Aes Sedai
|
|
« Válasz #12210 Dátum: 15 jan 21, 18:04:37 » |
|
A közönséges b*szásról nem is beszélve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12211 Dátum: 15 jan 21, 19:30:02 » |
|
Szerintem azok mehetnek a dugás kategóriába Bár kinél mi ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12212 Dátum: 15 jan 21, 19:49:51 » |
|
Mielőtt edzettem két fajta szívgyógyszert szedtem és 178 pulzussal voltam sürgősségin és pánikbeteg lettem. Szép fokozatosan letettem a gyógyszer és akkor van 200 pulzusom 200-as pulzus, és még életben vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12213 Dátum: 15 jan 21, 20:03:37 » |
|
Elég jó bőrben vagyok. Miért neked mennyi a pulzusod 2km masszív futás közben? 160-180 biztos van. Egyébként mondtam valamit nem mértem meg közben a pulzusom, mert nincs amivel megtenném.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12214 Dátum: 15 jan 21, 20:07:24 » |
|
De itt azt mondtad, a nyugalmi pulzusod volt ennyi, három napig 170. Durva. Egyébként nekem nem magas. Alapból 60-70, futás közben max. 120. Bár csodaszép szívhangom is van, azt szoktam hallgatni fonendoszkóppal, ha éppen rám jön az orvostanhallgató szindróma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12215 Dátum: 15 jan 21, 20:21:48 » |
|
Igen a 120-170 az alaphelyzetben volt. Azzal kerültem sürgősségire. Aludni se bírtam már két napja, mert csak azt éreztem, hogy dobog a mellkasom. Mondjuk kiskorom óta néha érzem, hogy a szívem ver egy plusz, de van amikor 3 hétig nincs ilyen van amikor egy nap van vagy tízszer. Ennek ellenére azt mondták szép a szívhangom. Viszont az egyik billentyűm, mintha rosszalkodna azzal el kéne mennem kontrollra. Azt akkor kiderül. Kardiológus egyébként azt mondta, hogy szívesen cserélne velem. Ami vicces, mert azért felírta a szívgyógyszert. No mindegy, amióta nem edzek jobb. Meg állítólag azért volt ez a incidens, mert előtte szoktam le két héttel a cigiről tíz év után.
Azért egy vizsgálat jövőre lesz, mert nem kívánok megmurdelni.
Kíváncsiságból megnéztem egy évvel ezelőtt decemberbe kellett volna vissza mennem kontrollra. Szóval kérek beutalót meg időpontot asszem. Hmm már több mint három éve volt ez, de szalad az idő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 21, 20:35:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12216 Dátum: 15 jan 21, 20:45:30 » |
|
Csináltak EKG-t, nem? Bár az sem feltétlenül mutatja ki az extrasystolét, de egy profi orvos minden kis szart észrevesz rajta. Múltkor csináltunk egymásnak órán, és doktornő nézte az egyik csoporttársamét, és elkezdte magyarázni, hogy 15 év múlva mi alakulhat ki nála... Leszokás után meg nem meglepő. Megvettem mindent. Igen, ennyit ér a pénz, ez 17 ezerbe került, nem gondoltátok volna, mi? http://s2.postimg.org/gfg9m8obt/IMAG2129.jpgBocs a képminőségért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12217 Dátum: 15 jan 21, 21:25:18 » |
|
Mi fogsz rá fösteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12218 Dátum: 15 jan 22, 11:02:54 » |
|
Jó napot népek. Mi a harci szituáció?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12219 Dátum: 15 jan 22, 11:31:09 » |
|
Másnaposan, betegen 12 órázok. Szerintem még a mai nap folyamán elhalálozok. Írok egy végrendeletet. Colheora hagyom az 50-es karom. Haha, nincs is 50-es karom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12220 Dátum: 15 jan 22, 12:11:28 » |
|
Mi a fontosabb a pénz vagy az egészség ? Ahha szóval az egészség. Tegye fel a kezét aki volt már betegen dolgozni. Megtörtént eset alapján. de azért jobbulj. csak nem dobod be a mamuszt olyan könnyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12221 Dátum: 15 jan 22, 12:55:09 » |
|
Nem mintha lenne választásom. Kicsi a személyzet, fix a beosztás. Ha nem jössz előre kell szólnod jóval. Annyiszor dolgoztam már betegen, fel se vetődött bennem, hogy ne jöjjek dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12222 Dátum: 15 jan 22, 14:24:55 » |
|
Persze, Coelho kap mindent, ami kb semmi, de mégis ő kapja. T_T Most mindenki mély depresszíóba került, ezért sem ír senki. Amúgy éld túl a napot, ez nagyon rossz. Én ma egy kis havat akartam, de valamiért ilyenkor soha nem esik a hó. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12223 Dátum: 15 jan 22, 14:48:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12224 Dátum: 15 jan 22, 20:49:13 » |
|
Ma délelőtt mentem le a boltba, erre szembejött velem a járdán vagy 25 katona egyenruhában, fegyverrel a kezükben. Azt hittem, én kapom a díszőrséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|