Sevanna
|
|
« Válasz #11445 Dátum: 14 dec 22, 09:43:06 » |
|
Varródoboz. *.* Nekem és a húgomnak is volt és mindig ment a verseny, hogy kié a jobban felszerelt. De nekünk nem bádogdoboz volt azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11446 Dátum: 14 dec 22, 10:44:16 » |
|
Jó, hogy a singer varrógép fiókos, így mi mindig a fiókjában tartottunk ezen dolgokat. Remélem nekem is lesz, ha nagy leszek. *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11447 Dátum: 14 dec 22, 10:46:17 » |
|
Nekünk is singerünk volt, de a varródoboz az varródoboz. Gyerekként nagy dolog egy saját varródoboz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11448 Dátum: 14 dec 22, 10:52:46 » |
|
Lehet, hogy testvér hiányában marad ki életemből ez az élmény. :S A hímzéskor is mama kerek bádogdobozából éltem. Mikor a kötéssel próbálkoztam, akkor anyu kosarából. Ezen tevékenységeket mindig családom felnőtt nőtagjaival végeztem. Velük közösködtem. A barátság karkötő készítéses időszakban, meg kiskosárban tartottam a fonalaimat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 10:59:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11449 Dátum: 14 dec 22, 12:09:29 » |
|
Nekünk eszünk ágában nem volt a felnőttekkel közösködni. Nyilván, mert ott voltunk egymásnak. Mondjuk az alapokat nyilván Anya tanította meg. Esetemben nem sok sikerrel. Barátság karkötő nekem kimaradt, az egy másik generáció. Én azt hiszem pont 10 évvel vagy idősebb nálad. Jézusom T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11450 Dátum: 14 dec 22, 12:19:15 » |
|
Hát én '93-ban születtem, nem tudtam megnézni te mikor, de az biztos, hogy x évvel és 2 nappal vagy idősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11451 Dátum: 14 dec 22, 12:21:18 » |
|
De öreg vagy Seva! De fiatal vagy noe! De jó nekem két csaj között!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11452 Dátum: 14 dec 22, 12:22:45 » |
|
Én 83-ban. Akkor tényleg 10 év. Az egyik félemetes gazdaságisnak ma van a szülinapja és kiderült, hogy ő most lett 32. Én kb 40-nek néztem, szóval most végképp öregnek érzem magam. gman te is 21 éves vagy, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11453 Dátum: 14 dec 22, 12:23:16 » |
|
Nekem erről a barátság karkötőről a leszbik jutottak eszembe. Nyilván az se véletlen, hogy közben felbukkant gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11454 Dátum: 14 dec 22, 12:24:42 » |
|
Perverz disznó gman... 1 már nem is elég neki, kapásból 2-vel akarja... Seva tegnap a gépen találtam egy 2010-es XML-t, gondolom egy akkori msn-es beszélgetésünk lehet... Nagylány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11455 Dátum: 14 dec 22, 12:26:38 » |
|
23 vagyok. Ha 21 lennék 18-19 évesen házasodtam volna, ami gyökérség lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11456 Dátum: 14 dec 22, 12:31:48 » |
|
Nálunk a Bravo olvasgatás volt a divat barátság karkötő helyett. Meg a rainbow és a magic baba. Gabesz ne már. MSN-es időszak, de jó is volt. Nekem nagyjából minden naplófileom megvan évek szerint lebontva. Amit nagyon fájlalok az az, hogy Slane-nel nincsenek meg az első beszélgetéseink. Egy hónap elveszett. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11457 Dátum: 14 dec 22, 12:35:32 » |
|
1 már nem is elég neki, kapásból 2-vel akarja...
Nem már, hanem még. Nem tudni, mit hoz a jövő, jobb hát tervezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11458 Dátum: 14 dec 22, 13:15:02 » |
|
Nálunk a Bravo olvasgatás volt a divat barátság karkötő helyett. Meg a rainbow és a magic baba. Ez még nálunk is divatt volt, bár én nem éltem vele. Ahogy a barátság karkötővel sem. Senkinek se csináltam, de emlékszem, hogy nekem csináltak. Arra emlékszem, hogy alsóban sok ilyennel játszottunk: http://aztadom.co/wp-content/uploads/2014/03/28.jpgMeg ilyennel: Volt egy ehhez hasonló másik játék, amit hárman kellett játszani és lábbal kellett tartani a gumit és úgy mászni ide-oda. Uh azt mennyire szerettem. Egyébként én nagyon szerettem varni. Kötni szeretnék megtanulni ideje, csak még nem vettem rá magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11459 Dátum: 14 dec 22, 13:19:38 » |
|
Én se nagyon élveztem ezeket a Bravo olvasgatásokat, de a barátnőim mindig nyomták nekem. Én sose vettem. Ezzel a két játékkal sosem játszottam, a papírosat nem is ismerem. Életemben nem hallottam még róla. Én falusi suliba jártam alsóban és mink ott gyesznókkal játszottunk. Én Barbie ruhát sokat varrtam, de bénán ment. Kötni tanultunk, de az végképp reménytelen volt. Húgomnak viszont jól megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|