Aes Sedai
|
|
« Válasz #11055 Dátum: 14 dec 11, 08:16:12 » |
|
"A haj az idegrendszer egy kiterjesztése, de tekinthetjük az idegrendszer egyfajta rendkívül fejlett „tapogatóinak”, vagy „antennáinak” is, amik hatalmas mennyiségű információkat továbbítanak az agytörzsbe, a limbikus rendszerbe, és az agykéregbe.
Az emberi haj, és az arcszőrzet nem csak egy információs út az agyhoz, a haj kifelé is továbbít energiát, mégpedig elektromágneses energiát, amit az agy bocsájt ki a külső környezetbe. Ezt a Kirlian fényképészetben látták először, amikor egy személyt hosszú hajjal fényképeztek, majd a felvétel után a hajat levágták." Miért is nem születtem én perzsamacskának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11056 Dátum: 14 dec 11, 08:37:04 » |
|
"Miért szültél Herkulesnek, Ó édes anyám! Miért nem lettem varacskos disznó Ez súlyos talány. Ennék, innék, szaporodnék, Kéjesen röfögve, Dagonyáznék a mocsárban Mi bajom lehetne?" Kíváncsi vagyok, ki mennyi idő alatt fejti meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 08:41:37 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11057 Dátum: 14 dec 11, 08:46:36 » |
|
Egyszer láttam egy perzsa macskát, ami úgy volt nyírva, mint egy uszkár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11058 Dátum: 14 dec 11, 08:49:15 » |
|
Dejó lenne, ha a megfejtés 42 lenne. T_T De csak 2.
Tök jó, ma megyek egy előadásra ahol Gerendai Károly fog beszélni. Sose voltam a Szigeten, bár nagyon sok koncertre elakartam anno menni, viszont érdekes kis előadás lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11059 Dátum: 14 dec 11, 09:18:51 » |
|
Nem hittem volna, hogy lányok is meg tudják majd fejteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11060 Dátum: 14 dec 11, 12:01:23 » |
|
Szerintetek mennyi a reális idő egy közepes méretű ebéd elfogyasztásához? Nekem 2 perc 32 másodperc alatt sikerült és azt hiszem egy kicsit rövid ez az idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11061 Dátum: 14 dec 11, 12:26:21 » |
|
Nem kapkodtál egy kicsit ? Szerintem lassabban kéne, nem jó kapkodva enni, de ez megint csak az én véleményem. Őööö vagy esetleg a rejtvényre gondoltál 2 perc 32 másodperc alatt ? És miről tart előadást Gerendai ? Senpai, rájöttem te nem egy egyszerű bölcsész vagy, te már életművész vagy, ez számomra annyiban tesz különbséget, hogy az életművész akár több szakmával is rendelkezik, és abban mind maradandót ér el!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 13:47:27 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11062 Dátum: 14 dec 11, 14:02:17 » |
|
Tulajdonképpen még mindig nem bölcsész vagyok (és soha nem is voltam az), de inkább hagyjuk is... Miért vagyok életművész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11063 Dátum: 14 dec 11, 14:55:21 » |
|
Biztos ? Én tök azt hittem Hát a kép alatt tőled azt idézet és hogy fazeka az már egy szakma, de mellette még író is vagy az már kettő, és valljuk be utóbbiba igen csak felraktad a mércét. De ezt írtam az előbb is hogy szerintem az életművész aki az életet éli művészettel aki több mindenben "művészi" szintre fejleszti a képességeit. Még akkor is ha csak Gdat, egy része vagy, vagy mit szoktatok mondani Azt hiszem ennyi! Nyilván ezek a poén részét képezték volna, ha jól sül el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11064 Dátum: 14 dec 11, 15:08:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11065 Dátum: 14 dec 11, 15:38:48 » |
|
Álmos vagyok (délelôttös mûszak).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11066 Dátum: 14 dec 11, 15:41:04 » |
|
Leszarom. (Ez jól esett.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11067 Dátum: 14 dec 11, 15:44:21 » |
|
Látom, már mindenkit áthat a karácsonyi hangulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11068 Dátum: 14 dec 11, 15:50:44 » |
|
Engem is. Mivel ki nem állhatom a karácsonyt, ami a rohanás és a sorbanállás ünnepe. Annyi jò azért van benne hogy nem kell dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11069 Dátum: 14 dec 11, 16:15:43 » |
|
A karácsony az, amikor a keresztények tupper edények és pulóverek ajándékozásával ünneplik egy rég halott zsidó születésnapját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|