24 nov 16, 16:49:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 701 702 [703] 704 705 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2369550 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10530 Dátum: 14 nov 29, 18:34:17 »

Másnak is meghatározó élmény volt a 90-es években, hogy városi rendezvényeken fellépett a helyi Zoltán Erika táncstúdió, ahol a helyi fiatal lányok ugrándoztak rettenetes koreográfiára és mindenkinek úgy kellett tenni, mintha jó lenne? Ők meg nagyon büszkék voltak magukra. Vagy ez csak rétsági jelenség volt?

Nem válaszoltatok. Ennek két oka lehet. Vagy elnyomjátok magatokban, vagy nem láttátok soha. Én legalább 3 ilyet néztem végig rendezvényeken sokkal hosszabban. Kibírjátok a végéig?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_ncrk9ZIjAI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_ncrk9ZIjAI</a>
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10531 Dátum: 14 nov 29, 19:05:49 »

Vannak rokonaim, akik sokáig benne voltak a tánciskola bizniszében, mint tanárok meg befektetők de soha nem kellett végigszenvednem egy ilyet sem.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10532 Dátum: 14 nov 29, 19:41:45 »

Én mégcsak nem is láttam ilyet soha, mondjuk nem igazán vettem részt ilyen rendezvényeken.
Szóval ez kimaradt az életembôl, de nem is baj. Nevet
Ettôl függetlenül nem biztos hogy tettették hogy jó, ha az emberek együtt 'bohóckodnak' azt általában élvezik akkor is ha idétlen a dolog, úgy sem lógnak ki a sorból.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10533 Dátum: 14 nov 29, 21:30:28 »

Én nagyon szerettem anno alsós koromban mikor jártam táncórákra (mazsorett voltam Pirul) és vittek minket fellépni szerettem a fellépő ruhát is (ami így utólag visszagondolva felettébb ronda volt). Nagyon megvan még a fejemben, hogy a "tanítónéni" mindig aztmondta "nem baj ha elrontjuk a lépést, a lényeg, hogy mindig mosolyogjunk". Valahogy kevésbé izgultam tánfellépéseken, mint az aikidó bemutatókon amiken résztvettem, még nagyon pici gyermekként.

Érdekes, hogy mennyire szerettem kicsiként szerepelni, bár kb, semmihez sem volt tehetségem (énekkaros is voltam pedig rettentő a hallásom és a hangom is olyan, mint egy repedtfazék), gimiben még szerettem a színjátszást is, azt viszont már nem igazán élveztem mikor szlovák prózamondó versenyre kellett mennem. Valahogy azt, ha valami versennyé vált nem szerettem. Most is inkább megalkuvó jellem vagyok, mintsem törtető. Pedig jobban járnék az utóbbival.

Fuh szörnyű belegondolni, hogy mennyi szabadidős tevékenységben részt vettem gyerek koromban, most meg lustavagyok Budapesten keresni egy k˜özeli és kedvező árú uszodát. Szomorú Az is szomorú, hogy a gyerekként tanultakból szinte mindent elfelejtettem, sajnos mindernre kb. 2 év után ráuntam (kivéve talán a lovaglást, meg az úszást azt rendszeresen újrakezdtem kihagyásokkal). :/

Na megint sikerült keseregnem egyet magamon. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 29, 21:34:52 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10534 Dátum: 14 nov 29, 21:36:24 »

Én pont azon gondolkodtam vmelyik nap, hogy kis pisis voltam, amikor judózni tanultam, de semmit nem felejtettem és már felnőttként is volt alkalmam sikerrel alkalmazni. (Egy hülye szakasztársam verekedni akart a fősulin.)
Volt egy nagyon hasznos mondás judón. Azt mondták, hogy ahhoz, hogy egy technikát rendesen tudjunk 10000-szer meg kell csinálni.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10535 Dátum: 14 nov 29, 21:45:24 »

Mondjuk mikor nemrég ismét eljártam aikidózni én is meglepődve tapasztaltam milyen sok mindenre emlékszem, sőt abban biztos vagyok, hogy sokmindenben befolyásolta pozitívan az életem annak ellenére, hogy ovivégén kezdtem és úgy másodikig tartott a dolog (pl. mindig profin estem illetve bukfenceztem, meg szerintem sok bátorságot is adott az élethez).

