gman
|
 |
« Válasz #10275 Dátum: 14 nov 24, 10:34:59 » |
|
dehunter aváján hatalmas fülek nőnek a csaj hátából?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #10276 Dátum: 14 nov 24, 11:10:22 » |
|
Boldog születésnapot Cicus. A The Big Bang Theory is am jön ki (ha jól tudom) nem csak a TWD, így dublán jó napra eset idén a születésnapod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10277 Dátum: 14 nov 24, 11:12:51 » |
|
Csak hát az van, hogy rosszul tudod.  Ettől még jönnek ki azonban más sorozatok is ma. De én is csatlakoznék a boldog szülinapot kívánókhoz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #10278 Dátum: 14 nov 24, 11:16:39 » |
|
Sebaj.  Mindig egyben nézek meg pár részt, s nem voltam benne biztos, hogy hétfő vagy vasárnap az amikor kijön. De emelt fővel válalom, hogy hibáztam most. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10279 Dátum: 14 nov 24, 11:20:55 » |
|
TWD is vasárnap van jenkiföldén, ezért jut el hétfőn ide.  A felirat is hamar el szokott készülni.  Olyan rossz, hogy titeket (Minagi, Noe) kedvellek, de nem néztek TWD-t. Nem tudjátok miről maradtok le. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #10280 Dátum: 14 nov 24, 11:27:26 » |
|
A végén el pirulok!  Amúgy Aes én tervezem a TWD-t mert hallottam tőletek is meg másoktól is, hogy kurvajóóóóóóóóó, meg egy-két embertől olyat hallottam hogy kurvaunalmaaaaaaas. S kíváncsi vagyok, hogy most melyik, csak még nem vettem rá magam, szerintem december közepén fogok bele kukkantani. Viszont néha elolvasom miket írtok ezzel kapcsolatban a filmes topicban és néha írjátok és kit kellene már baromira kinyírni, amivel az a gond, hogy baromira utálom az idegesítő karaktereket.  Sok van a sorozatban?o.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10281 Dátum: 14 nov 24, 11:35:12 » |
|
Jó lenne, ha elkezdenéd. Neked egész jó ízlésed van. Persze Syzygy majd le akar róla beszélni, de ő csak egy hater, ne törődj vele, azért utálja, hogy minket TWD-seket idegesítsen. Mert a TWD igenis nagyon jó.  Messze a legjobb sorozat. Egyébként valóban vannak benne unalmasabb részek, ez minden hosszan futó sorinál megesik. (Pl. BSGben is voltak ilyenek.) Unalmasabb részek minden évadra jutnak azért, mondjuk a 4. évad második felétől mostanáig már egy unalmas rész se volt, most zseniális az egész, nagyon elkapták.  (3. évad második felében volt eddig a legtöbb lapos rész) Idegesítő karakterek akadnak, persze, bár az attól is függ, hogy mit tartasz idegesítőnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #10282 Dátum: 14 nov 24, 11:42:57 » |
|
Igazából nem is idegesítőnek mondanám a legtöbb karaktert. Tény, hogy sokukat lehet utálni, de nem azért mert rosszul van megírva, vagy béna karakter, hanem mert, vagy egy szarházi, vagy egy rinyapina, vagy csak simán annyira bekattant már, hogy nem normális amit művel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10283 Dátum: 14 nov 24, 11:45:46 » |
|
Itt az idegesítő karakterek is jók. Pl. Andrea néha nagyon tudott irritálni, mégis jó karakter volt. Viszont cserébe vannak nagyon jók is.  Rick, Daryl, Carol, Michonne stb. ők zseniálisak. Ja, Carl tud még néha nagyon idegesítő lenni, főleg az első két évadban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #10285 Dátum: 14 nov 24, 12:03:53 » |
|
Jó lenne, ha elkezdenéd. Neked egész jó ízlésed van. Persze Syzygy majd le akar róla beszélni, de ő csak egy hater, ne törődj vele, azért utálja, hogy minket TWD-seket idegesítsen. Mert a TWD igenis nagyon jó.  Messze a legjobb sorozat. Egyébként valóban vannak benne unalmasabb részek, ez minden hosszan futó sorinál megesik. (Pl. BSGben is voltak ilyenek.) Unalmasabb részek minden évadra jutnak azért, mondjuk a 4. évad második felétől mostanáig már egy unalmas rész se volt, most zseniális az egész, nagyon elkapták.  (3. évad második felében volt eddig a legtöbb lapos rész) Idegesítő karakterek akadnak, persze, bár az attól is függ, hogy mit tartasz idegesítőnek.  Először is, köszönöm! Komolyan!  Másodszor, pedig, Syzyvel csak soroaztokról filmekről osztunk meg néha dolgokat, de elég sokszor nem hallgatunk a másikra, mert minek? Szóval, ne aggódj, nem tudna lebeszélni róla, ez ilyen téren még egyikünknek se sikerűlt. Főleg mert még mindig nem nézte meg az Angyalok Amerikábant!  Nemis fogja, pedig megígérte. Persze, mindben vannak, csak ha nagyon vontatott évadokon keresztűl az már nem jó pofa, de ezt majd megtapasztalom. Úgy is kellene már valami zombisat néznem. ----------------------- MrSaiyan, tetszik, hogy ilyen BB fan lettél, de még nem láttad a a True Detective-t és úgy linkelgeted a kúrogatós X aktákat? Oh kérlek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #10286 Dátum: 14 nov 24, 12:07:14 » |
|
Az ilyen nyomozgatós sorozatokat nem szeretem annyira. Kivétel a Sherlock, azt el is felejtettem linkelni. És persze a GOT, hogy is felejthettem el?  Messze a legjobb sorozat  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 24, 12:08:10 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10287 Dátum: 14 nov 24, 12:12:57 » |
|
A TWD jobb sorozat, mint a GoT.  Persze csak ha a sorozatokat nézzük, az ASoIaF az elmúlt 20 év egyik legjobb története, azzal nem lehet versenyezni. De a filmes megoldásban a TWD egy ideje már jobb. Minagi, mindenképpen nézd meg. És ami még fontosabb, jövőre jön a The Expanse sorozat, ez is egy sci-fi, űrhajózós, mint a BSG, én olvastam a könyveket, ez k*rva jó történet, ha a megvalósítás igényes lesz, nem spórolnak a grafikán, akkor azt hiszem újabb kedvenc lehet belőle.  Neked is csak ajánlani tudom. Én Sevát rendszeresen próbálom rávenni filmekre meg sorozatokra, de semmi esélyem. Már gondolkodtam rajta, hogy majd a hugommal vagy Syzygyvel kéne beszélnem, hogy ők nézessék meg vele, amit érdemes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10288 Dátum: 14 nov 24, 12:21:24 » |
|
nem nézte meg az Angyalok Amerikábant!
Biztos mert volt jobb dolga, például megnézni a The Hollow Crown-t.  *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #10289 Dátum: 14 nov 24, 12:43:52 » |
|
Nálam senkinek semmi esélye semmire.  A húgom vagy Syzy tud rávenni, hogy megnézzek valamit, de nem kölcsönös. Szóval én őket nem tudom rábeszélni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|