok vagyunk és nem most ismerkedtünk meg az animékkel.
A Frozen meg jó volt. Én nagyon szeretem a régi disney meséket amiken felnőttem - Mulan, Hercules, Tarzan, Egyiptom hercege, Toy Story (tudom ez pixar) stb... - hercegnősöket nem néztem, mert azok nem érdekeltek.
Mikor kijött a Frozen írtam róla anno a filmes topicba és nekem bejött. Angolul még mindig. Ezzel a mesével vagyok úgy, hogy csak angolul!!
A története aranyos volt, kissé kiszámítható, de örülök, hogy nem a hercegekről szólt és nem a nagy szerelemről, hanem a testvérekről. Anna karaktere a kedvencem, Elsa karaktere meg elég érthető, de a jóslat és a szülei elbaszták a gyermek korát, az a dal, meg amit Saphira berakott, pont ezért tök jó, mert tényleg kitőr abból az elnyomásból és végre elkezd élni és nem a félelem uralja.
Nem lett a kedvencem, de így is sokszor megnéztem később, főleg a barátnőm miatt és nem bántam, hogy ennyiszer láttam.