A mazsorett bottal is alap dolgokat tudnék kezdeni, de már nagyon szerencsétlenek lennének vele a mozdulataim. Az azonban lehet, hogy a mosolygósságom ennek a táncnak köszönhetem. Észrevételeim szerint a mazsorettek valahogy mindig nagyon mosolygóssak, bár csak 1-2 évfolyamtársnőm van akiknél ezt a jelenséget volt alkalmam megfigyelni.

A lovaglás meg olyan, mint a biciklizés, abba nem nehéz belejönni tapasztalataim szerint. Viszont jártam még képzőművészeti órákra, valamint virágkötészetre az ilyen dolgokban pedig rettenetesen ügyetlen vagyok, pedig akkortájt egész ügyesnek mondtak.

Mondjuk a tánccal és más sportokkal lehet, hogy próbálkoztam, de mindig felettébb bumfordi voltam. Nevet A társastánc vizsgán készült DVD-t pl. csak akkor nézném újra, ha sírni akarnék a bénaságomon. xD
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 29, 21:49:45 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10536 Dátum: 14 nov 29, 22:03:44 »

A lovaglás meg olyan, mint a biciklizés, abba nem nehéz belejönni tapasztalataim szerint.
Na erről tényleg perverz dolgok jutottak eszembe.

Am bsz gman.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10537 Dátum: 14 nov 29, 22:05:24 »

Az biztos, hogy az aikidoban nagyon hasznos elvek vannak és nagyon komoly filozófia áll mögötte. Én nem voltam soha edzésen, csak van egy mester haverom, akit systemán ismertem meg és néha ott is bevetett dolgokat. Engem azért hosszú távon lefárasztana az erőszakmentessége ennek a harcművészetnek. Kicsit olyan, mintha Jézust kéne mintázni egy harc közben, de mindenképp megvannak az erényei.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10538 Dátum: 14 nov 29, 22:11:20 »

Mondjuk engem gyerként még a filozófiája szerintem nem érintett meg túlzottan, de felnőttként tetszett a dolog, de a fő dolog ami hasznomra vált, hogy javította az egyensúly érzékem bár az még most is nagyon rossz. Ez volt az illetve a lovaglás aminél érezhetően javult a sántításom (na az egy elég rossz szóösszetétel), barátnőm állítása után lovaglás után szinte nem is sántítok. ikszdé
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10539 Dátum: 14 nov 29, 22:13:04 »

Én rajzos osztályba jártam, bár nem szerettem ha rám erőltettek egy témát, :S meg anno fociztam, rajzolni szeretek, még ha nincs is túl sok tehetségem hozzá, bár a szép érzékem ott alakult igazán ki ez biztos. Nevet

A lovaglás tényleg sok mindenre jó, apámék csak hobbiból csinálják, bár mióta anyám takarítás közbe elesett azóta ő nem jár. :S
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10540 Dátum: 14 nov 29, 22:13:29 »

Akkor bizony jó sokat kell lovagolni!
Saphi is szeret lovagolni? Morita? Sabaku?
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 29, 22:18:15 írta gman » Naplózva
Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #10541 Dátum: 14 nov 29, 22:23:01 »

Én nem feltétlen arra a lovaglásra gondoltam, Nevet bár arra meg azt mondják minden pózban egészséges! Nevet
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10542 Dátum: 14 nov 29, 23:29:59 »

Az maga egy póz, akkor hogy lehet minden pózban?
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #10543 Dátum: 14 nov 29, 23:47:23 »

Azt akartam mondani hogy a lovaglás alatt én nem a szex alatti pozíciót értettem, és utána hogy a szexre meg azt mondják, hogy az minden pózban egészséges, így oké ? Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10544 Dátum: 14 nov 30, 11:41:22 »

Aes, ezt majd olvasd el!!! http://konyves.blog.hu/2014/11/28/dumbledore_es_harry_potter_sogorok_az_ot_leghajmeresztobb_hp_rajongoi_teoria
Annyira fárasztó és buta teóriák. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 701 702 [703] 704 705 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins