|
Lew
|
|
« Válasz #11731 Dátum: 15 jan 03, 18:03:47 » |
|
Nem fogja, hanem már szerette Ha tetszett próbáld ki ezeket is: - Child of Light - Transistor - Valiant Hearts - Brothers
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11732 Dátum: 15 jan 03, 18:30:22 » |
|
Valiant hearts-ot szerettem volna de nem jó a gépem annyira hogy elvigye. Majd ha lesz másik akkor úgyis kipróbálom. Mennyire volt feels ez alatt? T_T so emotional rollercoaster, many feels, much tears
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11733 Dátum: 15 jan 03, 19:03:47 » |
|
Valóban szép jelenet volt, de aki annyi animét néz mint én, arra már annyira nincsenek hatással az ilyen dal + feel trip kombók, tekintve, hogy hozzászokik a szép és szomorú anime halálokhoz.
A történet is lopott kicsit az Eredetből, de amúgy a helyén volt. Itt inkább az érzelmeken volt a hangsúly és az nagyon jól átjött, de megkönnyezni nem tudtam, ellentétben egy Brothers-el, Last Of Us-szal, vagy hogy animéket említsek egy Chrono Crusade utolsó résszel, egy Angel Beatsel, vagy az egyik kedvencemmel Stellar halálával a Gundamból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11734 Dátum: 15 jan 03, 20:26:42 » |
|
DEM FEELS... Ja mégse felélesztik idén. <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11735 Dátum: 15 jan 03, 20:31:42 » |
|
Nem semmi a rajzolás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11736 Dátum: 15 jan 03, 20:43:35 » |
|
Elkezdtem a Batgirlt miután az új szerzeményeimet kiolvastam, egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11737 Dátum: 15 jan 03, 20:45:15 » |
|
Hol olvasod? Vagy megvetted? Van 1 oldal ahol fent van, de eléggé össze-vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11738 Dátum: 15 jan 03, 20:47:36 » |
|
Egy magyar oldalon honosítva van az eleje meg rákérdeztem, menni fog folyamatosan majd tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11739 Dátum: 15 jan 03, 20:53:35 » |
|
Dobj már egy pü-t légyszi, mert én eddig angolul olvastam és magyarul jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11740 Dátum: 15 jan 03, 21:03:47 » |
|
Elküldtem, meg vannak még ott egyéb dolgok is amiket érdemes olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11741 Dátum: 15 jan 03, 21:12:41 » |
|
Köszi.
Lesz egy kis időm neki is fogok állni majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11742 Dátum: 15 jan 03, 22:34:41 » |
|
Valaki tök véletlen nincs olyan okos, hogy meg tudja mondani a megfigyeléses és a kísérletes piackutatás csak kvantitatív vagy pedig kvalitatív is lehet?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11743 Dátum: 15 jan 03, 23:01:45 » |
|
Ez költői kérdés volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11744 Dátum: 15 jan 03, 23:25:01 » |
|
Nem ez egy komoly kérdés volt, amire szeretnék indoklással választ kapni. Mert több irodalom átnézése után több lehetőséget is találtam. De szerintem a legokosabbat akkor fogom csinálni, ha egyszerűen odaírom az esszé végére, hogy nem lehet az egyes módszerek közt éles határvonalat húzni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|