Élvezzük jó, oké, de azért akkor is sok benne a szex.
Vagy csak én vagyok maradi.
Amúgy, mennyire gáz, ha a vezetésoktatóm kb. szexuálisan zaklat? Az első órán rögtön azzal kezdte:- Tudod mire valók azok a dombocskák? Hogy megakadjon bennük az öv!
Meg olyan megjegyzéseket tesz: - De jó a farod abban a nadrágban! Egy baj van vele: Itt kéne legyen az ölembe!
És rácsapott, meg máskor a combomra is... meg belecsípett az arcomba és mindig azzal jön: - Velem kéne aludjál, hogy lenyugodj! Úgy megölelgetnélek! Azért rosszalkodsz ugye? Egyszer úgy is elloplak!
Minden pólóm tetszik neki...Szerintem, ha egy krumplis zsákot vennék fel, arra is azt mondaná, hogy jól néz ki, meg, hogy levenné rólam.
Én meg, nem igazán tudok mondani semmit, mert olyan zavarba jövök, hogy rákvörös leszek és kínomban vigyorgok. Néha még adom is alá a lovat olyanokkal: - Hát, biztos. Valószínű azért vagyok rossz.
Esküszöm, mint valami könnyű nőcske, pedig egy percig se gondolom komolyan, de nem tudok kétségbeesett fejet vágni, meg azt mondani: - Nem, én ezt nem akarom hallgatni, hagyja abba.
Szánalmas, hogy a beleegyezés jelenti nálam a védekezést. De ő ezt biztatásnak veszi, mert miért ne. Jesszus.
Annyira gusztustalan az egész.
A fickó van vagy hatvan. És én tényleg béna vagyok. Sokszor kb. tudat alatt elrontok dolgokat, hátha egyszer megunja és azt mondja, nem foglalkozik velem többet, kínlódjon más. ( Mondjuk káromkodni nem szokott, meg nem bunkó, csak annyira perverz, hogy nem tudom mire vélni. )
A szüleimnek nem is merem mondani. Apám nem is tudom mit tenne. Rém kínos a dolog. Elmondtam egy srácnak, ő azt mondta: Szétverhetem a kedvedért! Bár az nem tudom, mit oldana meg.
A barátnőim szerint ez kész röhej. Csak eleinte, ami poénos volt, most már sok(k). Esküszöm utálok órákra járni, pedig még nagyon messze vagyok a vizsgától.